Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
bu adsense haziranda spama düşmüştü şimdi mail gelmiş sonra giriş yapmaya çalıştım askıya alındı yazıyor adsenseye girmiyor yani banlanmış 15dk kadar önce
Birçok kişide olduğu gibi seninde adsensenin bağlı olduğu ana mailin yt kanalı kapatılmıştır, tel doğrulaması yapıp girmeyi dene.

Birçok kişide olduğu gibi seninde adsensenin bağlı olduğu ana mailin yt kanalı kapatılmıştır, tel doğrulaması yapıp girmeyi dene.

diğerine giriş yaptığımda tel doğrulaması sordu ona girdim fakat bu adsensede sormadı tel no girebileceğim bir yer yok

L4rGdz.png

rVryYz.png

Gmail giriliyor adsense girilmiyor

2 haftalik adsense actim 6 videolu gunluk 5 10 k izlenimle gercek noyla onaylattim suan icin bir sknti yok ben kapanmalarin tlf onaylatma ilede ilgisi oldugu dusunuyorum bence next text vb yontemleri kullanmayin gercek no girip 2.e posta girin belki ise yarar diye dusunuyorum

Arkadaşlar dünden bu yana aklımda bir düşünce var dı ama destekleyecek kanıtım yoktu kanıt anlamında hala elimde birşey yok ama biraz önce başıma geldiği için durumun şuan için kendi kafamda bir senaryosunu oluşturabiliyorum. Biraz komplo teorisi gibi olsada şahsen google'ın izleyicilerinin ytpara ile ilgili herhangi bir cookie bile görse kanalı direk kapattığını düşünüyorum..

Şöyle ki dün bir kanalıma video yükledim aslında para kazanması bile açık olmayan tamamen eğlencelik açılmış bir kanaldı ve bir yıldan uzun süredir ayaktaydı.. Sonra ytparaya girdim ve 5-10 dakika içinde kanal kapandı..

Biraz önce aynı durumu bir kez daha yaşadım.. Ticaret konumda referans amacı ile yüklediğim tamamen özgün videolarım vardı yani daha önce yaptığım işler işte. 10 dk öncesine kadar gayet normaldi herşey ki bu kanala uzunca bir zamandır login bile olmuyorum. Ancak 2 dk önce bu kanalımda gitti.

Bu kapanan kanalların ikisi de 1 yıldan uzun süre önce açılmış para kazanması bile kapalı kanallardı ve her ikisinin de kapanması ben ytparada gezinirken oldu..

Yani tam olarak bu durum nasıl oluşuyor bilemiyorum ve açıklayamıyorum ama belki de kapanmalar google ytpara domainini görünce de direk oluyor olabilir.

Bu sitede linki olan ve şuan için açık olan 1 kanalım daha var ve oda tamamen özgün oda giderse artık.... :D :D

Tabi yine söylüyorum bu sadece bir komplo teorisinden ibaret te olabilir :D :D

adsense hesaplarınızı kontrol edin bugünde bunları banlama sırasına koydular : (

Morel sıfır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri