Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
Gecen seneki Eylül firtinasi bu senede yakip yikiyor ortaligi google.Panige gerek yok yeni adsenselerle yola devam edecegiz.Bu banlar,Biz spamcilarin kaderi ama dedigim gibi aynisi gecen seneki Eylül ayinda da yasanmisti.

AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun. yazıyor ama hesaba giriyorum mail gelmemiş bana.
3 adsense hesabımda aynı durumda,anlamadığım tek şey bir hesabımdaki tüm kanallarda reklam mevcut.
Büyük ihtimalle 10 dakika sonra mail gelir :)

Senelerdir spama izin veren, her ay spam yapanlara trilyonlar dağıtan firma noolduda birden U dönüşü yaptı anlamadım. Spam istemiyosa her ayın 20sinde tüm spam adsenseleri banlar. Spamı bitirmek istiyosa napsak kurtulamayız.

İçinizi ferah tutun arkadaşlar max 1 ay sonra eskisi gibi oturacak yerine google ın bu işi bitireceğini sanmıyorum çünkü bizlere ihtiyacı var

Gecen seneki Eylül firtinasi bu senede yakip yikiyor ortaligi google.Panige gerek yok yeni adsenselerle yola devam edecegiz.Bu banlar,Biz spamcilarin kaderi ama dedigim gibi aynisi gecen seneki Eylül ayinda da yasanmisti.

geçen seneki eylül konusunda bu kadar banlanan pinsiz adsensesi bile banlanan görmedim. Bu onun gibi bi banlanma değil.

geçen seneki eylül konusunda bu kadar banlanan pinsiz adsensesi bile banlanan görmedim. Bu onun gibi bi banlanma değil.
Tabiiki aynisi olamaz hocam.Aradan 1 yil gecti hergün yüzlerce,binlerce kisi bu isi duyup basliyor.Gecen seneki spamci ve spam kanal sayisiyla bu seneki arasinda daglar kadar fark var.Bizimle beraber,hem ban olayi hemde önlemlerde büyüyor dogal olarak.Som agizli gibi algilanmak istemem ama seneye daha cok adsensenin bablanmasi da bizi sasirtmasin.

Tam da web isine geri donerim diyordum web+youtube adsense gitti simdi. Bunlarin acilmasi gibi bir durum soz konusu olamaz degil mi arkadaslar?

1.adsensem duruyor. eskiydi 214te açılmıştı. ama 2.adsensem banlanmış. adsense ödeme yapmadığı için quize taşımıştım kanalların büyük kısmını. acaba o yuzden mi banlanıyor?

ben teknik bir arızadır diye umuyorum belki çok iyimserim ama böyle temizlemeleri bence çok garip.. sebei ne acaba anlayamadım

soruyu biraz öncede sormuştum ama belki gözden kaçmıştır.
Askıya alınan hesaba ait kanallarda reklamlar neden çıkıyor? bilen arkadaş var mı?

soruyu biraz öncede sormuştum ama belki gözden kaçmıştır.
Askıya alınan hesaba ait kanallarda reklamlar neden çıkıyor? bilen arkadaş var mı?
ortalama 5 -8 saat sonra kanalın para kazanması gider ve reklam cıkmaz adsense banlanır banlanmaz gitmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri