Adsense hesabımın oldugu gmail'in youtube hesabı kapatıldı Ne yapmalıyım ?

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GaaktuG

Yasaklanmış
beyler adsense hesabımın oldugu gmail'in youtube hesabı kapatıldı hiçbir video yüklemediğim halde ve baska kanallarımı adsense ye baglarken ilişkilendirmeyi kabul et'e tıkladıktan sonra bu google ürününe ulasılamıyor hatası verdiği için hesap bir türlü baglanmıyor varmıdır cözümü ?

Cevap: Kafayı yemek üzeriyim

beyler adsense hesabımın oldugu gmail'in youtube hesabı kapatıldı hiçbir video yüklemediğim halde ve baska kanallarımı adsense ye baglarken ilişkilendirmeyi kabul et'e tıkladıktan sonra bu google ürününe ulasılamıyor hatası verdiği için hesap bir türlü baglanmıyor varmıdır cözümü ?

adsenseyi baska hesaba tasi

Konu başlığını düzenleyin yoksa konunuz silinir ceza alırsınız.Lütfen sizle aynı sorunu yaşayanlar içinde çözüm olabilecek şekilde başlıklar girin.

Konu başlığını düzenleyin yoksa konunuz silinir ceza alırsınız.Lütfen sizle aynı sorunu yaşayanlar içinde çözüm olabilecek şekilde başlıklar girin.

hocam baslık nasıl düzeltiliyor bilmiyorum malesef :/

aynı sorun bendede olmuştu yeni bir e-mail üzerinden yeni bir kanal açtım daha sonra bu kanalı bağla dediğimde aynı şekilde ulaşılamıyor sayfası çıktı ancak o sayfada yani hata sayfasında yeni emailiniz ile giriş yapın çünkü cookieler nedeniyle daha önceden girdiğiniz için hala kapalı ben öyle yaptım ve adsense hesabım farklı email - youtube hesabım farklı e-mal olmasına rağmen sorun olmadı ve şuanda sorunsuz kullanıyorum

aynı sorun bendede olmuştu yeni bir e-mail üzerinden yeni bir kanal açtım daha sonra bu kanalı bağla dediğimde aynı şekilde ulaşılamıyor sayfası çıktı ancak o sayfada yani hata sayfasında yeni emailiniz ile giriş yapın çünkü cookieler nedeniyle daha önceden girdiğiniz için hala kapalı ben öyle yaptım ve adsense hesabım farklı email - youtube hesabım farklı e-mal olmasına rağmen sorun olmadı ve şuanda sorunsuz kullanıyorum

Aynı sorun bende de var ve anlatımınizdan pek bir sey anlamadım hocam.

Benimde adsense hesabına kayıt oldğum mailin yt kanalı para kazanmaya kapanmıştı 1 ay öncesi hiçbir şey yapmadım gmail fln taşımaya gerek yokmuş.Sorunlu kanalı sildiysen yeter.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri