Adsense Hesabının İncelemeye Girmesi .

• Kullanıcı EaglePaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şöyle bişey duydum doğru mu bilmiyorum ama adsensede 10k parayı geçtikten sonra hesabının incelemeye alınması varmış . İncelemeye girerse zaten hesap gidiyormuş . Öyle bişey var mı ? Yani herhangi bir hile yada videona girip izlemedikten sonra , hile yapmadıktan sonra , Hesabın askıya alınması gibi bir ihtimal var mı büyük paralar kazanınca ? Mantıken mesela 20k para kazansan adsensenin işine gelir . Mantıksız bu bence ? Büyük meblalar kazanıp beni aydınlatacak arkadaşlar var mı ? :)

Arkadaşlar şöyle bişey duydum doğru mu bilmiyorum ama adsensede 10k parayı geçtikten sonra hesabının incelemeye alınması varmış . İncelemeye girerse zaten hesap gidiyormuş . Öyle bişey var mı ? Yani herhangi bir hile yada videona girip izlemedikten sonra , hile yapmadıktan sonra , Hesabın askıya alınması gibi bir ihtimal var mı büyük paralar kazanınca ? Mantıken mesela 20k para kazansan adsensenin işine gelir . Mantıksız bu bence ? Büyük meblalar kazanıp beni aydınlatacak arkadaşlar var mı ? :)

Büyük para kazanmayıp tamamen özgün olup adsense'leri banlanan insanlar var dostum, yani bunu bilmen pek mümkün değil. Birisi incelemeye girmedi benimki derse, seninki de incelemeye girmez diye bir şey yok ya da herkesinki incelemeye girdiyse seninki de girecek diye bir şey de yok. :)

Şimdi 10k veya 100k adsensenin bu adam bu parayı nasıl kazanıyor diye bakması kadar normal birşey olamaz bence. İncelendiği kesin ama sen hile yapmadıktan sonra askıya alınması banlanması söz konusu olamaz. Kısaca hile yapmadıgın sürece banlanmazsın merak etme.

Şehir efsanesiiiiii :D onu söyleyenler uslu çocuk olurlarsa belki şirinleri bile görebilirler :D

Öyle tam net bir rakam yok.
100 lirada bile ban yiyebilirsin ama şu kesinki artık yüksek kazançları o kadar rahat bankaya havale geçmiyorlar.
Ne kadar riski paylaştırırsan o kadar iyi senin açından.

Büyük para kazanmayıp tamamen özgün olup adsense'leri banlanan insanlar var dostum, yani bunu bilmen pek mümkün değil. Birisi incelemeye girmedi benimki derse, seninki de incelemeye girmez diye bir şey yok ya da herkesinki incelemeye girdiyse seninki de girecek diye bir şey de yok. :)

inceleme olayını biliyorum hocam , kimsenin başına gelmez inşallah :)

Öyle tam net bir rakam yok.
100 lirada bile ban yiyebilirsin ama şu kesinki artık yüksek kazançları o kadar rahat bankaya havale geçmiyorlar.
Ne kadar riski paylaştırırsan o kadar iyi senin açından.

%100 katılıyorum hocam :cool:

Şimdi 10k veya 100k adsensenin bu adam bu parayı nasıl kazanıyor diye bakması kadar normal birşey olamaz bence. İncelendiği kesin ama sen hile yapmadıktan sonra askıya alınması banlanması söz konusu olamaz. Kısaca hile yapmadıgın sürece banlanmazsın merak etme.

yok hile felan yok hocam , arkadaşın biri öyle demiştide zamanında bana meğersem yalanmış :D

Sen şimdi günde sürekli 100 , 100 giderken birden 10 bin olursan derler adama nedir bu iş diye. Bakarlar bir hesabına. Yani eminim grafik analizleri vardır olağan dışı hareketlerde bakıp uçuruyorlar hesabı. Eğer illegal birşey yok ise ellemez google 30k'da olsa.

çizgi film kanalı olan bir arkadaşım vardı. 7 bin abone ile 20 bin kazanıyordu. daha sonra adsense hesabı incelemeye girdi ve kapandı.

Her ay incelemeye girerdik o zaman yok öyle bir şey.

Fakat Bir adsense hesabım 2 haftalığına incelenmeye alınmıştı.

Çünkü adsense hesabını serverdan acmıstım. Fransa Lokasyon.. Bi Türkiye Bi Fransa ip'si adamlar dedi tabii ne oluyor hayırdır sen??

hemen forum doldurdum efendim fransa proxy ile giriş yaptım arkadaşımın evinden adsense a kusura bakmayın felan... 2 hafta sonra girdim adsense a düzelmişti. inceleme bitmişti hala duruyor adsense sıkıntı yok :)

öyle bir şey yok yani bana olmadı ama sana olmayacağı anlamına gelme :d [MENTION=12446]dervegider[/MENTION] in dedigi gibi

Sen şimdi günde sürekli 100 , 100 giderken birden 10 bin olursan derler adama nedir bu iş diye. Bakarlar bir hesabına. Yani eminim grafik analizleri vardır olağan dışı hareketlerde bakıp uçuruyorlar hesabı. Eğer illegal birşey yok ise ellemez google 30k'da olsa.

hocam illegal dediğin spam değil herhalde dimi? tıklattırma vs..den bahsediyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri