Benim de hesaplarım banlandı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar banlandı diye yorum yazarken banlandıgınız saati de yazarsanız en azından ban devam ediyor mu etmiyor mu anlamış olacağızBenim de hesaplarım banlandı.
Hocam sizin galiba yurtdışında bir tanıdıgınız vardı bilgi verecekti yanlış hatırlamıyorsam . Ne oldu acabaBu kıyım degil soykırım anasını satayım bi dur da . Yeter. Elde adsense kalmadı. Böylesini görmedim.
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hafta ortasından önce cevap gelmez dedi hocam pub idlerimi verdim bekliyorumHocam sizin galiba yurtdışında bir tanıdıgınız vardı bilgi verecekti yanlış hatırlamıyorsam . Ne oldu acaba
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İtiraz etmiştim reddetmişler.Açmaz yani bunlar hiçbir hesabı
ne zaman itiraz ettiniz?
bana geri donmediler daha.
Tam 60 saat oldu hala cevap vermediler.Banlandığı gün , 20 eylülde dönmüşler 4.bölüm H maddesi diyor ama kurallarda 4.bölümde H maddesi yok 5'te var.Tekrar gönderdim şimdi.
Tam 60 saat oldu hala cevap vermediler.
Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 yt adsense hesabım durduruldu, itiraz edeceğim, fakat itiraz formunda pup-id istiyor bende bu yok bulamıyorum, nerden bulabilirim, yerine bişe yazsam oluyormu, bi yöntemi varmı itiraz etmek için...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.