Adsense hesap kapatıldı

35 TL kesinleşmiş vardı adamlar bunun neyini yatıracak...

imkani yok videolardan adsense kapanmaz sende bi kural ihlali var sanirim
ücüncü taraf bile yesen kanalini kapatirlar adsense ban yer ama ödemeler ve adsense blocklanmaz 6 ay süreyle uzaklastirirsin ben öyle biliyourum

Aynı isme adsenseden kasıt BANKA BİLGİLERİNİN AYNI OLMASIMIDIR?

o kanalların hepsini sil. reklamlı reklamsız fark etmez kokunden sil imha et... öyle bir şey yaşamadın .. hiç birine girme... içine girip gezme bakma sadece sil... 1 hafta kdar bekle... mumkunse yenı adsensenı interent cafeden felan aç mumkunda ip no değiştir internet sağlayaıcınla goruşup... bir kere sicil yedinmi yenı bişeler yapsanda izinden yakalarlar. dediklerimi aynen yap.. ama bir hafta ara ver mola ver.. internet cafeden aç adsense internet cafeden yukle birkaç hafta dinlenmelisin... yoksa yenisini aç yine silerler...

Bende 2 adsense vardı aynı isimle sizce kapatayım mı? 2 adsense ayrı idare ediyordum ama dün son kanalıda tek 1 adsense geçirdim?

Öncelikle geçmiş olsun.Aynı ip aynı pc aynı isimle 4 adsense kontolu yapan tanıdıklarım var ben de 2 adsense kontrolu yapıyorum sıkıntı yok.Bilgi kirliliği oluşturmayalım.Türkiyede aynı isimde 100'lerce insan yaşıyor.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] ve [MENTION=3720]Bazarov[/MENTION]

Son zamanlarda yukarıda ismi geçen 4 kişinin 5 adsense'i kapatıldı.Artık youtube adsense'lere de sardı.Tek çare partnerlik gibi görünüyor arkadaşlar maalesef.

geçmiş olsun bunlar oalcka şeyler benım farklı 3 kişi üstüne olan 7 hesbaım kapatıldı 45-50 gün önce....başlayın sıfırdan takılıp kalmayın yani

[MENTION=2717]baris545[/MENTION]

Dediklerinizi yapacağım.Umarım yine kapatmazlar kafayı yedirtcekler yoksa...

Bende yedek die açtığım adsens kapatıldı. Banka hesabıma deneme ödemesi almıştım. Şimdi ben bu banka hesabını başka adsenste kullanabilirmiyim ?

Şuan çok üzgünüm....Peki 1 hesapta banka hesabım vardı onu yeni açıcagım adsensede kullanabilirmiyim sonuçta o hesab kapandı.

Dostum internet bankacılığından yeni hesap açabilirsin böylece farklı bir iban olur. Eski ibanı yeni açacağın adsense de kullanma. Geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun.Aynı ip aynı pc aynı isimle 4 adsense kontolu yapan tanıdıklarım var ben de 2 adsense kontrolu yapıyorum sıkıntı yok.Bilgi kirliliği oluşturmayalım.Türkiyede aynı isimde 100'lerce insan yaşıyor.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] ve [MENTION=3720]Bazarov[/MENTION]

Son zamanlarda yukarıda ismi geçen 4 kişinin 5 adsense'i kapatıldı.Artık youtube adsense'lere de sardı.Tek çare partnerlik gibi görünüyor arkadaşlar maalesef.
edit: [MENTION=51]beyto33[/MENTION] arkadaşımızın 1 değil 7 hesabı kapatılmış.Toplam 5 adsense değil 11 adsense yaptı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri