Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Israrla bu banlamaların bir hatadan kaynaklandığını düşünüyorum. itiraz edin sitelerine yazın. Burda konu 115 sayfa olmuş enerjinizi biraz da adamların sayfasında atın. Kimsenin kaybedecek bişeyi kalmadı zaten.

boş adsenseyi bile geçersiz etkinlik diyerek gümletmişler şaka gibi

Arkadaşlar ne trajikomik bir hata her sene banlanılan zamanda gene hesaplar banlandı. Ben bu umut olaylarını bırakmanızı tavsiye ederim. Giden adsense gitmiştir, eğer özgün birşeyiniz yoksa itiraz edemezsiniz zaten adamlar banlamakta haklı çıkar diğer türlü.

Benim 3 kanal bağlı, bugüne kadar ne telif ne başka bir şey yememiş tertemiz bir adsense hesabım banlandı. Sebebi içeriğin özgün olmaması ve şanssız olmamız.

Az önce benimde hesabım kapatıldı halen devam ediyor hesap kapatmalar

Arkadaşlar ne trajikomik bir hata her sene banlanılan zamanda gene hesaplar banlandı. Ben bu umut olaylarını bırakmanızı tavsiye ederim. Giden adsense gitmiştir, eğer özgün birşeyiniz yoksa itiraz edemezsiniz zaten adamlar banlamakta haklı çıkar diğer türlü.

Benim 3 kanal bağlı, bugüne kadar ne telif ne başka bir şey yememiş tertemiz bir adsense hesabım banlandı. Sebebi içeriğin özgün olmaması ve şanssız olmamız.

yani kısaca spam bitmiştir özgün olmayan içerik yakaladığı an adsense banlar bu saatten sonra. telifsiz spamsız tertemiz adsense senin gibi benmde gitti. öyle çokta kasmadım 4 kanal vardı.

Adsenseye girmeden kapandıgını anlamanın bir yolu var mı arkadaslar ?

Ben kapanmalardan ara verdiydim simdi bi baktım adsense GÜM birde tüm hepsi su anda bağlı olmayanlar bile kapatmış :( sebepsiz her adsenseyi kapattyo ayni kanal gibi oldu birde yeniden posta beklerken kapanma derdi cikti

2 saat önce banlanan duydum 10 daka once kotrol ettim daha banlanmamıs hesaplarım ama inan bekleye bekleye umidim kalmadı neye göre banlıyor neden banlıyor anlamadım. abd li bir ardasım network işleri ile ugrasan teknik problemdir diyor böyle banlama olmaz diyor ama bilmiyorum.

Bu formada 30 bin uye var bende 700bin uyesi olan forma baktim baska formlara baktim ban konusu bile acilmamis.. Bazi buyuk formda konu acilmis ama 2-3 kisi ban yemis ... Turkiyede suan %90 ban yeni kimse bana bu durum normal demesin ...

Bu formada 30 bin uye var bende 700bin uyesi olan forma baktim baska formlara baktim ban konusu bile acilmamis.. Bazi buyuk formda konu acilmis ama 2-3 kisi ban yemis ... Turkiyede suan %90 ban yeni kimse bana bu durum normal demesin ...

hocam dediğin gibiyle bunlar tr deki spamı bitiriyor aslında vide vietnam forumlarına bakmaklazım bizle aynı sayıda çalışan var

arkadaşlar pek çoğunuzun endişelerini anlamıyorum belkide sadece quiz deneyiminiz olduğunuz bu kadar umutsuz konuşuyorsunuz. tamam adsense kaliteli spamı teşfik etmek için pek çok güncelleme yaptı ama şuan yaşanan kitlesel ban olayı kaliteli kalitesiz herkesi kapsıyor. bilen bilir temmuz - ağustos dönemin de dünya çapında ödemeler geç yapıldı uzak doğu başta olmak üzere bütün dünya forumların da, çeşitli facebook adreslerin de galyana geldi. eğer dünya çapında bir ban olsaydı spam bitmiştir diyebilirdik ama türkiye dışında hiç bir ülkeden ses çıkmıyor. demek ki sorun bizde umutsuzluğa kapılmadan önce karşı tarafı dinlemek lazım dertleri neymiş.
[MENTION=19423]cagatayak[/MENTION] isimli arkadaşın google içinde ki adamı geçmişte bize çok yardımcı oldu bi dinleyelim onu sonra itirazlarımızı yapalım nasıl cevap verecekler bir bakalım. ama sonuç ne olursa olsun bu işte yarın isteyen özgün çalışmalı.

2013 yılında açılmış, tek kanal ve tek video bağlı olan pinsiz ödeme yöntemi girilmemiş adsense hala ayakta. Şuanda ana adsensem banlandı. Para sıkınstısından dolayı bu adsenseyi satabilirim belki :D

2013 yılında açılmış, tek kanal ve tek video bağlı olan pinsiz ödeme yöntemi girilmemiş adsense hala ayakta. Şuanda ana adsensem banlandı. Para sıkınstısından dolayı bu adsenseyi satabilirim belki :D
haftaya sag cıkarsa alan olur ama suan banlamalar devam ediyor.

anket nasıl açılır arkadaşlar biri bana anlatsın.

2 yıl önce açtığım para kazanmasını türkiye güncellemesinden sonra aktif ettiğim özgün adsensem hala sağlam kapanmaya direniyor.

banlanmalar büyük ihtimalle adsense yaşına bağlı olarak kapatılıyor diye düşünüyorum

Son düzenleme:
12 Gün oldu web başvurusu bulunalı cevap gelmedi demek ki banlanmalar ile ilgileniliyor şuan tek yoğunlaştıkları bu gibime geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri