Adsense Hesap Durduruldu - Yardım

Araxlea

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bugün adsense'ye girdiğimde önüme şöyle bir uyarı geldi

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.

Nedir bu şimdi gitti mi adsense ne yapabilirim bu durumda ?

Edit: Gmail'e gelen mesaj ;

Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi

mesaj gayaet net.. adsensenı kapatmışlar... adsensenın gmailine gir bak bakalım ne gondermışlar? onu yaz buraya, daha önce belki bizlerinde başına gelmiş bir uyarıdırki, ona göre fikir beyan ederiz... geçmiş olsun... yenı adsense açarsan aynı sıkıntı olabilir çok dikkat et...

ödemelerden önceki son gün bu yapılır mı.

şimdi asıl odaklanmamız gereken konu, neden kapatılmış olacağıdır.

bot kullanıyor muydun?

paranı youtube to youtube ile mi kazandın?

kesinleşen ücret ne kadardı?

kendi reklamlarına tıkladın mı?

adsense'i youtube için mi yoksa web sitesi için mi kullanıyordun?

son olarak adsense hesabının neden kapandığı hakkında bir fikrin var mı?

bu sorulara cevap verirsen hepimiz için iyi olur.

Geçmiş olsun. Geçersiz etkinlik dediğine göre sahte tıklama veya biri kasıtlı olarak reklamlara abanmış.

ödemelerden önceki son gün bu yapılır mı.

şimdi asıl odaklanmamız gereken konu, neden kapatılmış olacağıdır.

bot kullanıyor muydun?

paranı youtube to youtube ile mi kazandın?

kesinleşen ücret ne kadardı?

kendi reklamlarına tıkladın mı?

adsense'i youtube için mi yoksa web sitesi için mi kullanıyordun?

son olarak adsense hesabının neden kapandığı hakkında bir fikrin var mı?

1 bot kullanıyor muydun?

Hayır.

2 paranı youtube to youtube ile mi kazandın?

Youtube'dan kazandım sadece.

3 kesinleşen ücret ne kadardı?

Henüz kesinleşmiş bir ücretim yoktu. Yeni başladım bu işe 13 bin küsür görüntülenme 60 70 küsür reklam tıklaması vardı.

4 kendi reklamlarına tıkladın mı?

Bir kaç sefer belki. Yalnız sizde biliyorsunuzdur ilk attığımız video 301 e kadar kendimiz getirebiliyoruz görüntülemesini. 2 video da arkadaşım o şekilde yapmıştı. ama sadece 301 e kadar gidip takıldığını görünce uğraşmadı. Bundan olabilir de bu zaten kendi açıkları. Yoksa bilmeyenler için bir tuzak mı ? yt'nin hak taleb edebilmesi için.

5 adsense'i youtube için mi yoksa web sitesi için mi kullanıyordun?

Sadece Youtube için

6 son olarak adsense hesabının neden kapandığı hakkında bir fikrin var mı?

Cevabı 4. soruda

Ne demek tecrübe ediyoruz işte yavaş yavaş. Yalnız ne yapacağım şimdi aynı bilgilerim le yeni bi adsense açabilirmiyim ?
Yönlendirirseniz.

cevapladığın için sağol hocam. benim sana önerim, o interneti kullanma bir tan vds al düzenli aylık ödemeni yap o vds üzerinden hareket et ne yapacaksan onun üzerinden yap. öyle illegal işlerin yanından bile geçme.

youtube da, adsense da çalışan mühendislerin kendi sistemlerine karşı çıkmanın bu tür sonuçlar doğuracağını görmüş oldunuz. ama pes etmek yok tam gaz yola devam :)

dostum vds almanın ne faydası olucak veya ne işe yarar,anlatırmısın

Yok hani aslında illegal yaptığım bir şey yok. Sadece denemek için bas dedim 301 de tıkkandı :) tamamen cahillikten yoksa nerden bileyim. Aynı bilgilerle yeni adsense açabilirmiyim ? Birde bu mevcut kanallarımı başka adsenseye nasıl geçiririm.

cevapladığın için sağol hocam. benim sana önerim, o interneti kullanma bir tan vds al düzenli aylık ödemeni yap o vds üzerinden hareket et ne yapacaksan onun üzerinden yap. öyle illegal işlerin yanından bile geçme.

youtube da, adsense da çalışan mühendislerin kendi sistemlerine karşı çıkmanın bu tür sonuçlar doğuracağını görmüş oldunuz. ama pes etmek yok tam gaz yola devam :)

dostum vds almanın ne faydası olucak veya ne işe yarar,anlatırmısın

adsense hesabımda bu sabah girdiğimde bu gmaile login yoktur uyarısı alıyorum ilk önce hesap durduruldu demişti şimdi öyle yazıyor varmı daha önce başına gelen acil yardım

adsense hesabımda bu sabah girdiğimde bu gmaile login yoktur uyarısı alıyorum ilk önce hesap durduruldu demişti şimdi öyle yazıyor varmı daha önce başına gelen acil yardım

Eğer bu hesap yoktur uyarısı alıyorsanız ve genel bir sorun değilse hesabınızı çalıp sizi yöneticilikten atmış olabilirler.

[MENTION=8078]brocker[/MENTION] yorumun için teşekkürler ancak gmailime giriş listesine baktığımda benden başka kimsenin girmediğini görüyorum girmeden nasıl calıcaklarki

[MENTION=8078]brocker[/MENTION] yorumun için teşekkürler ancak gmailime giriş listesine baktığımda benden başka kimsenin girmediğini görüyorum girmeden nasıl calıcaklarki

O zaman genel bir sorun olabilir ödeme günleri böyle hatalar olabiliyor.

[MENTION=8078]brocker[/MENTION] inşlh dediğin gibidir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri