Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
o da olabilir ama bize yurt dışı kaynak bilgi gerek hocam yurt dışında da hiç kapanma var mı acaba şu soruyu hakkaten çok merak ediyorum .. Eğer yoksa işler çok farklı boyutlara varacak..
Benim almanya da actigim adsense agustos 12 de spama düstü (banlanmadi)Acildimi tekrardan ona bakmadim daha.Forumdan satin aldigim türk adsensede gecen hafta spama düstü.Ama oda banlanmadi.

3 yabancı foruma baktım bu adsense banları hakkında tek bir konu açılmamış.
Bu kadar banlanan kişinin ortak yanı ne olabilir ?

:D

adamlar demiştir,
Türkiyede aylık ziyaretçi sayısı 100 milyon
Türkiyedeki youtubeculara ödeme yaptığımız para 100 milyar tık

2 adsense ban..

bu işte bi durum var rastgele tüm adsensleri kanalları kapattılar

yorumları okudum birer birer , içinde 100 lira olanda kapandıgını söylüyor
10 bin lira olanda
eski adsenslerde banlandı yenilerde

kimiside mobilde giriş yapabildigini söylüyor . Bu durum benim kafamı iyice karıştırdı kalbimden bi ses bi yanlışlık oldugunu söylüyor bu durum için . öncedende banlanıp açılan adsenler oldu , kesinleşmeyip 2 ay sonra toplu ödenenlerde oldu .

bu kadar büyük kıyım manuel tespit edilemez ..toplu giriştiler bize

elden birşey gelmiyor 2 yıl civarı bu işin içindeyim ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum

hepimizin sonu hayırlısı neyse o olsun

Son düzenleme:
Yeni kontrol ettim eski 2 yıllık pinli adsense ucmuş içinde hiç kanal yoktu.
1 ayını doldurmamış pinsiz adsensede bişey yok.

Bazı mesajları okudum tamamını okumadım şimdi başlıyacağım konuyu baştan sona okumaya izleniyoruz gibi bişeyler gördüm eğer bizi izliyorsan
' Gloria Page, say hello ' :D

İçinde hatrı sayılır bir para vardı sanırım alamıyoruz bu parayı değil mi ? İçimden de geçti ha adsenseyi iptal ediyim dedim bu konunun ilk açıldıgında sonra dedim 3 gün daha bekle nolacak.

Son düzenleme:
Acaba diyorum özgün kanallarda (benimde dahil,beyazfutbol da dahil) spamdan kapandı sonra itiraz ettim 2 kere pat diye açtılar o tarz bir yanlışlıkmı var ?

1.5 yıldır sadece manuel ve vds ile yaptığım kanalları bağladığım özenle aşırı spam yapmadığım (max 5 kanal bağladım)adsensem banlanmış. toplu para kazanmalarda para kazanması gitmişti ayrı bir modem ve pc ile giriş yaptım hep şimdi kökten sileceğiz galiba hesabı?

2 tane Adsenselerim hala duruyor içlerinde 3 ve 4 kanal var hiçbir zaman 10 kanalı geçmemişti kapanır mı kapanmaz mı bilemem ama 1 hafta önce adsenselerden birisi spama düşmüştü adsense mail adresine ait youtube hesabı kapanmıstı. kanalları sildim ve mail atmıstım. maile cevap verip tekrar açtıklarını yazmıslardı o gunden beri yuklediğim kanallarda duruyordu. faydası olur mu bilmem ama suana kadar kapanmadı sabaha cıkar mı %51 cıkmayabilir.

Son düzenleme:
Hafta ortasına kadar bekleyin bakayım sorunu anlarız.
0kM7kL.png

Bunların zaten en başından beri Türk düşmanlığı vardı, seneler sonra daha yeni Türkiyeye para kazanmayı açtılar, daha bi ay geçmeden Türk adsenselerin çoğu patladı.

Bence quiz bu forumu spam yapiyor diye bildirdi ve foruma giren herkes muzdarip.e zaten tr de spam yapipda bu forumu bilmeyen yoktur.foruma vpn ile ayri tarayicidan girecegim. Rk olarak pc nin tr dil olmasi tr lokasyonu olmasi ek olarak arttiriyor olabilir. Bende google taradim sadece bizim forumu kivranirken gordum.

Bu kesinlikle ozel yapilan birsey bence Yt nin en buyuk bize yaptigi darbesi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Youtube para kazanmayı Türkiye ye daha yeni açtı herkes de ABD den para kazanma açıyordu. Ondan olabilir mi?

bencede quize çok laf saydırıldı burda adamlar yapmıştır şikayet fişlediler bence

son 1 aydır konuşuyorum artık bu işler bitti diye, bugüne kadar bütün zorluklarda hep devam eder felan dedim, ama artık yolun sonu. isteyen istediğini desin, adsense partnerlere ağır şartlar getirdi kendisine çekti yayıncıları şimdide gömüyor, kesinleşme olmuyor, olsada adsense lar spama giriyor, banlanıyor, Para yedirmeyecekler kimseye. Google mülteciler için bağış yapın, Yaptığınız kadar da biz verelim mültecilere diyor, bizim paralar Suriyelilere gidiyor en azından üzülmeyin.

Ya paralar gitsin nereye giderse benim derdim sadece para da değil ki (ihtiyacım da var) sen benim adsensemi ne diye hangi zihniyetle banlıyorsun?

Bitti mi sence spam evet bitt.. ama insan sinir oluyor ben anlayışla felan karşılamıyorum bu durumu diyeceksiniz ki elden ne gelir haklısınız.

Önümüzdeki günlerde göreceğiz sadece TR üzerindeki hesaplar kapatılırsa bunun arkasında kimse kalmaz.O zaman herkesin bir şekilde cevabı olacak.

Turkiye'deki adsense banlanmis malesef. Umarim bir yanlislik vardir. Gelen mailde;

AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

diğer kaynaklardaki metin içeriklerinden bölümler kopyalama
diğer barındırıcıların yerleştirilmiş videolarına ayrılmış siteler
akla uygun gelmeyen veya otomatik olarak oluşturulmuş gibi görünen anlamsız içeriğe sahip web siteleri
kullanıcılara yinelenen içerik sunan şablon siteler veya önceden oluşturulmuş web siteleri

Yaziyor.. Yani acik acik "spam yapmissiniz, yedirmeyiz" diyorlar... Cok kotu oldu cok..

Sanırım sadece Türkiyeye özel ama her adsenseyi incelediklerini zannetmiyorum tek kanal özgün calısan birininde adsensesi banlanıyorsa o zaman TR ye spamı kapatmaya calısıyorlar demektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri