Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
adsense forumuna şimdide vietnam ve hintli çinliler musallat olmuş onlarda kıyıma uğramış tek biz değiliz :D

Arkadaşlar son 1 hafta içinde yeni adsense açabilen var mı ? Ben dün akşam 22:30 adsense açtım başvuru gönderdim daha kabul edilmemiş mail gelmedi

3 gün önce basvurdum ertesi gün girip baktım kabul edilmişti

---------- Spam Engelliyici 12:55 ---------- Önceki Mesaj 12:53 ----------

Vietnam ve Hindistan'da da para kazanmalar yeni mi aktif oldu bilgisi olan var mı?

Arkadaş sanki kendi videolarınızı yüklüyorsunuz da bu kadar sıkıntı dert niye anlamış değilim.Kapanacak tabi.Herkes isyan aç yenisini devam et yada bırak yapma artık.

Arkadaş sanki kendi videolarınızı yüklüyorsunuz da bu kadar sıkıntı dert niye anlamış değilim.Kapanacak tabi.Herkes isyan aç yenisini devam et yada bırak yapma artık.

Kendi videolarımız olmasa da geçimimizi sağlayan aylık düzenli bir para gelişinin bittiğini düsünmek koyuyor insana be kardesim.

Kendi videolarımız olmasa da geçimimizi sağlayan aylık düzenli bir para gelişinin bittiğini düsünmek koyuyor insana be kardesim.
Ana gecim kaynagin bu ise zaten basli basina bir hata dostum.bu is bitmez buna emin olabilirsin ancak kendi videolarini oluşturduğun surece.

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu sabah (7 gibi) 2010 yılında açılmış web adsensem kapatılmış. Allah sonumuzu hayretsin nediğim.

hesabı hala banlanmayan arkadaslar pub id bir yere kaydedin itiraz ederken lazım olacak

vietnamlılar şuan google forumda isyan çıkarmış :D

My account Adsense disabled
Hi Google Adsense Team,I'm writing this letter to request to check and operate my account Google Adsense.

bu cümleyle başlayan tüm konuları vietnamlılar açmış :D

arkadaşlar sormak istediğim bir konu var. şimdi adsenseler banlandı. peki kanalları partnere taşısak banlanmış adsenseden geldiği için sorun olur mu acaba. çok şükür benim banlanmadı ama forum dışı arkadaşlar soruyor.

O değilde eğer gerçekten algoritma hatası varsa ve adsenseleri geri açarlarsa bir ihtimal, ben adsenseyi kökten sildim yeni bir başlangıç yapmak için. O zaman vay halime. Hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah.

Ankette hayır oyu kullanmıştım, ancak bugün sabah 5te benim de 4 yıllık web+youtube adsense kapatılmış.

2-3 yıllık adsense hesabım bu gün banlandı 7-8 yıllık diğer hesabım şimdilik bişey yok

şu anketi sıfırlama imkanımız varmı acaba baştan oylasak

Kaç gündür direnen adsense hesabım sabah 5te banlandı, vay arkadaş şu iki ay hem quiz hem de adsense yüzünden elime bir kuruş geçmedi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri