Adsense Genel Tartışma Konusu

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
yüksek kesinti yapmasındaki mantıgı anlayabilen var mı? sorunsuz kanal ve adsenselerdeki yüksek kesinti. bir de geçen ay bazılarının ki kesinleşmedi. neye göre kesinleşmedi? aşırı derecede mantıksız ve fevrii uygulama googlenin yaptıgı.

Arkadaslar yıllardır bloggerlarda adsense calısırım blogger+facebook . youtube a baktım söyle bir durum oldu . Galiba biz yüzde 99 kesinti vs diyoruz ya bu şu sekilde gibi geldi bana.

1 kanalım vardı ve bu kanalı ilk x adsense bagladım. Sonra o adsensin ortagı var diye y adsense tasıdım kanalı . x adsense de kanal dururken toplam 30 tl kazandırmıstı ve 3 tl de 2. kanaldan gelmişti.

1. kanalım y adsense de toplam 1000 tl kadar para kazandırdı askıya alındı.
Geçen ay kesinleşmelerde ;
y adsensimde kesinleşme olmadı 0 tl bile yazmadı.( sonradan bagladıgım 2. adsensem)
ama x adsensimde kesinleşme oldu. ( 3 tl)

ilk bagladıgımdan 33 tl gelir diye düsündüm ama 3 tl geldi . Bence bu kesinti değildi 2. kanalımın kazancıydı.
y adsensede hiç kesinlesme olmadı oda 1. kanalımdı. Yani 1. kanalım iki adsense de kazanc bırakmadı.

Aynı tip calıstıgım kapanmayan kanalımda 3. adsense kesintisiz para bıraktı. (gecen ay)

1. kanalım iyi kazandıran - kendi urettiğim içerikti ve playlisten hit cekmiştim. Kapandı
2. kanalım kendi ürettiğim içerikti facebookdan paylasıyorum topluluktan kapandı.
3. kanalım 1. kanalımla aynı içerikti ve henuz kapanmadı.
------------------------------------------------------------------------

Demek istediğim kapanan 2 kanaldan bir tanesinin ödemesini alırken diğerinin alamadım.
Bilmem ne kadar dogru bir sonuc cıkardım. Çünkü örneklem sayım az , bu nedenle %100 dogru diyemiyorum. Sizdede böyle bir durum oldumu.

Ayrıca iki kanalıda kapandığı gün sildim. (askıya alınma)

bakan google'a rakip arama moturu çıkarıcaz diyince google bize kızdı heralde

Türkiye saati 00:32 adsensem kesinleşti.
Kapanan kanalda vardı.
kesinti oranı : %10 civarı
Sanırım Türkiyede anca başlıyor beyler kesinleşmeler.

En son biri bu konuyla alakalı adsense ile iletişime geçmişti. Cevap olarak mühendisler bir sorunun olduğunu farkettiler gerekeni yapacaklardır diye mail aldığını yazmıştı. Bu bir neticeye vardı mı? İlla ki bu posta denk gelenler vardır.

Hiçbir Adsensede kesinleşen Yok Henüz... Umarım kesinleşirler Normal.. Geçen ay kesinleşmeyenler 21 inde banlanmıştı..
Normalide Kapananıda Ödenmiyor..
Bu ne olacak böyle Hepimizde Bilmemezlik...

bu ay kapanan kanal kesinleşmedi bende. geçen ay açıktı herkeste kesintiler üst düzeyken bende sıkıntı yoktu normal kesinleşmişti. 1.5k beklerken 140 lira kesinleşmiş tek tek kontrol ettim onlar da açık kanallar.

şimdi geçen ay kesinleşmeyenlerin çoğu bu ay kesinleşti yorumlardan anladığım kadarıyla. her şey normal kapanan kanal 1 ay sonra kesinleşiyo diyebilir miyiz bu durumda? alıntılayıp yazabilir misiniz durumlarınızı. bu ay ödeme eşiğini bile geçemedik sıkıntı çok büyük off off

Bugün ilk kez ben de "acaba bitiyor mu ulan?" dedim kendi kendime... Kapananın ödenmemesi çok keskin bir dönüş

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazı arkadaşlarda yüksek bazılarında ise normal kesinleşme olmuş bu fark neyden kaynaklanıyor onu bir an önce çözmemiz gerekiyor

aralıkta kesınlesmeyıpte sımdı kesınlesen var mı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri