Adsense Hesabım Hakk'a Yürüdü

otomatik msj o.hangisini banlasa onu yollarlar.
hala milletin işi diyorsunuz ya şaşiriyorum.youtube un oyunu bu başka yerde ssebep aramaya gerek yok.

---------- Spam Engelliyici 13:36 ---------- Önceki Mesaj 13:35 ----------

işleme girmeyen adsensedeki kanalları başka adsenseye taşımayın sonucu aynı olur.partnere atın.

hocam koskoca google senle benle mi uğraşacak yapma Allah aşkına. Yapsa yapsa görevini kötüye kullanan bir youtube çalışını yapmıştır.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun üstad gerçekten çok üzüldüm bu duruma. Şu sıralar sıkıntılı durumlar yaşıyoruz. Peki bu durumda ne yapabiliriz ? Bu konu ile ilgili bir öneri açıklama tavsiye vs tarzında kapsamlı bir yazı yazılabilir aslında tecrübeliler tarafından...

hocam koskoca google senle benle mi uğraşacak yapma Allah aşkına. Yapsa yapsa görevini kötüye kullanan bir youtube çalışını yapmıştır.
koskoca google senle benle uğraşacak tabi.bütün kuralları hiçe sayanlarla neden uğraşmasın...sen neye inanmak istersen ona devam et.

[MENTION=13695]erbain[/MENTION]
Oldu tabi. Çok olmuştur. Ama ortaya attıkları sebep "invalid click". Hiç yapmayacağım şey.
[MENTION=7910]M.A.A[/MENTION]
Kaydını falan temiz tutup e-mail notificationları filtreleyip tek maile yönlendirince zor olmuyor. Totalde bine doğru gidiyoruz. Sorun olmuyor.

---------- Spam Engelliyici 15:09 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

21 bın tl yanlısmı okudum acaba

Yanlış okudunuz 26.000 TL :)

hocam bence artık miktarlar çok önemli 2-3 ayda 26k çıkınca adsense artık direk banlıyorlar gibi zaten çok göze çarpıyor pin yeni gelmiş adsense 26 k olması daha az kanal daha az kazanç yapmak daha güvenilir gibi tabi siz daha iyi bilirsiniz yılların bilgi birikimi var

Daha önce mesajlarda 2.5 yıldır kullanmadığım 3 Adsense'imin banlandığını söylemiştim ama ilk defa kullandığım bir Adsense banlandı.

İçinde 26k vardı. Şaşırdığım "Invalid click"ten gitmiş olması. Hiç huyum değildir ayrıca salakça bulurum reklama tıklamayı falan.

Bilginiz olması için söylüyorum. Dün PIN gelmişti. PIN'i dün gece girdikten sonra bugün kapandı. Artık bir ilgisi olabilir mi bilmiyorum. PIN girilince incelemeye girdi sanırım.

Üzülmek veya duygulanım için iki tane bile beyin hücrem iletişime geçmedi bu arada. Bunları olağan karşılıyorum. Geçmiş olsun dileklerine gerek yok.

arkadasım bakiyede 20 tl var kac parada pin yola cıkıyodu

hocam bence artık miktarlar çok önemli 2-3 ayda 26k çıkınca adsense artık direk banlıyorlar gibi zaten çok göze çarpıyor pin yeni gelmiş adsense 26 k olması daha az kanal daha az kazanç yapmak daha güvenilir gibi tabi siz daha iyi bilirsiniz yılların bilgi birikimi var

Yok haklısın aslında. İşte başa hiç gelmeyince ne kadar duyarsan duy sağdan soldan. Kendi bildiğini okuyorsun.

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:18 ----------

arkadasım bakiyede 20 tl var kac parada pin yola cıkıyodu

Ben bilinmeyen numaralar servisi miyim? Bu başlıkta sorulacak şey mi? İnsan bir alıntıladığı şeye bakar da "Ben ne yapıyorum utanmadan?" diye kendine sorar. Git Google'da veya forumda arat.

[MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] Müdür gel benim adsense ile çalışalım cillop gibi tertemiz :D Kazancının %40 ını ben alam freedom partnerin olam senin gel abi :D Videolarıda ben yüklerim sen sadece fikir ver, gel abi kurbanın olam :D

Hocam bende eski adsenseye kanal bağladım yaklaşık 2 gün oldu ama veriler 0 hiç kazanç gözükmüyor ama youtube panelde izlenimler gözüküyor nedir bu sorun?

[MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] Müdür gel benim adsense ile çalışalım cillop gibi tertemiz :D Kazancının %40 ını ben alam freedom partnerin olam senin gel abi :D Videolarıda ben yüklerim sen sadece fikir ver, gel abi kurbanın olam :D

Valla ben olsam benim gibi sabıkalı ile çalışmam baksana kendime faydam yok :)

Geçmiş olsun [MENTION=9603]Muslera07[/MENTION] . Bu ay ödeme aldığınız adsense varmıydı?

Valla ben olsam benim gibi sabıkalı ile çalışmam baksana kendime faydam yok :)

usta 160 kanalı nasıl açıyonuz ya bide adsense bağlamışşınız 160 adsenseyi birii para kazanma gitse hepsi çöp olucak büyük özveri gerçekten

usta 160 kanalı nasıl açıyonuz ya bide adsense bağlamışşınız 160 adsenseyi birii para kazanma gitse hepsi çöp olucak büyük özveri gerçekten

Geçmişte o şekilde Adsense'lerimin para kazanması gitti ve kanalı da bulamadım. Bulduğuma da Gmail disable olduğu için giremedim. Haklısınız aslında.

Genelde Adsense'lerimde 100 kanalı geçmiyorum artık. 2013'te 500 kanal sınırını doldurduğumu bilirim. Büyük özgüven mi bilmem de büyük cehaletti.

[MENTION=15491]Marv[/MENTION]
Aldım evet. Ben işleme girmemeyi hiç yaşamadım. İçinde 12k olan bir Adsense'im forumun çoğunluğundan geç işleme girdi. Doğrusu o da gelecek ay için korkutuyor beni. Onu da yazmıştım ilgili başlığa.

Pin girene kadar bile 26 k yaptıysan bosuna stress yapma kardesim :)
Millet pini girene kadar 26 TL bile yapamadan esigi bile gecemiyor.
Belli ki sen bu isi cözmüssün artık.Yine nice 26 k paraları toplarsın.
Tekrardan gecmis olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri