adsense genel hata mı var

• Kullanıcı paragöz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

paragöz

Yasaklanmış
Arkadaşlar az önce bikaç kanalı adsense se ye baglamak istedim ama hata veriyor
para nasıl ödenecek e tıkladıktan sonra ileri diyince şuan bu işlem yapılamaz diyor diğer 2 kanala denedim onlarda aynı .....benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı

---------- Mesaj saat 07:44:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:41:48 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar az önce bikaç kanalı adsense se ye baglamak istedim ama hata veriyor
para nasıl ödenecek e tıkladıktan sonra ileri diyince şuan bu işlem yapılamaz diyor diğer 2 kanala denedim onlarda aynı .....benle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı

This functionality is not available right now. Please try again later.

ara ara oluyor yarım saat kadar once bnde denemiş hata almıştım beklıyorum bakalım duzeler 1 saate :)

balon haber adsense yotube ortaklığı bitti artık reklam işi bitii :):):)

Genelde Türkiye saati ile sabaha doğru veriyor bu hatayı.

2-3 gün önce ben de almıştım aynı hatadan.

iyi günler youtube'da 370$ tahmini kazancım gözüküyor fakat bağladığım adsense hesabımda bu parayı göremiyorum...hatta para kazanmıyor görünüyorum...bunun sebebi nedir ? 270 bin tıklamam var ve neredeyse 20 gün oldu ama advense de bu kazancı göremiyorum...370 dolar uçup gitsin istemiyorum lütfen yardımcı olun...

iyi günler youtube'da 370$ tahmini kazancım gözüküyor fakat bağladığım adsense hesabımda bu parayı göremiyorum...hatta para kazanmıyor görünüyorum...bunun sebebi nedir ? 270 bin tıklamam var ve neredeyse 20 gün oldu ama advense de bu kazancı göremiyorum...370 dolar uçup gitsin istemiyorum lütfen yardımcı olun...

kardeş yanlış yerden bakıyorun . raporlara gir Ürünler > İçerik Barındırıcıları için AdSense . burdan bakarsın ne kadarkazandığına

Performans Raporları!na gir sol menüden ürünlere tıkla orda "İçerik Barındırıcıları için AdSense" tıkla sağ üstten zamanı seç görürsün kazancı...

teşekkürler tıkladım ve gördüm...peki şimdi benim hesap eşiğim 10 $'ı geçti mi ? pinim yola çıktımı burada 700 lira kazancım var gözüküyor ?

teşekkürler tıkladım ve gördüm...peki şimdi benim hesap eşiğim 10 $'ı geçti mi ? pinim yola çıktımı burada 700 lira kazancım var gözüküyor ?

Pinin yola çıkmış olsa adsense de uyarı şeklinde görürdün. Tabi ki 10$ ı geçmişsin nisan da yola çıkar artık pinin

Basit hata bu, arada bendede oluyor ama 2-3 kez yenileyince düzeliyor olmadı 10 dk .

Evet genel sorun var. 2 ayrı kanaldan denedim. Adsense bağlanılamıyor şuan. Geçici genel sorun 2-3 saat açılır muhtemelen

e43XZ0g.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri