Adsense Genel Tartışma Konusu

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Önceki senelerde bu aylarda sebepsiz yere adsenselerin çoğunu banlayıp bizim paraların üstüne yatıyolardı, şimdi taktik değiştirdiler artık banlamıyolar ama kesinleştirmeyip yine paralarımızın üstüne yatıyolar. Bazı kişilerinkini kesinleştiriyolarki google ödeme yapıyo gibi görünsün, millet spam yapmayı bırakmasın.

Google mecrasında tuhaf şeyler dönüyor. "Rs" statüsü elinden alınan arkadaş 1-2 saattir her şeyi açıklamaya başladı.

Bkz 1:
2183647d588941dea4ea654e2986e09b.png

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

Bu da 2.nci:
d043ac74d1a847149156643dee8dc019.png

söyleneneler doğruysa adsense forumundaki arkadaş delikanlı biri çıkmıştır bu forumda sırtı artık yere getirirmemelidir tabi üyeyse..

Google mecrasında tuhaf şeyler dönüyor. "Rs" statüsü elinden alınan arkadaş 1-2 saattir her şeyi açıklamaya başladı.

Bkz 1:
2183647d588941dea4ea654e2986e09b.png

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

Bu da 2.nci:
d043ac74d1a847149156643dee8dc019.png

Hocam ben anlamadım kafam dolu olduğu için mi acaba. Sanırım arkadaş adsense yetkililerinin bizi kandırdığını söylüyor. Fakat neden sorunların çıktığını açıklamamış.

Hocam ben anlamadım kafam dolu olduğu için mi acaba. Sanırım arkadaş adsense yetkililerinin bizi kandırdığını söylüyor. Fakat neden sorunların çıktığını açıklamamış.

Özeti kısaca şu: Bu arkadaş çok fazla sorulara cevap verdiği için Editör gibi bir rütbe almış. Sonrasında editörlere özel bir bölmede Adsense'lerin kesinleşmeme sorununu Adsense yetkililerine iletmiş. Ezgi adındaki yetkili de önce algoritmada yenileme yaptık, artık böyle minvalli cevap vermiş. Bu arkadaş da kesinleşmelerden sonra neden yalan söylememi istiyorsunuz gibisinden konuşunca da yetkisini elinden almışlar.

Benim anladığım bu:)

paraların ustune yattılar haksız yere kanalları kapattılar. yedikleri vurgunun acısını bizden cıkardı ve bence devamda edicektir. konu ozgun calısanlarada sıcrayınca ozgunleri odediler 3-5 spamcıya. arada bir boyle paraların ustune yatarsa sasırmayın derim.

gecen haftaya kadar adsense kanal baglayınca kapanıyordu, simdi aynı adsenseye baglı kanallar kapanmıyor. bi hhaltlar dondugu belli

Kısaca : Google Scam PTc site gibi paraların üstüne yatıyor.

Google Forumundaki kişiyi tebrik ediyorum.
Adam bildiğinden dönmemiş ve malesef yetkileri alınmış.
Onun içinde bir Atasözümüz mevcut : Doğru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar.
Geçmiş olsun.

Çok güvendiğim en sağlam kanalımda an itibariyle kapalı gözüküyor açıkta kanalım kalmadı 1 senelik kanaldı ne olacak bu işin hali bilmiyorum.

Acaba geçenelrde konusuda geçmişti forumda bu rusların bir methot yöntemili 500k ıp alıp burdan milyon dolarlık bir vurgun yapıldığı ayrıca başka bi haberdede adwords de bulunan bi açıktan dolayı çok yüksek fiyatlarda ücretsiz reklam yayınlayanalrın olduğu söylenmişti eğer böyle bir durum varsa adsesne politikalarında bu durum beliritilmiş vaziyette acaba bu kesintilerin sebebi bu politika olabilirmi ?

https://support.google.com/adsense/answer/2808531?hl=tr
Neden kazançlarımdan kesinti yapıldı?
Kazançlarınızdan kesinti yapılmasının nedeni, geçersiz tıklama etkinliği ya da Google politikalarına uygun olmayan etkinliktir. Google, bu tür etkinliğin görülme ihtimaline karşı, yayıncı hesaplarını periyodik olarak incelemektedir. Hesabınızda bu tür bir etkinlik tespit edersek, kazançlarınızda düzenleme yapar ve bu tıklamalar için ödeme yapmış olan reklamverenlere ödemelerini iade ederiz.
Nadiren de olsa, belirli reklamverenlerden ödeme alamadığımız için kazançlarınızdan kesinti yapılmış olabilir. Bu reklamverenler, çalıntı kredi kartları kullanmış veya borçlarını ödememiş olabilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, içeriklerinde bu reklamverenlerin reklamlarını gösteren yayıncıların bakiyesinden söz konusu geliri düşmemiz gerekir.

Acaba geçenelrde konusuda geçmişti forumda bu rusların bir methot yöntemili 500k ıp alıp burdan milyon dolarlık bir vurgun yapıldığı ayrıca başka bi haberdede adwords de bulunan bi açıktan dolayı çok yüksek fiyatlarda ücretsiz reklam yayınlayanalrın olduğu söylenmişti eğer böyle bir durum varsa adsesne politikalarında bu durum beliritilmiş vaziyette acaba bu kesintilerin sebebi bu politika olabilirmi ?

https://support.google.com/adsense/answer/2808531?hl=tr
Neden kazançlarımdan kesinti yapıldı?
Kazançlarınızdan kesinti yapılmasının nedeni, geçersiz tıklama etkinliği ya da Google politikalarına uygun olmayan etkinliktir. Google, bu tür etkinliğin görülme ihtimaline karşı, yayıncı hesaplarını periyodik olarak incelemektedir. Hesabınızda bu tür bir etkinlik tespit edersek, kazançlarınızda düzenleme yapar ve bu tıklamalar için ödeme yapmış olan reklamverenlere ödemelerini iade ederiz.
Nadiren de olsa, belirli reklamverenlerden ödeme alamadığımız için kazançlarınızdan kesinti yapılmış olabilir. Bu reklamverenler, çalıntı kredi kartları kullanmış veya borçlarını ödememiş olabilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, içeriklerinde bu reklamverenlerin reklamlarını gösteren yayıncıların bakiyesinden söz konusu geliri düşmemiz gerekir.

Olabilir tabikide. Bunu ilerleyen zamanlarda anlayacağız. Herkes kapananları ödemiyor diyor fakat öyle bir durum yok. kapanıpta kesinleşen birçok hesap var. %100 düzelecek bu olaylar sıkıntı yapmayın :)

iki aydır yaşanan kesintilere dair gece biraz araştırma yaptım ve güney koreden abd'ye, bulgaristana, isveç'e kadar birçok ülkede aynı sorunun yaşandığını gözlemledim. yaramıza ne derece merhem olur bilinmez ama, kesintilerin sadece türkiye veya vietnam'da olduğuna dair görüşler sanırım doğru değil..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri