D
Dean
Guest
https://forums.digitalpoint.com/forums/adsense.27/ burda 1 tane ban konusu yok beyler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam adsenseniz saat kaçta banlandı mail saat kaçta gelmiş yazabilir misiniz ?
hocam adsenseniz saat kaçta banlandı mail saat kaçta gelmiş yazabilir misiniz ?
Özelden yazıyorum. Teyitlemenizi mesaj olarak atarsınız konuya..Siteyi eklermisin
Hocam işin garibi bana mail falan gelmemiş, az önce girdim banlandığını gördüm 1-2 saat öncesine kadar da sorun yoktu.
https://forums.digitalpoint.com/forums/adsense.27/ burda 1 tane ban konusu yok beyler
kitlesel temizlik yapmışlar sanırım, geçmiş olsun hepinize gecen yıl eylülde aynı darbeyi yemiştik, 1-2 gün sonra unutuyor insan pek takılmayın bunlara, girmeyin 1-2 gün foruma tamamdır
Özelden yazıyorum. Teyitlemenizi mesaj olarak atarsınız konuya..
vietnamlı olduğunu söyleyen birisi. Vietnamdada çok sayıda adsens in banlandını yazmış. O konuda çok fazla yorum yok vietnamlıların forumlarınıda gezmiştim oralardada böyle bir konu göremedim. Nerede takılıyor bunlar acaba![]()
Gizlemişlerdir belki de forumlarını, bizim önceden yapmamız gerektiği gibivietnamlı olduğunu söyleyen birisi. Vietnamdada çok sayıda adsens in banlandını yazmış. O konuda çok fazla yorum yok vietnamlıların forumlarınıda gezmiştim oralardada böyle bir konu göremedim. Nerede takılıyor bunlar acaba![]()
geçen yıl yüzde 10 - 20 bandıydaydı ban olayı ve dünya çapında oldu. şuan eylül ayından önce açılan neredeyse bütün hesapları kapattılar ve işin ilginç yanı dünya da yaşanmıyor sadece türkiye de yaşanıyor.
vietnamlı olduğunu söyleyen birisi. Vietnamdada çok sayıda adsens in banlandını yazmış. O konuda çok fazla yorum yok vietnamlıların forumlarınıda gezmiştim oralardada böyle bir konu göremedim. Nerede takılıyor bunlar acaba![]()
Türklerle ilgili ne gibi bir problem olabilir ki...Sadece Türkiye'den ödeme alanlarda bu durumun yaşanması çok kafa karıştırıcı
Gecen yıl 2014 Eylül ve bu yıl 2015 Eylül
Rastlantımı yoksa kıyım ayımı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.