Adsense hesabımın youtube girişi engellenmiş

• Kullanıcı freusty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

freusty

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar. olay yaklaşık 1-1,5 ay önce başıma geldi lakin üyeliğim bulunmadığı + üyeliği aldıktan sonra konuyu açamadan önce 1 ay ban yediğim için yeni aktarabiliyorum bu sorunumu. şöyle ki; ben bu youtube konusunda çok aceleci, istikrarsız ve başı boş davranan birisiydim. (hala daha öyleyim ki dün de tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı). yaklaşık 4-5 tane farklı gmail hesabım aynı adsense'e bağlıydı. bi ona geçiş yapardım bi ona. bi gün hesaplardan birine girerken tekrar benden telefon kodu istedi. hesabınızda garip bi durum farkettim tarzı bi uyarı beyanıyla tabi. hesaba girdiğimde youtube girişimin engellendiğini gördüm. ardından 2 saat önce girebildiğim diğer tüm gmail hesaplarına da aynı işlemin uygulandığını gördüm. en son bi adsense e gireyim dediğimde onda da benden telefonla onay kodu istendi. kendi numaramı yazdığımda bu no çok kullanılmıştır mesajı verdiğinden, ofisteki başka bi arkadaşın telefonuna kodu göndertip girdiğimde; adsense e direkt olarak bağlandı fakat youtube girişi yaptığımda yine yasaklandığımı gördüm.

şimdi diyeceksiniz - ki hakkınızdır, diyin - e kardeşim adsense hesabın youtube a girse neee?? girmese ne?.. öyle olmuyor işte maalesef. adsense hesabım youtube a giremediği için farklı bi hesap açıp adsense i tanıtmaya kalktığımda, youtube girişi bulunmadığından aktif hale gelmiyor. çünkü hesabı tanıttığımızda, adsense bölümündeyken " kanala geç " tarzı bi seçenek, adsense den direkt youtube a yolluyor bizi. ardından orada çıkış yapıp orjinal kanala geçiyoruz. adsense in youtube yasağı olduğu için de çıkış yapıp geçecek orjinal bi kanal da kalmıyor, etkinleştirme ve tanıtma da olmuyor haliyle.

acaba bu sorun ile daha önce karşılaşan ve çözümünü bilen birileri var mıdır ki burda? yoksa ilk cenabet ben miyim acaba.

şimdiden teşekkürler okuduğunuz için.

Farklı tarayıcı dene.

Farklı tarayıcı dene.

güzel kardeşim post için mi yazdın bilmiyorum ama koca google firması engellediği bir hesabın farklı bi tarayıcıyla tekrar bağlanabileceğini düşünememiştir bence de. bi deneyeyim, teşekkürler.

güzel kardeşim post için mi yazdın bilmiyorum ama koca google firması engellediği bir hesabın farklı bi tarayıcıyla tekrar bağlanabileceğini düşünememiştir bence de. bi deneyeyim, teşekkürler.

Yardım amaçlı yazmadım, mesaj sayımı yükseltmek için yazdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri