Adsense Hesabım Kapatıldı Ama Youtube Reklamı Aktif Hala

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Merhaba,

Arkadaşlar ne yazık ki adsense hesabım kapatıldı :(
Adsense hesabıma 2 blog ve 1 youtube bağlıydı. Şu anda bloglarımdaki reklamlar kaldırılmış görünmüyor. Zaten adsenseye de giriş yapamıyorum. Ama youtube videolarımda hala reklamlar görünüyor.

1. Sorum hesabım kapatıldıysa neden Youtube'de hala para kazanma aktif ve reklamlar görünüyor. Ama bloglarda reklamlar görünmüyor.

2. Sorum ise kapatılan adsense hesabım geri açılır mı?

Blog adsense'den banlanmıştır :)

Adsense giremiyorsan geçmiş olsun, biradan videolardan kalkar sanırım.

:/ Yapma be usta!.. Gitti mi şimdi tüm emekler.

---------- Mesaj saat 19:54:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:01 civarında gönderildi. ----------

Sat 18:20'de gelmiş hesabın kapatıldıgına dair mail. Ama saat 8 oldu hala aktif youtube reklamalrı. sadece bloglarda görünmüyor reklamlar. Youtube'de mi gidecek şimdi?

---------- Mesaj saat 21:42:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:54:32 civarında gönderildi. ----------

Beyler adsense hesabım kapatıldı 2 blogda reklamlar kaldırıldı ama youtubede para kazanma ve reklamlar aktif. Adsenseye giriş yapamıyorum. Acaba mevcut youtube hesabım için yeni bir adsense hesabı açabilirmiyim. Yani mail değiştirme olayı falan oluyor mu böylece yeniden yeni adsense girişi yapabiliyormuyum

:/ Yapma be usta!.. Gitti mi şimdi tüm emekler.

---------- Mesaj saat 19:54:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:01 civarında gönderildi. ----------

Sat 18:20'de gelmiş hesabın kapatıldıgına dair mail. Ama saat 8 oldu hala aktif youtube reklamalrı. sadece bloglarda görünmüyor reklamlar. Youtube'de mi gidecek şimdi?

---------- Mesaj saat 21:42:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:54:32 civarında gönderildi. ----------

Beyler adsense hesabım kapatıldı 2 blogda reklamlar kaldırıldı ama youtubede para kazanma ve reklamlar aktif. Adsenseye giriş yapamıyorum. Acaba mevcut youtube hesabım için yeni bir adsense hesabı açabilirmiyim. Yani mail değiştirme olayı falan oluyor mu böylece yeniden yeni adsense girişi yapabiliyormuyum

Çok emin değilim, ben pek adsense banlatmadım kesin birşey diyemem.

Adsense'ye giriş yapınca ne uyarısı veriyor?

Youtube kanalına girince para kazanma hala aktif ise başka bir adsense bağlayabilirsin.

ADSENSE GİRİŞİNDE ŞU YAZI VAR

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.

Şimdi Youtube adsensesinin bağlı olduğum maile şöyle bir mail geldi.

İŞ ORTAKLIĞI DEVRE DIŞI BIRAKILDI

Yakın zamanda AdSense hesabınızın durumu hakkında adsense-adclicks-noreply@google. com adresinden bir e-posta almış olabilirsiniz. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazsınız. Geçersiz tıklama etkinliği veya politikaya bağlı diğer nedenler sebebiyle devre dışı bırakılmış olabilecek AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki makalelerin sayfalarını ziyaret edin.

ACİL YARDIM LÜTFEN BEYLER. BU AŞAMADA NE YAPMALIYIM

---------- Mesaj saat 01:03:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:02 civarında gönderildi. ----------

Cevaplayacak arkadaş yok mu? :(

ADSENSE GİRİŞİNDE ŞU YAZI VAR

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.

Şimdi Youtube adsensesinin bağlı olduğum maile şöyle bir mail geldi.

İŞ ORTAKLIĞI DEVRE DIŞI BIRAKILDI

Yakın zamanda AdSense hesabınızın durumu hakkında adsense-adclicks-noreply@google. com adresinden bir e-posta almış olabilirsiniz. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazsınız. Geçersiz tıklama etkinliği veya politikaya bağlı diğer nedenler sebebiyle devre dışı bırakılmış olabilecek AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki makalelerin sayfalarını ziyaret edin.

ACİL YARDIM LÜTFEN BEYLER. BU AŞAMADA NE YAPMALIYIM

---------- Mesaj saat 01:03:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:42:02 civarında gönderildi. ----------

Cevaplayacak arkadaş yok mu? :(

Sahte tiktan dolayi hesabin kapatilmis. Baska adsense hesabi ac youtube kanallarini ona aktar.

Üstad teşekkür ederim. Size yük olacak ama bu işlemi nasıl yapacağımı anlatmanız mümkün mü? Hoşgörün lütfen, hakkınızı da helal edin!. :(

Üstad teşekkür ederim. Size yük olacak ama bu işlemi nasıl yapacağımı anlatmanız mümkün mü? Hoşgörün lütfen, hakkınızı da helal edin!. :(

Yeni bi adsense hesabi ac. Mumkunse kendi bilgilerini tekrar kullanma. Yada farkli banka hesabi kullan senin adina olan. Sonra youtube kanallarini o adsense hesabina tasi. Onun icinde yapman gereken Kanal Ayarlari > Para Kazanma > Adsense iliskisini incele veya degistir'e tiklayip kanallarini yeni adsense hesabina tasiyabilirsin

Üstadım çok çok saol, Allah razı olsun.

Aynisi bana oldu 4-5 gun once.Adsense patladi ama kanallarda hepsinde para kazanma acikti.Ne yaptim,hemen butun kanallari diger adsenseye aktardim orda 1 kanal biraktim.Su an kanallarda sorun yok tasidiklarimda,tasimadigim kalan o 1 kanalin para kazanmasi gitmis adsense kapatildi diye. Boyle durumlarda acimiyacaksin kurtarabildigin kadar kanali kurtaracaksin ustad.

Abi peki yeni adsense hesabını youtube üzerinden mi açayım yoksa yeniden blogger ile mi? Hangisi uygundur? Kanalları aktarmak için

Abi saolasın zaten ben bu işi araştırırken tesadüfen senin videonu buldum bir yerde sanırım yine buraydı. Sen iştahlandırdın beni 1-2 saatlik videonu hepsini dinlemiştim. Ama akılda kalmıyor hepsi işte. Çok saolasın :)

Kendi reklamlarina tikladiysan artik bu olaydan sonra tiklama ders niteliginde bir konu yeni baslayanlar icin

Açıkcası kendim tıklamadan ziyade hani arkadaşlarıma gönderdim tıklamalarını istedim. Her ne kadar sayfaları gezin bir kaç reklama tıklayın sadece desem de dinlemeyen aşırı giden olmuş sanırım. Ama bu da bana ders olmuş oldu.

---------- Mesaj saat 20:57:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:55:59 civarında gönderildi. ----------

Bir de ben şimdi yeni adsense hesabı açtım. Muslera abi ve ya bilen diğer arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Banlanan adsense hesabıma bağlı youtube kanallarımı nasıl geçireceğim yeni adsenseye? Yardımcı olabilir misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri