asıl bu ay geliyordu. 1000$ yaa
O zaman büyük büyük geçmiş olsun hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim bak 1000$ yapmısın 1 ayda ne güzel illegal bir durum kullanarak yani "kendi reklamlarına tıklayarak" bu duruma getirmediysen zaten işi öğrenmisin demektir. Yeni bir hesap aç oradan devam et.
20 günde 1000 dolar yapan bir adam kendi reklamına niye tıklar anlamıyorum bu adsense zaten kapatmaya yer alıyor siz resmen kaşınmışsınız bana pm atın adsenseyi siteden kullanan bir arkadasnkini actırmıstık ama 1 sene oluyor youtubede ise yarar mı bilmiyorum etkili ingilizce bir mail hazırlamstk 2 ay sonra actılar hesabı yani sizinki acılsa bile ayla sonra acırır oda bir umut pcy gecince maili yollarım sana belki isini görür
bende çook ilgimi çeken bi reklam çıkarsa ayda yılda bir tıklıyorum , tıklamayı abartmış olabilirmisiniz?
evelallah işi öğrendik 40 a yakın kanalım var bir çok katagoride çalışıyorum.AMa emek boşa gitti.
Her işte bazen yokuşlar çıkar. Emek olmadan yemek te olmaz önemli olan yapılan bazı hatalardan ders çıkarmak!
benimde günde 200-300 dolar getiren bi kanalım gitti az önce içime nasıl oturdu cigerim sızladı valla peş peşe ihtar aldım ticari amaclı kullanıcıyı aldatıcı etiket açıklama vs diye baglı adsensemde gider büyük ihtimalle
sanada büyük gecmiş olsun allah sabır versin
çok saol .sanada geçmiş olsun walla.
---------- Mesaj saat 01:55:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:52:49 civarında gönderildi. ----------
çok farklı bir durum zamanında ben adsenseyi başka gmail hesabından almıştım.daha sonra o hesapta youtube kanalı açmıştım. ve kanal 2 ihtarlıyken beyto kardeşim bana başka boş bir gmail hesabı al youtubeda kanal açma video açma demişti.Bende öyle yapmıştım.Şimdi aşağıda gelen mail ilk aldığım gmail hesabına gelmiş.
Sayın Kullanıcımız,
Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, sitenizde geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.
Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.
Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. İtirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan lütfen emin olun. İtirazınızı, https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Ardından, itirazınızla ilgili olarak sizinle iletişime geçeriz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz,
Google AdSense Ekibi
Hocam geçmiş olsun tekrar, paylaştığınız için yazışmaları da teşekkürler ayrıca, çoğu arkadaşa ders olur. 1-2 kere dahi kendi reklamına tıklamanın sonucu belli. Adsense kandırılmaz..
Çok büyük geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun hocam
O paracıklar Google Amcanın artık hocam.
Sorması Ayıp Meblağ Nedir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.