Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 yıllık 4 adsense
6 aylık 1 adsense
3 aylık 2 adsense
toplamda 7 adsense'ımda banlandı.
Şimdi spam, para kazanması gitti çok kanal mı kapandı gibi klasik soruları sormanıza gerek yok, Ekmek yedirmeyecekler yt işinden insanlara burası belli boşuna amele gibi kasmayın başka kulvarlara yönelin, Yönelelim, derim ben.
gün gece sabah 5 e kadar araştırma yaptım bir çok forma baktım 1 tane ban konusu bulamadım işin ilginç tarafı ..
Başkalarının ki banlanmadı diye sevinmelimiyim şimdi? Yoksa üzülmeli ağız dolusu sövmelimiyim? Olan oldu, e herkes doldu, normal olan buydu, Emeği geçen herkese teşekkürler. Dükkanı devretmeyeydim iyiydi..
+++ödeme bilgisi girilmeyen adsensesi banlanan varmı
+++
eğer bu diğer ülkelerde adsense banlanmıyorsa büyük ihtimalle ödeme bilgilerindeki konuma göre ban olabilir banka bilgisi girmediğim adsenseler ayakta bence anket açılmalı
hocam merak ettimde arkadaşınızın adsensesi daha açık mı ?
Başkalarının ki banlanmadı diye sevinmelimiyim şimdi? Yoksa üzülmeli ağız dolusu sövmelimiyim? Olan oldu, e herkes doldu, normal olan buydu, Emeği geçen herkese teşekkürler. Dükkanı devretmeyeydim iyiydi..
+++
eğer bu diğer ülkelerde adsense banlanmıyorsa büyük ihtimalle ödeme bilgilerindeki konuma göre ban olabilir banka bilgisi girmediğim adsenseler ayakta bence anket açılmalı
Benim Pini 12 Eylülde Yola Cıkan İçindede 3 Haneli bir Para Olan Adsense Banlandı
Banka Bilgisi Yoktu
Ödeme bilgisi girilmemis adsenseler ayakta bu iste baska bisey var
Ödeme bilgisi girilmemis adsenseler ayakta bu iste baska bisey var
Buna katılıyorum hocam ödeme bilgisi girilmediği halde banlanan duymadım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.