adsense görüntüleme kazanç tutarsızlığı

Deadpool

Kayıtlı Üye
Günlük iyi izlemeler almama rağmen tbm çok düşük acaba ay başı diye mi anlamadım gitti aynı sorunu yaşayan var mı acaba ?

ay başını da geçtik sayılır ama çözemedim hala

kazançlarda çok ciddi anlık değişimler oluyor. birde ben şunu fark ettim diyelim 100k ya kadar bgbg 5 tl ise 101k oldugunda diren 2tl ye çekiyor.

bu tutarsızlık bende 3 haftadır var artık tutarsızlık değil remen kanalın gercek izlenimi oldular yükselmiyorlar stabil kaldılar... tr özgün kanallarım %80 düştü anlam veremiyorum hem kazanç hem izlenim.

Yıl içinde bazen böyle sıkıntılar olabiliyor, youtube klasiği artık bunlar, düzelir yakında

Bgbg 45 lira şu anda :) Video günlük 10k izleniyor sa bunun sadece 4k sıkıntı adsenseye yansıyor gibi
Bu tutarsızlık sadece bende var sanıyordum.

dailymotiondada bu sorunu yasıyoruz büyük ihtimalle adblock güncelleme yapmış olabilir diye dusunuyorum

bugunde tbm düzeldi to yla reklam gösterimi düştü :D

Düzelme yok gerçek izlenimler yansımıyor bende adsenseye.Atıyorum 10k izlenim varsa 3k-4k görünüyo.Anlamadım gitti

yav arkadaş düzeleceği yere bozuluyor günlük alacağım paranın 4 te 1 ini zor alıyorum düzelmeyecek galiba bu

Bendede bgbg 9 ₺ ile başlıyor gece bitmeye yakın 2.5 ₺ ye düşüyor ciddi manada bgbg 1 ₺ yüksek olması demek deli gibi artış demek ama yok arkadaş 2.5 ₺ yi geçmiyor bgbg.acaba İspanyolca diye mi böyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri