merhaba arkadaşlar. olay yaklaşık 1-1,5 ay önce başıma geldi lakin üyeliğim bulunmadığı + üyeliği aldıktan sonra konuyu açamadan önce 1 ay ban yediğim için yeni aktarabiliyorum bu sorunumu. şöyle ki; ben bu youtube konusunda çok aceleci, istikrarsız ve başı boş davranan birisiydim. (hala daha öyleyim ki dün de tüm kanallarım para kazanmaya kapatıldı). yaklaşık 4-5 tane farklı gmail hesabım aynı adsense'e bağlıydı. bi ona geçiş yapardım bi ona. bi gün hesaplardan birine girerken tekrar benden telefon kodu istedi. hesabınızda garip bi durum farkettim tarzı bi uyarı beyanıyla tabi. hesaba girdiğimde youtube girişimin engellendiğini gördüm. ardından 2 saat önce girebildiğim diğer tüm gmail hesaplarına da aynı işlemin uygulandığını gördüm. en son bi adsense e gireyim dediğimde onda da benden telefonla onay kodu istendi. kendi numaramı yazdığımda bu no çok kullanılmıştır mesajı verdiğinden, ofisteki başka bi arkadaşın telefonuna kodu göndertip girdiğimde; adsense e direkt olarak bağlandı fakat youtube girişi yaptığımda yine yasaklandığımı gördüm.
şimdi diyeceksiniz - ki hakkınızdır, diyin - e kardeşim adsense hesabın youtube a girse neee?? girmese ne?.. öyle olmuyor işte maalesef. adsense hesabım youtube a giremediği için farklı bi hesap açıp adsense i tanıtmaya kalktığımda, youtube girişi bulunmadığından aktif hale gelmiyor. çünkü hesabı tanıttığımızda, adsense bölümündeyken " kanala geç " tarzı bi seçenek, adsense den direkt youtube a yolluyor bizi. ardından orada çıkış yapıp orjinal kanala geçiyoruz. adsense in youtube yasağı olduğu için de çıkış yapıp geçecek orjinal bi kanal da kalmıyor, etkinleştirme ve tanıtma da olmuyor haliyle.
acaba bu sorun ile daha önce karşılaşan ve çözümünü bilen birileri var mıdır ki burda? yoksa ilk cenabet ben miyim acaba.
şimdiden teşekkürler okuduğunuz için.
şimdi diyeceksiniz - ki hakkınızdır, diyin - e kardeşim adsense hesabın youtube a girse neee?? girmese ne?.. öyle olmuyor işte maalesef. adsense hesabım youtube a giremediği için farklı bi hesap açıp adsense i tanıtmaya kalktığımda, youtube girişi bulunmadığından aktif hale gelmiyor. çünkü hesabı tanıttığımızda, adsense bölümündeyken " kanala geç " tarzı bi seçenek, adsense den direkt youtube a yolluyor bizi. ardından orada çıkış yapıp orjinal kanala geçiyoruz. adsense in youtube yasağı olduğu için de çıkış yapıp geçecek orjinal bi kanal da kalmıyor, etkinleştirme ve tanıtma da olmuyor haliyle.
acaba bu sorun ile daha önce karşılaşan ve çözümünü bilen birileri var mıdır ki burda? yoksa ilk cenabet ben miyim acaba.
şimdiden teşekkürler okuduğunuz için.