Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
benim geçen ay spama düşen 15 aylık adsense'imde banlanmış herkese geçmiş olsun. Neyseki içeride eşiği geçmeyecek düzeyde para vardı buna çok şükür.

eğer böyle yıllık banlama olursa zor hep yeni banka hesabı açmak zor ailede 7 kişiyiz 5 kişi kaldık lan :D
Adsensenin boyle yapacağını bilseydim zamanında kardeş falan isterdim tek çocuğum ben nabayım :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet benimde 2 adsense im banlanmış hayırlı olsun web çalışmak istiyorum bu saatten sonra ama web adsensten hiç anlamıyorum malesef.

Ben ilk defa ödeme alacaktım %80 daha fazla kesinleşmişti banladılar :)

Gösteripte vermeyenlerden oldular bunlarda iyice

bu işte yuzde yuz bi iş var fazladan kesinleşen adsenseler bile banlanıyor fazladan kesinleşiyorsa belliki bi ödülü var. Ne diyodu adsense eğer ki bir ihlal görmezsek işte ödül mahiyetinde fazladan verebiliriz falan. Ne olduda şimdi banlıyor? Benim kafam harbiden karıştı yani.

Arkadaşlar banlanan adsenselerde 2 ay önce geçersiz etkinlik kesintisi olmuş muydu ? olmayan var mı ?

Var öyle bir kesinti 2 adsensemdede olmadı hatta toplu kanal kapanmasıda yaşamadılar zaten 1er kanal bağlıydı 2 side uçtu malesef içlerinde bana göre cok yüklü ödeme vardı..

ben baka baka bıktım ne zaman banlanacak onu beklemek daha yorucu. yarın gelsede kesinlescekmi banlancak mı ogrensek.

bu işte yuzde yuz bi iş var fazladan kesinleşen adsenseler bile banlanıyor fazladan kesinleşiyorsa belliki bi ödülü var. Ne diyodu adsense eğer ki bir ihlal görmezsek işte ödül mahiyetinde fazladan verebiliriz falan. Ne olduda şimdi banlıyor? Benim kafam harbiden karıştı yani.

Evet hocam bende senin gibi dusunuyorum. bu sorunun cevabini icerde ki adamin dan baskasi veremez. ben ay basinda yapilan turkiye guncellemesinden supheleniyom

Evet hocam bende senin gibi dusunuyorum. bu sorunun cevabini icerde ki adamin dan baskasi veremez. ben ay basinda yapilan turkiye guncellemesinden supheleniyom

valla ne olursa olsun benden pes yt işi bu aydan sonra bitmiştir benim için. Bulcaz bi iş çalışıcaz. Boşuna hamallık yapıyoruz. Kalan adsenselerde banka girilmemiş adsenseler. Onlarada banka ekleyince gidicek çıkış yolum kalmadı.

Tekrar mı basladılar simdi banlamaya?
2 saat önce banlanan duydum 10 daka once kotrol ettim daha banlanmamıs hesaplarım ama inan bekleye bekleye umidim kalmadı neye göre banlıyor neden banlıyor anlamadım. abd li bir ardasım network işleri ile ugrasan teknik problemdir diyor böyle banlama olmaz diyor ama bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri