Adsense Hesabı Çalındı!!!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aylardır ödeme aldığım 1 kanal 1 adsense ilişikli kanalımda bugün para kazanma kapatıldı uyarısı aldım kanala girdiğimde adsense hesabı silinme talebinde bulunulmuş ve silinmiş.

Anladığım olay şu; biri adsenseye girmiş banka bilgilerini değiştirmiş ve silmiş hesabı. Ama kanala dokunmamış, şimdi tüm şifre ve kurtarma epostayı güncelledim.

İlk Sorum Şu; tekrar etkinleştirmeyi seçtim adsensede ne kadar sürede tekrar aktifleşir?

ikinci bilgi ise bu kişiye dair ufak bilgiler var yardımcı olursanız kim olduğunu bulalım gerekli yasal soruşturmayı başlatacağım.

dolandırıcının eklediği kurtarma e postası : [email protected]

Yeni e-posta:[email protected]
Zaman: Dün, 15:36
IP adresi: 95.70.244.184

edit:
Arkadaşlar silinen adsense hesabını kurtardım ancak kanalın adsenseye erişimi yok ve para kazanması kapalı kırmızı renkte devre dışı gözüküyor şu an, bildiğim kadarıyla bu düzelecek yeşile dönecek bu konuda detay bilen var mı ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar aylardır ödeme aldığım 1 kanal 1 adsense ilişikli kanalımda bugün para kazanma kapatıldı uyarısı aldım kanala girdiğimde adsense hesabı silinme talebinde bulunulmuş ve silinmiş.

Anladığım olay şu; biri adsenseye girmiş banka bilgilerini değiştirmiş ve silmiş hesabı. Ama kanala dokunmamış, şimdi tüm şifre ve kurtarma epostayı güncelledim.

İlk Sorum Şu; tekrar etkinleştirmeyi seçtim adsensede ne kadar sürede tekrar aktifleşir?

ikinci bilgi ise bu kişiye dair ufak bilgiler var yardımcı olursanız kim olduğunu bulalım gerekli yasal soruşturmayı başlatacağım.

dolandırıcının eklediği kurtarma e postası : [email protected]

Yeni e-posta:[email protected]
Zaman: Dün, 15:36
IP adresi: 95.70.244.184

edit: adsense tekrar aktif olmuyor kalıcı olarak iptal etmiş ********

Hocam öncelikle geçmiş olsun adsenseyi normalde iptal edip içindeki kesinleşen tutarı aldıktan sonra tekrar aktif ediyorum 2 gün içinde aktif oluyor. Kalıcı nasıl iptal etmiş olabilir acaba ? belki de adsense farklı bir maile taşımış olabilir. IP adresiyle beraber elinizdeki kanıtlarla birlikte şikayet edin bence tekrardan geçmiş olsun

adsense geri açıldığında girilmiş olan banka bilgilerinden kişinin isim ve banka bilgilerini görebilmeniz lazım.
Peki şifreyi değiştirmemiş mi bu hırsız? nasıl girdiniz hesaba?

Hocam öncelikle geçmiş olsun adsenseyi normalde iptal edip içindeki kesinleşen tutarı aldıktan sonra tekrar aktif ediyorum 2 gün içinde aktif oluyor. Kalıcı nasıl iptal etmiş olabilir acaba ? belki de adsense farklı bir maile taşımış olabilir. IP adresiyle beraber elinizdeki kanıtlarla birlikte şikayet edin bence tekrardan geçmiş olsun

http://prntscr.com/h99vmi

böyle mailler var, aldığım kişiyle alakalı olabileceğini düşünüyorum bilinen birisi, cevap vermesini bekliyorum bakalım ne olacak

---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------

adsense geri açıldığında girilmiş olan banka bilgilerinden kişinin isim ve banka bilgilerini görebilmeniz lazım.
Peki şifreyi değiştirmemiş mi bu hırsız? nasıl girdiniz hesaba?

hiç bir şey değiştirilmemiş sadece kurtarma epostası değiştirilmiş, adsense geri açılmıyor yeniden başvuru yapıyor olan mail üzerinden anlamadım bende

BybAP9.png

geçmiş olsun bunlarda belki yardımcı olur.

http://prntscr.com/h99vmi

böyle mailler var, aldığım kişiyle alakalı olabileceğini düşünüyorum bilinen birisi, cevap vermesini bekliyorum bakalım ne olacak

---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 02:19 ----------

hiç bir şey değiştirilmemiş sadece kurtarma epostası değiştirilmiş, adsense geri açılmıyor yeniden başvuru yapıyor olan mail üzerinden anlamadım bende

hocam maillere bakılacak olursa adsense iptal edilmiş başka maile taşımamış ama adam yanıltmak için de o mailleri falan silmiş olabilir şikayet edin bence 3-5 kuruş için ibret olsun ona

hocam maillere bakılacak olursa adsense iptal edilmiş başka maile taşımamış ama adam yanıltmak için de o mailleri falan silmiş olabilir şikayet edin bence 3-5 kuruş için ibret olsun ona

bağlı olan kanalında para kazanması gitmiş adsense silindi diye, onu nasıl geri getirecez? adsenseyi geri açtıramadıktan sonra para kazanma geri gelmez sanırım değil mi

bağlı olan kanalında para kazanması gitmiş adsense silindi diye, onu nasıl geri getirecez? adsenseyi geri açtıramadıktan sonra para kazanma geri gelmez sanırım değil mi

hocam eğer siz adsense tekrar aktif et butonuna tıkladıysanız bekleyin. Büyük ihtimal adsense şuan kapalı olduğundan dolayı kanalda devredışı gözüküyor para kazanma. Eğer adsense açılırsa kanalda düzelir

hocam eğer siz adsense tekrar aktif et butonuna tıkladıysanız bekleyin. Büyük ihtimal adsense şuan kapalı olduğundan dolayı kanalda devredışı gözüküyor para kazanma. Eğer adsense açılırsa kanalda düzelir

o buton o mail ile 0 adsense açtı anlamadım olayı

ip adresini forum yoneticilerine sorun karsilatirsinlar , valla en guzeli forumdan alisveris yapmamak , forumdan 2 sene once alip beklettigim maillere girim dedim gecen gun , hepsi kapanmis , ama video yuklenip , telif yiyip banlanmis :D ben aldigimda hepsi bostu kanallarin.

Abi katip adamsin bir savcılığa çıkıver 😂

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar silinen adsense hesabını kurtardım ancak kanalın adsenseye erişimi yok ve para kazanması kapalı kırmızı renkte devre dışı gözüküyor şu an, bildiğim kadarıyla bu düzelecek yeşile dönecek bu konuda detay bilen var mı ?

Silinen bir adsense kurtardığımda para kazanmanın yeşile dönmesi 1-2 gün sürmüştü hocam ama döndü yani :D

BybAP9.png

geçmiş olsun bunlarda belki yardımcı olur.

Buradaki adrese gövenip işlem yapmayın derim, buradan bakacak olursak ben şuan Adana'dayım :) (Aslında İzmir'deyim.)

Konu sahibi için geçmiş olsun, mutlaka 1-2 saatinizi ayırıp suç duyurusunda bulunun...

Buradaki adrese gövenip işlem yapmayın derim, buradan bakacak olursak ben şuan Adana'dayım :) (Aslında İzmir'deyim.)

Konu sahibi için geçmiş olsun, mutlaka 1-2 saatinizi ayırıp suç duyurusunda bulunun...

hiçbir ip listesi ile kişiyi tam olarak adres alınmaz. Kişi o an servis saglayıcının uygun bulunduğu noktadan internete erişim sağlar. Kişi görülen bilgilere göre turknet kullanıcı.

Örnek : turknet kullanıcısıyım bazen ıstanbul bazen Edirne,tekirdağ,muratlı,keşan gibi yerlerden ip gözükebiliyor.

Not : savcılık gün saat tarihte pc mac vb adresi ile kimin kullandığını tespit edeceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
https://prnt.sc/h9e7it

Tike
Demirtaş Mahallesi
Haci Adil Caddesi 4, Aralik 1, 2nd Levent
34134 Fatih/İstanbul
Türkiye

bende görünen adres bu

Son düzenleme:
10 günü bulabilir tekrar etkinleşmesi bu arada içerisinde ki miktar banka hesabına yatar.

YT üçüncü taraf erişimi devre dışı bırakılmış olabilir mi ?.
Kanalı para kazanma için tekrar incelettir. Talep gönder sorun düzelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri