Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
bugün benimde banlanmış durduk yere..

Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Mevcut hesap durumu:: Devre dışı

Gerekli işlem: Yok

bu banlanmayan 121 kişi spam yapmıyomuydu yada kaç kanal vardı adsenselerinde ne kadarlık adsenselerdi bi açıklasalar

bu banlanmayan 121 kişi spam yapmıyomuydu yada kaç kanal vardı adsenselerinde ne kadarlık adsenselerdi bi açıklasalar
bende orda hayır vermıstım gece bir hesbaım banlandı dun en az 50 60 hesap gitmiştir o 121 kişiden bir hesabım ayakta oda 6 ay özgün kanalım olan son 1 ay içinde 2 tane iyi para getiriyor diye spam kanalda attıgım bir adsense işleme girmiş şimdi. birde dünya genelinde sorun yok diyen arkadaslar var dünyada banlamalar çok türkiye gibi belki herkezi banlamadılar ama çok ban var. malasef belki suan bu yazıları yazarken son adsensemde banlanmış olabilir. inş düzelir bu problemler.

3 4 kanalım var adsensede eylülde açtım 7 eylül filan o civarda. Pinim 12 sinde çıktı manul tespit haricinde kanallarımda hiç bir uyarı yok. Ama korkuyorum kapanabilir yani.

geçen yıl bi arkadaş her adsense bi gün banlanacak demişti kain gibi doğru çıktı :D

Benim 8-9 ay önce açtığım pin-banka felan girili bir adsensemde ban felan yok ama işleme girmedi.

Son 2 3 saat içinde banlanna var mı ? galiba işleme girmeler baslayınca banlamalar durdu gibime geliyor ama hayırlısı

bu işin stresi çekilmez artık işleme gircekmi banlancakmı kanallar kapancakmı yok abi bitmiştir youtube.

beyler türkiyeyi seçtiğimizde aktifmi para kazanma bende öyle görünüyor belki bu yüzden ban yedik

Hocam benim 1 adsense banlandı diğeri duruyor onda 1 kanal bağlı ve şuana kadar spam ve topluluktan dolayı kapanma olmadı banlanmasını bekliyorum şuan bir sıkıntı yok ne olacağı belli olmaz.

Topluluk yok para kazanma kapatılması durumu yok Temiz adsenseye 2 adet kanal bağlıydı ve ikisi spamdan kapandı yani telefon doğrulaması istedi ama sonuç olarak adsense kapandı ... Yani bu demek oluyorki her an herşey olabilir olduda ama henüz başlangıç oldugunu düşünüyorum. Hani bir laf var kurunun yanında yaşta yanıyor yapacak bişey yok sadece olması gereken oldu malesef. Asıl işler bundan sonra başlayacak

en son dün baktım ban yoktu, bakmaya korkuyorum şimdi :( adsense spama düşmüştü sonra spamdan çıktı kendi kendine bide üstüne hiç kanal bağlı olmadığı halde 4 haneli para yatırdılar nasıl geldi nerden geldi anlamadım ama geldi. sizce nolmuştur fikir verin :/

0,67 tl test ödemesini yollamışlar.Banlı hesabın test ödemesini niye gönderiyorlarsa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri