adsense gönderdiği tutarı ekliyorum, kabul etmiyor.

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

bacanak

Kayıtlı Üye
pini girilmemiş 2. bir adsense hesabım var. içinde hatrı sayılır bir miktar kesinleşmiş kazanç var.

banka bilgilerini eklemiştim. google test ödemesini yapmış.

bugün tutarı girecektim, fakat hesap bilgilerini yeniden girmem gerekti. aynı banka için tekrar giriş yaptım test tutarı ödemesini ekleyecektim fakat ekleme aktif değildi.

az önce mail gelmiş tutarı girebilirsiniz diye. 2.36 TL ödeme yapmışlar ekledim fakat tutar doğru değil dedi. tekrar kontrol ettim gönderdikleri tutar 2.36 TL. girdiğim tutarın yanlış olduğunu söyleyince aşağıdaki gibi bir uyarı çıktı.

yatırılan tutar 2.36 ama kabul etmiyor onu. bir daha yanlış girersem aşağıdaki uyarıya göre nasıl bir sonuç çıkar ortaya?

Girdiğiniz tutar banka hesabınıza yatırdığımız tutarla tam olarak eşleşmiyor. Doğru tutarı girmek için 1 deneme hakkınız kaldı.

Müşteri hizmetlerine mail at. Onaylanır

üst üstte gir 3 hakkını kullan 3 hakkını kullandıktan sonra deneme hakkınızı aştınız uyarısı gelecek oraya tıklayıp önünüze çıkar formu doldurun 5 6 saat içinde dönüş yapacaklar tekrardan banka hesabına bir tutar gönderecekter o tutarı gelen maile cevaplayarak gönderceksin 10 dakika içinde onaylanacak.

üst üstte gir 3 hakkını kullan 3 hakkını kullandıktan sonra deneme hakkınızı aştınız uyarısı gelecek oraya tıklayıp önünüze çıkar formu doldurun 5 6 saat içinde dönüş yapacaklar tekrardan banka hesabına bir tutar gönderecekter o tutarı gelen maile cevaplayarak gönderceksin 10 dakika içinde onaylanacak.
resimdeki kısma banka bilgilerini mi giriyoruz hocam?

"Last two digits of your Account Number" buraya banka hesap numarasının son 2 hanesini mi ekliyoruz?

türkçeye çevir sayfayı yayıncı numaranı yayıncı kimliğini istiyorlar doğru bir şekilde girip gönder.
yayıncı kimliğini üst tarafa girdim üst tarafta sormuş onu.

hallettim gönderdim, cevap gelmesini bekliyorum.

tamam sorun yok ozaman banka hesabına yeni bir tutar gönderecekler mailine dönüş yapacaklar o tutarı yazıp cevap vereceksin 10 dakika içinde onaylayacaklar.
36 saat geçti hala bir işlem yapılmadı, beklemekteyim.

ilk dönüşleri biraz geç olabilir mail adresini kontrol et spam kutusuna bak dönüş yaptıklarında gelen tutarı göndereceksin yarım saat içinde hesabını onaylarlar.
gelen yeni bir tutar yok. kaldı ki google mailinin spam'a düşme ihtimali milyarda 1 bile yok. buna rağmen kontrol ediyorum fakat hiç bir eylem yok.

adsense sayfası hala destek ekibiyle iletişime geçin diyor 2 kez iletişim kurduğum halde.

gelen yeni bir tutar yok. kaldı ki google mailinin spam'a düşme ihtimali milyarda 1 bile yok. buna rağmen kontrol ediyorum fakat hiç bir eylem yok.

adsense sayfası hala destek ekibiyle iletişime geçin diyor 2 kez iletişim kurduğum halde.

zaten mesaj atarken 24 48 saat diyor mutlaka dönüş yaparlar ilk dönüş geç olabiliyor ama ikinci dönüş yarım saat bile sürmüyor beklemekte fayda var.

zaten mesaj atarken 24 48 saat diyor mutlaka dönüş yaparlar ilk dönüş geç olabiliyor ama ikinci dönüş yarım saat bile sürmüyor beklemekte fayda var.
hesabıma 1 ekim'de 2.36 TL yatırmışlar. 7 ekim'de de bugün yani 0.58 tl yatırmışlar.

bana mail attılar 5 ekim'de yatırılan tutarı bildirin diye. iyi de 5 ekimde yatırılan bir tutar yok benim hesabıma.

aynı sıkıntı benim baconun hesapta ta var, siz cevap alınca aynı işlemleri bende yapayım.

hala beklemedeyim. beni bir işe soktun yumi çıkamıyorum işin içinden. 24 saat oldu hala cevap gelmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri