Adsense Genel Tartışma Konusu

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Google mecrasında tuhaf şeyler dönüyor. "Rs" statüsü elinden alınan arkadaş 1-2 saattir her şeyi açıklamaya başladı.

Bkz 1:
2183647d588941dea4ea654e2986e09b.png

---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:43 ----------

Bu da 2.nci:
d043ac74d1a847149156643dee8dc019.png

Birisi Bu Arkadaşı YTParaya Davet Etmiş. Gelin Orada Herşeyi Açıklayın Diye :))

Vietnamli birkac adama ödeme alamadigimizi soyledim.
Rus musun dediler? Türküm dedigimde rusya Türkiye ve vietnami kara listeye aldiklarini düsünüyoruz ve kesintinin fazla spamla ilgili oldugunu soylemeye calistilar onlarda alamamislar. kapanan kanaldan ödeme almadiklarini güncellemeyle artik boyle oldugunu soylediler arkadaslar bilginize.

Son düzenleme:
Vietnamli birkac adama ödeme alamadigimizi soyledim.
Rus musun dediler? Türküm dedigimde rusya Türkiye ve vietnami kara listeye aldiklarini düsünüyoruz ve kesintinin fazla spamla ilgili oldugunu soylemeye calistilar onlarda alamamislar. kapanan kanaldan ödeme almadiklarini güncellemeyle artik boyle oldugunu soylediler arkadaslar bilginize.

peki ya o kadar spamdan kapanan adam nasıl aldı parayı hocam :cool:

Hocam bende aldim elbette kesintiyle vs. Adsenseye bagli 2 kanaldan acik olanin parasini ufak kesintiyle aldim.Güncelleme yeni oldugundan odeme alan olmustur tam anlamiyla spam adsensenin banlanma olayida ilk aylar herkese vurmamisti yani bunlar benim dusuncem.. tesekkurler.

.....

adsensemi youtubemi oda kim
bırakalı 3 gün oldu
aklı olanda boşa emek vermesin
tüm spam cılar bir bıraksa şu youtubeyi
aç kalır youtube bizler sayesinde dönüyor

Hahaha youtubeyi spamcılarmı döndüyo :D. Güldürmeyinya şu kafadan bi kurtulamadiniz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakmayın genel tartışma konusu diye buraya yazıyorum. Benim önceki ay adsensede yüksek kesinti oldu 70 kesinleşmişti şimdi 158 kesinleşmiş hala ödeme eşiğini aşamadınız diyor ? Normalde 230 olup geçmesi gerekmez mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Youtube nin gelirlerinin taş çatlasın en fazla yüzde 15ini spamcılar oluşturuyor

Şimdi biri kalkar der ki yaw 6 hane alan çok sayıda sağlam spamcilar var falan evet olabilir ama birde kazancı süper olan çok fazla özgün büyük kanallar var bunuda hesaba katın
Sırf vevo kanallari tüm spamciları en az 500e katlar diğer milyonlarca kanalı söylemiyorum bile

Kusura bakmayın genel tartışma konusu diye buraya yazıyorum. Benim önceki ay adsensede yüksek kesinti oldu 70 kesinleşmişti şimdi 158 kesinleşmiş hala ödeme eşiğini aşamadınız diyor ? Normalde 230 olup geçmesi gerekmez mi ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2ayın toplamı o hocam yani 1.ay 70 kesinleşmiş 2.ay 88 lira kesinleşmiş toplam 158 olmuş

2ayın toplamı o hocam yani 1.ay 70 kesinleşmiş 2.ay 88 lira kesinleşmiş toplam 158 olmuş

Senelerdir yaparım bu işi hocam yeni arayüz baya saçma olmuş anlayamadım çok sağol. Önceki 4 hanenin üzerine yattı o zaman zaten orası kesin

adsense pin yola çıktığını eskiden kırmızı şerit çıkıyordu şimdi yok öyle birşey nasıl anlıcaz yola çıktığını bakiye pin yola çıkması için yeterli

Şimdi başımdan geçen olayı anlatıyorum geçen ay yüksek kesintiyle kesinleşen adsensem var kanalı kapanan toplam 80 tl kasım ayında kazandıgım para aralık 12 sinde 30 tl olarak kesinleşti bugün baktıgımda ise kasım ayın kazancının 76 tl olarak kesinleştigini gördüm acaba denildigi kapanan kanallar 2 ay sonramı ödeniyor kazançlarda kesim yapılarak? Diger ay bunu anlamış olacagım ve bir not daha aralık ayı kazancım kesinleşmemiş.

adsense pin yola çıktığını eskiden kırmızı şerit çıkıyordu şimdi yok öyle birşey nasıl anlıcaz yola çıktığını bakiye pin yola çıkması için yeterli

aynen + bir firma anca bu kadar bozabilir arayüzü

Geçen seneki veya ondan önceki senenin kasım-aralık ayı banları konularını okuyun. Aynı muhabbetler dönüyor. Şubat-Martı bekleyin illaki düzelicek. Bi kaç ay kafa dinleyin başka şeylerle ilgilenin :)

Kırmızı şerit yeni versiyon adsense lerde de çıkıyor hocam, çıkmadıysa sizin pin yola çıkmamış ta olabilir.
Kesinleşen tutar neydi sizde

Adsiz7d25c.png

Kırmızı şerit yeni versiyon adsense lerde de çıkıyor hocam, çıkmadıysa sizin pin yola çıkmamış ta olabilir.
Kesinleşen tutar neydi sizde

Adsiz7d25c.png

hocam kırmızı şerti çıkmadı ama ödemeler kısmına geldiğinde banka ödemesi için kırmızı şerit çıkıyor bir linkten baktım 12 ocakta pin oluşturuldu diyor ama ana ekranda kırmızı şerit yok miktar eşiğin üstünde baya zaten

Şimdi başımdan geçen olayı anlatıyorum geçen ay yüksek kesintiyle kesinleşen adsensem var kanalı kapanan toplam 80 tl kasım ayında kazandıgım para aralık 12 sinde 30 tl olarak kesinleşti bugün baktıgımda ise kasım ayın kazancının 76 tl olarak kesinleştigini gördüm acaba denildigi kapanan kanallar 2 ay sonramı ödeniyor kazançlarda kesim yapılarak? Diger ay bunu anlamış olacagım ve bir not daha aralık ayı kazancım kesinleşmemiş.

keşke kesinleşsin ,2 ay sonra kesinleşsin onada razıyız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri