Adsense hesabım pinlimi?

F
  • Kullanıcı Fazel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
F

Fazel

Guest
Merhaba arkdaşlar bügün adsense satın aldım başka forum üzerinde hesabım pinlimi içimden pinli değil gibi geliyor

öyle birşey gösteriyor :

$0.00
Bugün şu ana kadar
$0.00
Dün
$0.09
Bu ay şimdiye kadar
$0.06
Geçen ay
Kesinleşmiş kazançlar tahmini kazançlardan biraz daha düşük olabilir. Nedenini öğrenin.
Kesinleşmiş kazançlarAyrıntılar »
$9.52
Ödenmemiş kazançlar
Şu tarihten önce: 1 Kas 2013

Sizce hesap pinlimidir yardımlarınızı bekliyorum .
teşekkürler

daha adsensenin pinli olup olmadığını bilmeden yada ayrım yapmayı bilmeden neye dayanarak adsense satın alırsınız acaba?

ana sayfada iken kırmızı bir uyarı varmı kardşeim ? ve hesabında kesinleşmiş 20 tl veya 10 $ varmı ? hesap nezman açılmış ? bunlarıdan bilebilriz

bende yeni başladım.adsense banka hesabı ekli şimdilik.pini de ödeme eşiğini geçtikten sonra yollarız gibi bir şey yazmışlardı...

öncelikle satan adamın hesabı geri alma durumu var bu 1,Eğer adsense ana panelinde kırmızı kutu içerisinde uyarı yoksa veya ayarlardan bakabilirsiniz sorun yoktur.

bende yeni başladım.adsense banka hesabı ekli şimdilik.pini de ödeme eşiğini geçtikten sonra yollarız gibi bir şey yazmışlardı...

Eğer öyleyse hesabınız pinli değil...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri