Adsense hesabim sifirlandi dolarlar gitti!!!!

Konuyu üye olmadan öncede takip etmiştim, üye olduktan sonra yorum yazmak istedim.

Dünkü google faciasında maalesef bende enkaz altında kaldım, üstelik ağır kayıp verdim

2 adsense (pinsiz) = 314 kanal uçtu gitti ardına bile bakmadan.

Giden gitti kalan sağlar bizimdir diyip dört elle sarılmak GELMİYOR İÇİMDEN!
Bir adsensem kaldı pinli, her gün korkarak girmek istemiyorum artık. Ama yapacak pek birşeyde yok. Bir arkadaş forumda paylaşmıştı " her gün 18 saatini bu iş için mi harcıyorsunda google senin hakkını yemiş olsun " üye olmadan okumuştum bu yorumu. Şimdi cevap vermek istiyorum; EVET! Sabah 8 akşam 6,30 sadece bu işi yapıyorum.

Bu iş için bir büro tuttum iki pc aldım herşeyimi geleceğimi bu işe bağladım. İşte bu yüzden EVET GOOGLE HAKKIMIZI YİYOR! En azından benim hakkımı yiyor.

Ne diyelim, ancak kendi kendimize bağırıp dururuz, elimizden birşey gelmiyor.
iki adsensede 3k yı aşkın para vardı, Helalmı etmeliyim...

bol kazançlar ( yaramı deştiniz )

Konuyu üye olmadan öncede takip etmiştim, üye olduktan sonra yorum yazmak istedim.

Dünkü google faciasında maalesef bende enkaz altında kaldım, üstelik ağır kayıp verdim

Bir adsensem kaldı pinli, her gün korkarak girmek istemiyorum artık. Ama yapacak pek birşeyde yok. Bir arkadaş forumda paylaşmıştı " her gün 18 saatini bu iş için mi harcıyorsunda google senin hakkını yemiş olsun " üye olmadan okumuştum bu yorumu. Şimdi cevap vermek istiyorum; EVET! Sabah 8 akşam 6,30 sadece bu işi yapıyorum.

Bu iş için bir büro tuttum iki pc aldım herşeyimi geleceğimi bu işe bağladım. İşte bu yüzden EVET GOOGLE HAKKIMIZI YİYOR! En azından benim hakkımı yiyor.

314 kanal, her kanalda 700 video?, her videonun acıklama kısmında spam kelimeler var mıydı ?

Bu işte İllegal yolla gittiğimiz sürece kanallarımız,adsenselerimiz kapanması normal olucak.Ben yine elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum.
Benden size tavsiye benim adsense kapandı.Ama açtırmak için 2 ay uğraştım.Google yazıştık durduk sonunda açtırdık.Forumu takip ediyorum.Kanalı veya adsense kapanan arkadaşlar işin hiç peşine düşmüyor böylece dönme dolap gibi oluyur.Sorun google neden kapandı.Neden kapattılar hakkınızı arayın.Benimde başıma geldi.Çoğu zaman tutmadı.Ama tuttuğu oldu.Toptan kanal banlama bencede ağır bir olay.

314 kanal, her kanalda 700 video?, her videonun acıklama kısmında spam kelimeler var mıydı ?

geçmiş olsun benimde 100 e yakın kanalım kapandı,o yüzden artık spam çalışmıyorum,benimde aklımda ofise geçmek var ama bu adsenselerin banlanması sıklaşmaya başladı..korkuların bendede aynen var hocam((

Bu işte İllegal yolla gittiğimiz sürece kanallarımız,adsenselerimiz kapanması normal olucak.Ben yine elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum.
Benden size tavsiye benim adsense kapandı.Ama açtırmak için 2 ay uğraştım.Google yazıştık durduk sonunda açtırdık.Forumu takip ediyorum.Kanalı veya adsense kapanan arkadaşlar işin hiç peşine düşmüyor böylece dönme dolap gibi oluyur.Sorun google neden kapandı.Neden kapattılar hakkınızı arayın.Benimde başıma geldi.Çoğu zaman tutmadı.Ama tuttuğu oldu.Toptan kanal banlama bencede ağır bir olay.

nerden biliyorsun illegal bişey yaptıklarını ?

hocam sendede çok kanal varmış nasıl idare ediyorsun o kanalları benden daha emek veriyorsun çok kanal açtın ama onlarlar dikkatli şekilde ilgilendin mi benim için 1.şart güvenlik para falan 2.sırada gelir

---------- Mesaj saat 11:14:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:11:14 civarında gönderildi. ----------

nerden biliyorsun illegal bişey yaptıklarını ?

Kendimizin olmadığımız videoları almak sömürmek bende yapıyorum bunlar normal mi?Arkadaşlar aşırı derece kanalı vardı.Hepsi özgün mü?Kanal kapanması normal diyorum.Adamın örnek mehmet uygar aksu kanalı var.Adam kanalı kapanmışmıdır.Yada o tarz kişilerin yada tek kanal olan ve o kanala gözü gibi bakan kişilerin kanalı kapanmışmıdır telif olayı falan hariç

defalarca benimde başıma geldi üstad bu gayet normal ayrıca 1.5 doların degil 24 centin gitmiş bir sey olmaz rahatlıkla fazlasını kazanırsın asıl sorun adsense ve kanal banlanmaları bunlara bir çözüm gerekli

Hayır hiçbir spam kelime yoktur.

Google genel temizliğine maruz kaldık maalesef

---------- Mesaj saat 12:41:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:40:01 civarında gönderildi. ----------

hocam sendede çok kanal varmış nasıl idare ediyorsun o kanalları benden daha emek veriyorsun çok kanal açtın ama onlarlar dikkatli şekilde ilgilendin mi benim için 1.şart güvenlik para falan 2.sırada gelir

---------- Mesaj saat 11:14:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:11:14 civarında gönderildi. ----------

Kendimizin olmadığımız videoları almak sömürmek bende yapıyorum bunlar normal mi?Arkadaşlar aşırı derece kanalı vardı.Hepsi özgün mü?Kanal kapanması normal diyorum.Adamın örnek mehmet uygar aksu kanalı var.Adam kanalı kapanmışmıdır.Yada o tarz kişilerin yada tek kanal olan ve o kanala gözü gibi bakan kişilerin kanalı kapanmışmıdır telif olayı falan hariç

İş kanal açmak ile bitmiyor, özel olarak her biri ile ilgilenmelisiniz. Sadece ben çalışmıyorum 3 arkadaş yapıyoruz bu işi.

Herkesin bölümü var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri