Adsense Genel Tartışma Konusu

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
muhtenmmelen sorun spam calısanı bılıyorar ondan yıldırıp vazgcırmeye calısıyorlar.
4hane bekledıgım adsense de kesınelsn tek hanenın cıfte donmuus halı ..
komediya gulermısın aglarmısın

Selamın aleykum arkadaşlar 3 gün önce pin geldi girdim
sonra ödeme yönteminini yaptım bankayı onaylattım ama hala kırmızı renkte
Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var.
diye yazıyor banka hesabını birincil yaptım sorun nedir hala sizce
cevp veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Kapanan kanal parasını ben 4 aydır alamıyorum 6 ya yakın adsense den kapanan kanalların hiç biri 4 aydır ödenmedi 1000 tl lik adsenseler 30 tl kesinlesti sanırım bu ay bunu herkese yansıtılar... Sonuçta açık kanal ödeniyor temiz spam temiz adsense temiz ip dönemi resmen başladı. .

Şu kalın çizdiğim yerde yanlışın yok öyle bir taktik yok.
Bak son 1 ayda kazancı 100tl geçen yada 100k izlenimi geçen tüm kanallar SPAMDAN otomatik kapandı zaten.
Yani belli bir kriterden sonra zaten Google kapatıyor kendi kendine kanalları.
İstediğin kadar temiz çalış yada çalışma, sorun kanalın kapanması ve o kazancında zaten adsenseye yansımaması.

Çözüm sadece kanalın açık kalması.
Nasıl sorusunu soruyoruz?
Cevap : Bilinmiyor.

hocam tek birşey söyleyeceğim, emin olun twitterda dünya gündemi de olsak veya abd de tv kanallarında ana haber olarakta çıksak gene değişen hiçbirşey olmaz,

adamlar biz spamcılar için önlem alıyor, özgünlere birşey olmuyor 2 3 ay adsensesi kesinleşmeyen özgüncüler varsa dördüncü ay yüzdeyüz kesinleşir
zaten webadsensede sorun yok, admobda sorun yok, yt adsense özgüncülerde sorun yok, birtek spamcılarda sorun var,
bu konuda ne yaparsak yapalım hiçbirşekilde geri adım atmazlar

adsenseyle çalışan +200k aboneli olan özgüncüleri tanıyorum, hiç sorun yaşamayan

Sevgili Kaptan Biz Olayı veya Gündemi "Biz Spamcıyız, Hakkımız Olmayan Parayı İstiyoruz" Diye Yaratmayacağız ki. Genel Bir Algı Oluşturmamız Lazım ve Bence Google Gibi Büyük Bir Şirket İtibar Kaybetmektense Para Kaybetmeyi Tercih Eder Diye Düşünüyorum. En Azından Politikasını Biraz Daha Yumşatır. Bu Kadar Katı Olmaz. Eğer Harekete Geçmezsek Emin Olun Spam Bu Sefer Kesin Biter. Ayda 300-500 TL'ye Mahkum Oluruz. Sağdan Soldan Telifsiz car crash, funny Videolar Aramakla Geçer Zamanımız. Bundan Sonra Googlenin Kapananı Ödemeyeceği Aşikar...

Hem Birde Olayı Şöyle Düşünün Kaybedecek Neyimiz Kaldı?

Sevgili Kaptan Biz Olayı veya Gündemi "Biz Spamcıyız, Hakkımız Olmayan Parayı İstiyoruz" Diye Yaratmayacağız ki. Genel Bir Algı Oluşturmamız Lazım ve Bence Google Gibi Büyük Bir Şirket İtibar Kaybetmektense Para Kaybetmeyi Tercih Eder Diye Düşünüyorum. En Azından Politikasını Biraz Daha Yumşatır. Bu Kadar Katı Olmaz. Eğer Harekete Geçmezsek Emin Olun Spam Bu Sefer Kesin Biter. Ayda 300-500 TL'ye Mahkum Oluruz. Sağdan Soldan Telifsiz car crash, funny Videolar Aramakla Geçer Zamanımız. Bundan Sonra Googlenin Kapananı Ödemeyeceği Aşikar...

Hem Birde Olayı Şöyle Düşünün Kaybedecek Neyimiz Kaldı?

kesinlikle haklısın, adamların ismi zedelenir, büyük çapta eylem yaparsak

bir grup oluşursa bende katılırım

Sanırım Siz Daha Yolun Başındasınız. İllegal İzlendirme Gibi Bir Durum Olamaz. İzlenim Alsa Dahi Reklamları Kapalı Bir Şekilde İzlenimleri Alır ve Arkadaşın 10K Diye Belirttiği Rakam Şuanda Forumda Kazanan En Azlardan Birtanesidir. Bir Ayda 200K Kazanan Adam Biliyorum. O Manada 10 Bin Lirayı Gözünüzde Büyütmeyin.

Başta söyledim zaten kesin konuşmuyorum yanlışsam dikkate almayın diye. ayda 200k kazanan tabiki, aylık 10k yı sadece telif cezalarına vs ödeneceğini de tahmin edebiliyorum. ama ben onlardan bahsetmiyorum. dün kanal açıp bi anda bi şekilde izlettirip (illegal veya spam) sonra ağlayanlardan bahsediyorum. işi gücü bırakıp sokakta biri para düşürmüşmü acaba diye arayıp, sonra paranın sahibi ortaya çıkınca paramı çaldılar diye yakınmaya benzetiyorum bunu. BEn yolun başındayım evet, öyle olmasına rağmen başlık anahtar kelime uyumuyla videoları ön plana çıkartabiliyorken siz tecrübeli halinizle çok daha iyisini yapabilirsiniz. her ay yeni adsens açıp onlarca kanal bağlamak sonra da sitem etmek bana biraz saçma geldi. kimsenin ekmeğinde gözüm yok yanlış anlaşılmasın. herkes iyi kazansın ama hakederek.

Ayrıca illegal yöntemle izlettirmez diyorsunuz. spamı yaptığınız platform youtube. ve youtube diyor ki spam istemiyorum. e siz spam yapınca doğal olarak illegal yapmış oluyorsunuz

özgün çalışıyorsan özgününe devam ederken spamcılara laf etmeyeceksin.
10k kazanan adam illegal yöntemlerle izlenim almaz,yanlış biliyorsun.

özgün çalışanların hakkına girmekle ne alakası var.ikisinin seyircisi farklı,içerik farklı.sen kendi izleyicini yaratamıyorsan gelip laf etmeyeceksin

Konuşma tarzınızı görünce cevap yazmaya tenezzül etmeyecektim ama dayanamadım. benim mesajımı dikkatli okursanız "yanlışsam esgeçin" dedim. Benim kimseye laf ettiğim yok, kendi düşüncemi söyledim saygı duymak zorundasınız buna. özgünüme devam edeceğim tabiki. her gün buraya gelip "ya bot attım ama youtube kanalımı kapattı la.net olsun sana youtube" demektense para kazanmamayı tercih ederim.

Son düzenleme:
Selamın aleykum arkadaşlar 3 gün önce pin geldi girdim
sonra ödeme yönteminini yaptım bankayı onaylattım ama hala kırmızı renkte
Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var.
diye yazıyor banka hesabını birincil yaptım sorun nedir hala sizce
cevp veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Sorun yok bende 4 aydır var o uyarı ödemeleri sorunsuz alıyorum.

Buyrun düzenleyebildiğim kadarıyla inceleyin :)

Hesaplara bağlı kanal sayılarınıda ekledim yarısını sildim yarısına hiç dokunmadım fark eden bir durum olduğunu sanmıyorum. [MENTION=11620]era[/MENTION]
f180fcc8146b4c2fba7ff90258a307ab.png

İstanbulda yatırımlık daireler havada uçuşurken ve bir kaç tanede satın alınmış ise 500 k+ kazanç bekliyorum Toplum Buna Hazır değil cümlesinden:)

2 saat önce farklı adsenselere 5 kanal bağladım sorunsuz şekilde ancak artık kanalda bağlanmıyor. Ne zaman denesem beni direkt adsense aç sayfasına yönlendiriyor en az 10 farklı kanalla 10 farklı adsensede deneme yaptım hepsinde adsense aç dedi. Başkalarında da aynı sorun var mı birisi deneyip yazarsa iyi olur. Yoksa google ın yeni icatlarından birisi ile karşı karşıya kalmış olabiliriz her kanal için adsense açmamızı isteyebilir.

2 saat önce farklı adsenselere 5 kanal bağladım sorunsuz şekilde ancak artık kanalda bağlanmıyor. Ne zaman denesem beni direkt adsense aç sayfasına yönlendiriyor en az 10 farklı kanalla 10 farklı adsensede deneme yaptım hepsinde adsense aç dedi. Başkalarında da aynı sorun var mı birisi deneyip yazarsa iyi olur. Yoksa google ın yeni icatlarından birisi ile karşı karşıya kalmış olabiliriz her kanal için adsense açmamızı isteyebilir.

Bende de aynı sorun var 2 farklı kanalda denedim linkleme ile bağlamayı olmadı sonrasında giriş yapıp deneyim dedim bu seferde sanki Yen'i Adsense açıyormuşum gibi adres vs bilgileri girmem yere geçiyor sayfa bağlayacağım kısacası .
Bağlayabilen varsa son 1-2 saat içerisinde yazabilirse iyi olur hocam sen ayrı konu aç istersen ben telden giriyorum şimdi güncelleme geldiyse nasıl bir saçmalık bu anlamadım .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yeni adsensede açılmıyor

Şu an aynı sorunları yaşıyorum adsense kanal bağlanmamasını anlarız da adsense açılmaması ne demek ya ne yapmaya çalışıyor bunlar kafayı yicem artık çözüm bulan olursa lütfen beni de etiketlesin.

1 ölür 1000 doğarız. Gök girsin kızıl çıksın.

Bende de aynı sorun var 2 farklı kanalda denedim linkleme ile bağlamayı olmadı sonrasında giriş yapıp deneyim dedim bu seferde sanki Yen'i Adsense açıyormuşum gibi adres vs bilgileri girmem yere geçiyor sayfa bağlayacağım kısacası .
Bağlayabilen varsa son 1-2 saat içerisinde yazabilirse iyi olur hocam sen ayrı konu aç istersen ben telden giriyorum şimdi güncelleme geldiyse nasıl bir saçmalık bu anlamadım .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu an aynı sorunları yaşıyorum adsense kanal bağlanmamasını anlarız da adsense açılmaması ne demek ya ne yapmaya çalışıyor bunlar kafayı yicem artık çözüm bulan olursa lütfen beni de etiketlesin.

Adsense linkleme ilemi bağlıyorsunuz? Yoksa normal kanaldaki sekmeleri takip ederekmi bağlıyorsunuz hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri