Adsensem banlanmış mesaj geldi sizinkiler nasıl spama düşenler ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni açtığın adsense mi yoksa eski para kazanması giden adsense mi ?
hocam ban mı yoksa adsense spamamı düşmüş ?
Birçok kişide olduğu gibi seninde adsensenin bağlı olduğu ana mailin yt kanalı kapatılmıştır, tel doğrulaması yapıp girmeyi dene.bu adsense haziranda spama düşmüştü şimdi mail gelmiş sonra giriş yapmaya çalıştım askıya alındı yazıyor adsenseye girmiyor yani banlanmış 15dk kadar önce
Birçok kişide olduğu gibi seninde adsensenin bağlı olduğu ana mailin yt kanalı kapatılmıştır, tel doğrulaması yapıp girmeyi dene.
Gmailede giremiyomusun?diğerine giriş yaptığımda tel doğrulaması sordu ona girdim fakat bu adsensede sormadı tel no girebileceğim bir yer yok
bu adsense haziranda spama düşmüştü şimdi mail gelmiş sonra giriş yapmaya çalıştım askıya alındı yazıyor adsenseye girmiyor yani banlanmış 15dk kadar önce
diğerine giriş yaptığımda tel doğrulaması sordu ona girdim fakat bu adsensede sormadı tel no girebileceğim bir yer yok
![]()
![]()
Gmail giriliyor adsense girilmiyor
![]()
![]()
Gmail giriliyor adsense girilmiyor
aman Allahım
ne zaman spama düşmüştü bu?
son ödemeyi alsaydık
haziranda
neyin ne olduğunu biliyorum zaten boş yere banlandı demiyorum hakkımızda hayırlısı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.