Adsense Hesabım banlandı

20 günde 1000 dolar yapan bir adam kendi reklamına niye tıklar anlamıyorum bu adsense zaten kapatmaya yer alıyor siz resmen kaşınmışsınız bana pm atın adsenseyi siteden kullanan bir arkadasnkini actırmıstık ama 1 sene oluyor youtubede ise yarar mı bilmiyorum etkili ingilizce bir mail hazırlamstk 2 ay sonra actılar hesabı yani sizinki acılsa bile ayla sonra acırır oda bir umut pcy gecince maili yollarım sana belki isini görür

bende çook ilgimi çeken bi reklam çıkarsa ayda yılda bir tıklıyorum , tıklamayı abartmış olabilirmisiniz?

kardeşim bak 1000$ yapmısın 1 ayda ne güzel illegal bir durum kullanarak yani "kendi reklamlarına tıklayarak" bu duruma getirmediysen zaten işi öğrenmisin demektir. Yeni bir hesap aç oradan devam et.

evelallah işi öğrendik 40 a yakın kanalım var bir çok katagoride çalışıyorum.AMa emek boşa gitti.

---------- Mesaj saat 01:40:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:39:38 civarında gönderildi. ----------

20 günde 1000 dolar yapan bir adam kendi reklamına niye tıklar anlamıyorum bu adsense zaten kapatmaya yer alıyor siz resmen kaşınmışsınız bana pm atın adsenseyi siteden kullanan bir arkadasnkini actırmıstık ama 1 sene oluyor youtubede ise yarar mı bilmiyorum etkili ingilizce bir mail hazırlamstk 2 ay sonra actılar hesabı yani sizinki acılsa bile ayla sonra acırır oda bir umut pcy gecince maili yollarım sana belki isini görür

pm attım kardeşim.

asıl şu tıklamada ki amaç ne ben onu anlamıyorum! İllaki tıklamak istiyorsanız başka bir youtuberin linkine tıklayın bari hayrınız dokunur........

benimde günde 200-300 dolar getiren bi kanalım gitti az önce içime nasıl oturdu cigerim sızladı valla peş peşe ihtar aldım ticari amaclı kullanıcıyı aldatıcı etiket açıklama vs diye baglı adsensemde gider büyük ihtimalle :(

sanada büyük gecmiş olsun allah sabır versin

benimde günde 200-300 dolar getiren bi kanalım gitti az önce içime nasıl oturdu cigerim sızladı valla peş peşe ihtar aldım ticari amaclı kullanıcıyı aldatıcı etiket açıklama vs diye baglı adsensemde gider büyük ihtimalle :(

sanada büyük gecmiş olsun allah sabır versin

çok saol .sanada geçmiş olsun walla.

---------- Mesaj saat 01:55:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:52:49 civarında gönderildi. ----------

çok farklı bir durum zamanında ben adsenseyi başka gmail hesabından almıştım.daha sonra o hesapta youtube kanalı açmıştım. ve kanal 2 ihtarlıyken beyto kardeşim bana başka boş bir gmail hesabı al youtubeda kanal açma video açma demişti.Bende öyle yapmıştım.Şimdi aşağıda gelen mail ilk aldığım gmail hesabına gelmiş.

Sayın Kullanıcımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, sitenizde geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. İtirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan lütfen emin olun. İtirazınızı, https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Ardından, itirazınızla ilgili olarak sizinle iletişime geçeriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

---------- Mesaj saat 01:57:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:55:53 civarında gönderildi. ----------

çok saol .sanada geçmiş olsun walla.

---------- Mesaj saat 01:55:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:52:49 civarında gönderildi. ----------

çok farklı bir durum zamanında ben adsenseyi başka gmail hesabından almıştım.daha sonra o hesapta youtube kanalı açmıştım. ve kanal 2 ihtarlıyken beyto kardeşim bana başka boş bir gmail hesabı al youtubeda kanal açma video açma demişti.Bende öyle yapmıştım.Şimdi aşağıda gelen mail ilk aldığım gmail hesabına gelmiş.

Sayın Kullanıcımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, sitenizde geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. İtirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan lütfen emin olun. İtirazınızı, https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Ardından, itirazınızla ilgili olarak sizinle iletişime geçeriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi

Ne yapıyım hazır mesajı olan var mı konu ile ilgili.

---------- Mesaj saat 02:08:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:54 civarında gönderildi. ----------

Hesabınızla ilgili olarak uygulanan işlemler konusundaki endişelerinizi anlıyoruz. Yaptığımız işlemler, reklamverenlerimizin, yayıncılarımızın ve kullanıcılarımızın çıkarları dikkate alınarak, özel uzmanlardan oluşan ekibimizin özenli incelemesinin sonucudur. Kararımız sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir, ancak hesabınızı eski durumuna getiremeyiz.

Ayrıca, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, bundan sonra AdSense'e katılmalarına izin verilmediğini lütfen unutmayın. Bu nedenle, söz konusu yayıncılar yeni hesaplar açamaz.

Son olarak, Google, herhangi bir kaynaktan geçersiz tıklama etkinliği dahil, herhangi bir nedenle bir hesabı devre dışı bırakma hakkını saklı tutar.

---------- Mesaj saat 02:09:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:08:13 civarında gönderildi. ----------

en yazdığım konunun başlığı aşağıda arkadaşlar başınıza gelebilir diye paylaşıyorum.

Hesabım devre dışı bırakıldı ve itirazım reddedildi. Programa yeniden katılabilme şansım var mı? Yeni bir hesap açabilir miyim?

---------- Mesaj saat 02:10:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:09:25 civarında gönderildi. ----------

Yine de AdSense kazançlarım için bana ödeme yapılacak mı?

AdSense Şartlar ve Koşullarımıza göre, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle hesapları devre dışı bırakılan yayıncılar, bundan sonra herhangi bir ödeme alamaz. Hesabınızdaki kazançlarınız, gerektiği gibi, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilir.

Ayrıca, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakılmış hesaplar için ödenmemiş çeklere ödemeyi durdurma işlemi uyguladığımızı lütfen unutmayın. Bankanız, ödemesi durdurulan bir çekin tevdi edilmesi için ücret alabileceğinden, gelecekte elinize geçebilecek çekleri tevdi etmemenizi rica ederiz.

---------- Mesaj saat 02:11:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:10:28 civarında gönderildi. ----------

Başka bir AdSense yayıncısının siteme reklamlarını yerleştirmesine izin vermek istiyorum. Bu, yayıncının hesabıyla ilgili bir sorun oluşturur mu? Benim sitem de devre dışı bırakılır mı?

Bildiğiniz gibi, AdSense yayıncılarının, reklamlarını program politikalarımız ile Şartlar ve Koşullarımıza uygun olan bir siteye yerleştirmelerine izin verilir. Bir yayıncının hesap durumunun, belirli bir web sitesinin politikalarımıza olan uygunluğundan bağımsız olabileceğini lütfen unutmayın.

Ancak, diğer yayıncının hesabının, AdWords reklamverenlerimiz açısından risk teşkil edebileceğini tespit edersek, reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak için o hesabı devre dışı bırakabiliriz.

Hocam geçmiş olsun tekrar, paylaştığınız için yazışmaları da teşekkürler ayrıca, çoğu arkadaşa ders olur. 1-2 kere dahi kendi reklamına tıklamanın sonucu belli. Adsense kandırılmaz..

Hocam geçmiş olsun tekrar, paylaştığınız için yazışmaları da teşekkürler ayrıca, çoğu arkadaşa ders olur. 1-2 kere dahi kendi reklamına tıklamanın sonucu belli. Adsense kandırılmaz..

eywallah sağolun ölmedik ama yarın 2 katı daha çalışacam.

---------- Mesaj saat 02:45:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:45:04 civarında gönderildi. ----------

Çok büyük geçmiş olsun.

sağolasın

---------- Mesaj saat 02:46:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:45:45 civarında gönderildi. ----------

çok geçmiş olsun hocam

eywallah dostum

aynı şey benimde başıma geldi sabırla 0'dan başladım, zamanla yine kazanç gelir can sağlık olsun hocam...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri