Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
en iyisi en az ay sonuna kadar kanallara giris yapmamak. biraz tatil sart gibi gorunuyor

arkadaşlar bir soru soracağım. Adsense in spama düşüp düşmediği adsense hesabına girişte nereden anlaşılıyor. Mail falan mı geliyor. Yoksa hesaba girilemiyor mu?

arkadaşlar bir soru soracağım. Adsense in spama düşüp düşmediği adsense hesabına girişte nereden anlaşılıyor. Mail falan mı geliyor. Yoksa hesaba girilemiyor mu?

adsense kanal bağlayınca 24 saat içinde kapanıyor genelde max 3-5 saate kapanıyor ... ister boş hesap olsun ister videolu olsun isterse hesap 10 yıllık olsun her türlü kapanıyor ...

anlaşılmıyor öyle sadece kanal bağlayacaksın hçibişey olmadan kendi kendine kapanırsa spamdan gitti demektir. her bağladığın kanal şartsız şurtsuz kapanıyo

Banlanan adsenselerin hepsi spama Düşen adsenseler mi spama düsmeyip de banlanan adsense var mi?

Konuyu açan arkadaş ankette ekleyebilirmi konuya.

Google kesesine bol doldurdu yine. Bu banlanmalar bittikten sonra daha bol dolduracak. Ne demek istediğimi anlayanlar anlamıstır

Ilk adsensem spama dusmustu icinde 3 haneli bi kazanc vardi kanal ekledikce kapaniyordu surekli o adsenseyi sildim bende banlanma yok onda digerlerinide kontrol edince yazarim

---------- Spam Engelliyici 00:07 ---------- Önceki Mesaj 00:04 ----------

Bu arada dun web adsensem sitemdeki reklamlari kaldirmis alan adini banlamis yaniltici reklamdan iyiraz ettim reklam yerlerini degistirerek bakalim ne cikacak

bugün benimde bütün adsenseler kapanmış website adsesesi bile tam 7 yıllıktı...

oww geçmiş olsun hocam :(

kaç adsenseniz vardı acaba , bot kullanıyor muydunuz , adsenseler ne zaman açılmıştı hocam , adsense spama düşmüş müydü hocam ?

toplam 12 adet vardı . 4 adet spama düşen idi, diğerleri gayet titizlikle açtığım kanllara ait adsensenselerdi. bot kullanmıyorum kendim bilgisayarda yüklüyordum. 4 adet spam olan ise botla yüklüyordum...

sağlık olsun şimdi özgün olmaya devem çünkü yeni açılan adsenselerde de 10 adet kanal kapama oalyında para kaznma gidiyor...

Anladığım kadarıyla bütün adsenselere aynı bilgisayardan giriş cıkış yapıyordunuz.Geçmiş olsun hocam.
toplam 12 adet vardı . 4 adet spama düşen idi, diğerleri gayet titizlikle açtığım kanllara ait adsensenselerdi. bot kullanmıyorum kendim bilgisayarda yüklüyordum. 4 adet spam olan ise botla yüklüyordum...

sağlık olsun şimdi özgün olmaya devem çünkü yeni açılan adsenselerde de 10 adet kanal kapama oalyında para kaznma gidiyor...

Anladığım kadarıyla bütün adsenselere aynı bilgisayardan giriş cıkış yapıyordunuz.Geçmiş olsun hocam.

yok elimde 9 adet bilgisyar var. her birinden ayrı hesapalra giriş yapıyordum ve o 4 adet spam yaptığımı da tek bilgisayrda idi.

10 taneden fazla kanalı kapanıpta adsensesi ban'lanan varmı arkadaşlar.?

Multilermi gidiyo acaba, multi olmadan banlanan varmı?

var [MENTION=8984]IBurakCetinkaya[/MENTION] arkadaş multi değil tek adsense çalışan birisiydi, geçen ay adsensi spama düştüğünde çalışmayı da bırakmıştı bugün kapattılar adsensesini

10 taneden fazla kanalı kapanıpta adsensesi ban'lanan varmı arkadaşlar.?

Nasıl yani bir adsensede 10 tane kanal kapanırsa adsense spamamı düşüyor ? Ki öyleyse bu zaten boylu boyuna bir sacmalık bu flag oldugu sürece 10 kanalın degeri nedirki :(((

3 adsensem Eski Olanlar ve bu ay spama düşenler artı para kazanmaları kapatılanlar şu anlık açık inşallahda kapanmaz yeni adsenseler de sıkıntı yok

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri