Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Hiç alakası yok :)

Para kazandığım tek bir partner kanalım yok.

Bana demek o kadar kufur edip forumdan surdunuz ustune sosyal medya da adimi scam a cikardiniz o zaman ben size yapacagimi biliyorum.Google ekibi youtuba en les spami yapan ulkeler turkiye ve vietnam.

Arkadas bunu soylemeye calisiyo ama amerika ve avrupa da kapanmalar oluyorsa bu komplo teorisi coker.

adsenselerimin hepsi spamda şeytan kulağına kurşun daha banlanan olmadı adsenselerin başında yatar kalkar oldum artık

önce kanalları ucurdular şimdide adsenseleri ucuruyolar bize daha sıra gelmedi 4 adsense var 2 benim 2 tane arkadaşın henüz kapanan yok

beyler 2 adsense an itibariyle banlandı. Yeni adsenslerle devam edicez artık :( Sormak istediğim soru şu...
Yeni adsense aynı adres ve hesap no girsem bir sıkıntı çıkar mı ?

%7 ne zaman %22 oldu vay be googleye bak iyi temizlik yapıyor.. :)

Forumda muhtemeln google analytic baglidir. Kanallara girilen ip ile kolayca eslestirip fisleyebilirler. Artik forum ve diger botlar google den tamamen arindirilmali. Cunku google kaynaklarini php projeye import ediliyor buda sorun teskil edebilir.

Bundan sonra googleye titiz davrandigimiz kadar kanallari forumlardan ve botlarla ayni ip yi kullanmaktan siddetle kacinmaliyiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden aramayın arkadaşlar. Eğer neden arıyorsanız bir tane film sitesi açıp adsense koyun bakalım ödeme alabiliyor musunuz. Dekolte resimlerden dolayı bile adsense in siteleri banladığına şahit oldum. Hem illegallikten hemde spamdan banlayabilirdi zaten. Uzun zamandır buna göz yumuyordu adsense. Parayı kendi götürüyor zaten sebep belli. İyi de ne oldu da değişti.

Genelde böyle sorunlar mevzunun aşırı yayılmasından kaynaklanıyor. İlk zamanlar kaç kişiydik şimdi kaç kişiyiz. Herkes en az 2 arkadaş 2 akrabasına anlattı. Onlarda 2 arkadaş 2 akrabasına anlattı. Kahve köşelerinde bile mevzusu döner oldu. E yedirirler mi? Yedirmezler haliyle. Kendi özgün videosu olmayıp da hatta ileri gidiyorum render bile almayıp kanal kopyalayıp neden banlandım diye şaşıran arkadaşlar var.

3 yılı dolduruyor sanırım bu işler burada. Evini, arabasını alan aldı işini kuran kurdu. Artık öyle 500 kanal açtım 50k ödeme bekliyorum 1000 kanalım war 1 daire alırım bu ay işleri bitti. Yedirmezler artık.

Bunun en büyük sorumlusu yine bizleriz. Çenemizi tutup işimize bakamadık. Herkes kazansın Herkes zengin olsun youtube bitmez youtube herkese yeter. Biz kimseyi kıskanmadık. Tamam herkes kazansın. Bulsun nasıl yapıldıgını biraz uğraşsın kazansın. Ama sen burada detaylı anlatım yaparsan kategoriler paylaşırsan bu işler böyle olur sende 5 kuruş kazanamazsın. Sonra adsense e küfür edersin.

Sorumlusu biziz arkadaşlar. Bu ay bu iş bittiyse sorumlusu yine biziz. Kimse de youtube bitmez falan demesin. Bitmez ayda zorla 1 2 bin kazanılır eyvallah ama herkesin hayali olan yüklü ödemeler artık harbiden hayal.

Herkese hayırlı işler.

Neden aramayın arkadaşlar. Eğer neden arıyorsanız bir tane film sitesi açıp adsense koyun bakalım ödeme alabiliyor musunuz. Dekolte resimlerden dolayı bile adsense in siteleri banladığına şahit oldum. Hem illegallikten hemde spamdan banlayabilirdi zaten. Uzun zamandır buna göz yumuyordu adsense. Parayı kendi götürüyor zaten sebep belli. İyi de ne oldu da değişti.

Genelde böyle sorunlar mevzunun aşırı yayılmasından kaynaklanıyor. İlk zamanlar kaç kişiydik şimdi kaç kişiyiz. Herkes en az 2 arkadaş 2 akrabasına anlattı. Onlarda 2 arkadaş 2 akrabasına anlattı. Kahve köşelerinde bile mevzusu döner oldu. E yedirirler mi? Yedirmezler haliyle. Kendi özgün videosu olmayıp da hatta ileri gidiyorum render bile almayıp kanal kopyalayıp neden banlandım diye şaşıran arkadaşlar var.

3 yılı dolduruyor sanırım bu işler burada. Evini, arabasını alan aldı işini kuran kurdu. Artık öyle 500 kanal açtım 50k ödeme bekliyorum 1000 kanalım war 1 daire alırım bu ay işleri bitti. Yedirmezler artık.

Bunun en büyük sorumlusu yine bizleriz. Çenemizi tutup işimize bakamadık. Herkes kazansın Herkes zengin olsun youtube bitmez youtube herkese yeter. Biz kimseyi kıskanmadık. Tamam herkes kazansın. Bulsun nasıl yapıldıgını biraz uğraşsın kazansın. Ama sen burada detaylı anlatım yaparsan kategoriler paylaşırsan bu işler böyle olur sende 5 kuruş kazanamazsın. Sonra adsense e küfür edersin.

Sorumlusu biziz arkadaşlar. Bu ay bu iş bittiyse sorumlusu yine biziz. Kimse de youtube bitmez falan demesin. Bitmez ayda zorla 1 2 bin kazanılır eyvallah ama herkesin hayali olan yüklü ödemeler artık harbiden hayal.

Herkese hayırlı işler.

Neden sadece türkiye ? Soru bu hocam.

Acırsan acınacak hale gelirsin diye bir laf vardır ...

Formu kapatmadınız herkes öğrensin diye vs , şimdi bizim canımız yandı olacak iş bu şimdi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri