Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] kardesim senin su tanıdık adamla konusmadın mı?

TR mi ? yabancılarmı

yabancı adsense forumu altlara inince son 1 ayda ban yiyen çok olmuş türkiyeye şimdi denk gelmiş aslında depremin artcıları forumda başlamış ana deprem türkiyeyi bi anda vurmuş toparlanmak uzun olucak ama yapıcak yok

TR mi ? yabancılarmı

yabancılar hocma birkaç foruma dun göz gezdirmiştim yurtdısındanda banlanan var türkiye gibi çok olmasa ispanya, amerika ve asyada bazı ulkelerdede banlanan gördüm sadece türkiyeye özgü birşey değil. üste türkce yazdına bakma otomatik çeviri yapıyor senın diline geneli yabancı konu acanların

banlanmalar hala devam edıyormu arkadaslar bılgısı olan varmı

banlanmalar hala devam edıyormu arkadaslar bılgısı olan varmı
Ben 5 dakka önce kortrol ettim sorun yok şimdede çok fazla yazan kalmadı yenı banlamalarla ilgili inş bir problem cıkmaz. bu dalgayı atlatırsak iyi olur :/ kapan arkdaslara gecmiş olsun.

aynen arkadaslar gercekten cok üzücü bır kıyım yaptılar kapanan arkadasların adına ben de cok üzüldüm.

Artık yapılacak bisey yok hata değilse bitti pinli pinsiz spama giren girmeyen tertemiz adsenseleri bile banladılar. Adsenseye oldum olası guvenmemistim hep partner çalıştım tek tük adsense kanal yapmıştım. Onlardan para alıyordum. Quiz bitince mecbur adsenseye geçtim oda gitti. Spama ekmek yok artık.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödeme bilgisi girilmemis adsenseler ayakta bu iste baska bisey var

EVET :D 2 aylk spama giren adsense 'ın pini gelmemişti, Ona banka giremedim, banlanmamış. ALLAH ALLAH Bak sen şu işin işine :D asdasha

kısacası size para yedirmeyeceğiz pis Türkler, defolun gidin, Suriyeli kardeşlerimizle ilgilencez ölün diyorlar ahdsuhdaus Ulan bizdeki 2 milyon mülteciyide alın bari :D

hemen pes etmek yok arkadaslar bız bunun gıbı ne fırtınalar atlattık geçtigimiz senede yaptılar aynısını benım basma da geldı 6 adsensem gitmişti ama çalışmaya devam.

EVET :D 2 aylk spama giren adsense 'ın pini gelmemişti, Ona banka giremedim, banlanmamış. ALLAH ALLAH Bak sen şu işin işine :D asdasha

kısacası size para yedirmeyeceğiz pis Türkler, defolun gidin, Suriyeli kardeşlerimizle ilgilencez ölün diyorlar ahdsuhdaus Ulan bizdeki 2 milyon mülteciyide alın bari :D

ufaktan kafayı yeme belirtisi seziyorum :D

Tek adsense çalısıpda banlanan var mı acaba? Youtube birden fazla adsensesi olanları bi şekilde deşifre mi etti yoksa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri