Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
4 de 4, , dördüde banlanmış , geri kalan 3üde kontrol edeyim kesin onlarda banlanmıştır, adsense a mail atıp rahatladım, sizde atın ohh

yaptiginiz adilik, acin hesabimi geri, haram olsun paralarim, colugunuz cocugunuzdan ciksin inşallah. Zaten Zencileride vuruyorsunuz ırkçı faşist pislikler.

Benim 2013 te açmış olduğum ve içinde sadece tek kanal ve tek video olan pinsiz adsense hesabım acık.

Para kazanması giden adsense hala duruyor umarım bitmiştir

10 gün önce açtığım içinde 2 kanal olan Adsense sağlam

Sent from my iPhone using Tapatalk

4 adsenseden 1 tanesi bu gece 00:37 de gitmiş. Diğer 3 adsense duruyor ama para kesinleşmedi onlarda da. İnşallah diğerleri gitmezde toparlarız durumu.

bu işte kesinlikle bir hata var. temmuzda hiç ödeme alınmayan 1 adsense banlanmıştı ki açıldığından beri sadece eşiği geçsin diye birkaç kanal bağlamıştım. banlanınca sildim sonra tekrar açıldığını gördüm ve baktım benimkide tekrar açılmıştı içinde az bir miktar ödeme eşiği civarında bir para vardı onu alana kadar kanal bağlamayacaktım ki onuda bu ay alacaktım ama gece 1.30 da o adsense de banlanmış.

yani banladılar açıtılar sonra hiç bir kanal bağlanmadı o adsense şimdi neden banlandı kesin bir yerde bir hata var

Geçen sene bu kadar banlanma olmadı.
Anladıkki her sene 9. ay temizlik zamanı bundan sonra.
1 Sene çalışıp 9. ayda adsenseleri temiz tutucaz, eğer 1 sene açık kalırsa adsenseler.
:D
1 sene adsense - 2 ay ban tatili, 1 sene adsense 2 ay ban tatili.
Ömrümüz böyle geçecek bu gidişle.
İnşallah banlar son bulurda işlem gününe kadar sıfır adsenselere birşey olmaz.

bu kadar adsense banladılar ellerinde kalan adwordsleri nasıl eritecekler merak ediyorum açıkcası. tbm ler tavan yapmıştır galiba.

Spamdan kapanan kanalim sayilidir 6 ayda hep tek telif gelir gelmez kanali silerdim yeni adsenselerimde de boyle yaptim ama hepsi gumledi

ben belkı sıldıgınız ıcın gıdıyordur dıye dusunuyorum
bendede adsense var 1 kac kapanan kanal 1 kacta telıflı dunyalı kanal var ama adsense e bırsey olmadı
en son temmuzda 2xx almıstım

Şu yayıncı kimliğini mailde bulamadım sanırım bilinmiş nerebulabilirim

artık banlara ypacak bişey yokda bundan sonra sıkıntı yapmassa ben razıyım her sene 9. ayda banlanmaya:)

2 ay önce açtığım pin girilmemiş hesapta sabah banlanmış bu 3. ve son adsensimdi büyük zarardayim :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri