adsense hesabını bağlamadan reklamları açmak.

• Kullanıcı bacanak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bacanak

Kayıtlı Üye
arkadaşlar yeni açtığım kanallara video yükledikten sonra hemen adsense'ye bağlamıyorum. 1 hafta kadar videoların izlenmesini bekliyorum. bu süreçte de eşleşen, dünyada engelleme vs olan videolar olursa da onları siliyorum.

dün adsense'ye bağlamadan bir kanalın para kazanmasını etkinleştirdim ve videolarda reklamı açtım. bütün videolarda reklamlar açıldı. analytics'ten baktım kazanç görünmüyor. dün bağladığım için henüz yansımamıştır.

geçenlerde bir yerde okumuştum, adsense hesabını bağlamadan reklamlara tıklansa bile para kazanılmıyor diye. bu doğru mudur? yani ben adsense hesabımı bağlamadan kanalımda reklam açık olursa ve ben ay sonunda kanalımı adsense'ye bağlarsam ödeme alamaz mıyım o kanaldan?

iyi çalışmalar herkese.

Yanlis hatirlamiyorsam Muslera06 bir videosunda youtube bu tür para kazanmalarda bonus olarak bir miktar gönderdigini söylemisti. Yani tam tutar yatmasada cuzi bir rakam yatabilir. Yinede en iyisi adsense baglamak olur. Isi sansa birakmamak lazim :)

adsense ye bağlamadığın sürece google kazanır parayı.Adsense ye bağladığında sadece ufak bir miktar ödeme yapar.atıyorum 100 kazanırsın 10-15 öder o kadar

Yatmıyor hocam bağlamazsanız. Ben unuttum bir kanalı bağlamayı baya bir izlendi. Para vs. alamadım :D

Parasını alamazsın Kesin Net bilgi.
Geçen ay Pub-Id değişmedi ve 15 Ocak'a kadar Google amcaya çalıştık.
Bunu forumdaki herkes tecrübe etti.

bu mantığa göre ben her ay başı kanal açayım , adsenseye bağlı kanal riski taşımadan ay sonu bağlayıp parayı cebe indirireyim...olmaz..

Ben o şekilde youtube tarafından 1750 tl gibi bir rakamla ödüllendirilmiştim. Yanlış hatırlamıyorsam adsenseyle ilişkinlendirdiğimi zannettiğim kanalım 8-10 ay kadar o şekilde kaldı. Karşılığında dediğim gibi hatırı sayılır bir para yolladılar. Kazancım kesinleşmiş şekilde panelime yansadıktan sonra para kazanmasını kapattılar :))

bende 1-2 gün bekletiyorum uyuşukluktan ama benimkisi :D aralıkta para kazanmam kapanmıştı o adsensenin mailine bir baktım başka bir kanal toplam 3 milyon izlenim almış kanal para kazanması kapalı ancak açılır yani ana kanal. Gidip onu bir korkuyla sildim şimdi nası pişmanım. Aklıma !! her neyse youtube'dan her konuda çekinir olduk. Kanalın 1 haftada fazla bi izlenim almadığı sürece sorun olmaz ancak garanti olsun istiyosan 1 gün falan beklet pek birşey farketmiyor

Arkadaşlar adsense bağlantısı değiştirirsek 2. adsense hesabına yansıyna kadar geçen 1 günde ki kazançlarımız ne oluyor ?

Arkadaşlar adsense ayarlarımın hepsi tamam banka hesabı tamam şimdi ben adsensede kesinleşmiş kazancımı nasıl alıcam adsense ben talep etmeden kazancımı banka hesabıma yatırırmı yoksa ben adsenseye taleptemi bulunacağım. Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.

Canlı yayında @Serk@anYT 'ye sormuştum bu soruyu, kendisi Google'ın bu parayı bu zamana kadar yaptıklarına karşılık bir hediye olarak göndereceğini söylemişti. Ama bana sorarsanız bunun belli bir sınırı var 3-5 lira için Google kalkıp da bonus ödeme göndermiyor. Ama yüksek meblağlarda parayı gönderiyorlar forumdan alan arkadaşlar var.

Arkadaşlar adsense ayarlarımın hepsi tamam banka hesabı tamam şimdi ben adsensede kesinleşmiş kazancımı nasıl alıcam adsense ben talep etmeden kazancımı banka hesabıma yatırırmı yoksa ben adsenseye taleptemi bulunacağım. Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.
pinin gelmişse ve girmişsen ,banka hesabını da girmişsen şubat kazancı mart 12 sinde kesinleşir ve 22-25 gibi otomatik olarak hesabına yatar.

Youtube kendi yaptığı bir açıklamada adsenseye bağlamadan da reklamlardan para kazanılacağını belirtiyor. Ancak şimdiye kadar adsenseye bağlamadığım kanaldan para kazanamadım.

Youtube kendi yaptığı bir açıklamada adsenseye bağlamadan da reklamlardan para kazanılacağını belirtiyor. Ancak şimdiye kadar adsenseye bağlamadığım kanaldan para kazanamadım.
hocam bu açıklama nerede acaba, link varsa verebilir misiniz?

Arkadaşın Biri Geçen Yazmıştı Bağlamayı Unutmuştum Bağladıktan Sonra Bi Mail Geldi Bu Zamana Kadar Kazandıklarınız Hesabınıza yansıyacaktır Diye Ama Aradan 1 Ay Geçtiğine Rağmen Değişik bişey Olmamış.

Keske Öyle Bişey Olsaydı :) %50 bile ödeseler sorun değildi adsense bişey olmasında :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri