Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
beyler biraz fazla bir ban olmadı mı sizce ? yokmu google ekibiyle ile bağlantı kurabilecek kimse öğrensinler neymiş ne değilmiş ya, yabancı forumlarda hiç ban konusu yok

3 adet pinli gitmiş
birine banlanma maili gelmiş digerine gelmiş mail

Son düzenleme:
Adsense banlandıktan sonra para kazanma 1.5 saat sonra gitmiş haberiniz olsun.

temmuz ayını hatırlayın arkadaşlar google 1 ay ödeme yapmayınca google forumlarını ve sosyal medyayı başta uzak doğu ülkeleri olmak üzere amerika ve avrupa yıktı. şuan dünya çapında bir ban olayı olsa emin olun ortalığı kimse yıkmasa vietnamlılar, hindistanlılar yıkardı ama hiç birinde ses yok çünkü bu ban türkiye sınırlarında gerçekleşiyor. bu işte bir iş var. google kaliteli spamı teşvik için her şeyi yaptı ama işi ban olayına taşıyacağını sanmıyorum.

beyler biraz fazla bir ban olmadı mı sizce ? yokmu google ekibiyle ile bağlantı kurabilecek kimse öğrensinler neymiş ne değilmiş ya, yabancı forumlarda hiç ban konusu yok

Bu sorunun cevabını Google Türkiye ekibi Pazartesi çalışmaya başlayınca öğreneceğiz. Onlarda sistemsel deyip geçecekler sanki..

2 gün önce (yaklaşık 44 saat önce) itiraz ettik halen ses seda yok olumlu ya da olumsuz geri dönmeleri gerekiyor.

temmuz ayını hatırlayın arkadaşlar google 1 ay ödeme yapmayınca google forumlarını ve sosyal medyayı başta uzak doğu ülkeleri olmak üzere amerika ve avrupa yıktı. şuan dünya çapında bir ban olayı olsa emin olun ortalığı kimse yıkmasa vietnamlılar, hindistanlılar yıkardı ama hiç birinde ses yok çünkü bu ban türkiye sınırlarında gerçekleşiyor. bu işte bir iş var. google kaliteli spamı teşvik için her şeyi yaptı ama işi ban olayına taşıyacağını sanmıyorum.
Türklerle alıp veremedikleri ne hocam. Naptık ki biz :P(spamdan başka)

Vietnamlılara olmaması saçma değil mi bizden daha beter spam yapıyorlar

Arkadaslar benim adsense web+yt idi. Daha once web sitesinden de ytden de para aldim hesaptan. 3 4 aydir kullanmiyordum hesabi partner calistigim icin. 3 adet kanal baglamistim 2 hafta önce kanallar tabi ki spamdi. Gecersiz etkinlik vs de yoktu hic. 2gun once kanallardan biri kapandi bugun de hesap gitti. Algoritmasi neye gore bilmiyorum ama yillardir tikir tikir calisan ve sorunsuz adsense bile gittiyse sikinti buyuk bence.

Bende biraz önce baktım vietnamlılar da banlanma görmedim. :(

Vay arkadaş, benim adsense de gitti şaka gibi yahu..

"
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır....."

Bu life ve quiz den biri vardı burda forum yönetimi banlamıstı.
Bu life sosyal medyada orda burda ytparaya laf vurup duruyor. Selam yolluyor v.s
Bu adamlar bir kıllık yapmış olma ihtimali varmıdır acaba diye. Tamamen bu sekilde bir saçma bir düşünce geldi aklıma . Paylaşmak istedim

Şu an bir yabancı forumda konuları incelerken vietnamlı olduğu söyleyen adam çok sayıda adsense senin banlandığı yazmış..

onu diyorum arkadaşım şuan çok saçma bir şey dönüyor ortalıkta bu spamı bitirmeye yönelik ban değil öyle olsa bütün dünyanın canına okurlardı. vietnamlılar, hindistanlılar, filipinliler ve srilankalılar bizden daha leş spam yapıyor.

Vietnamlılara olmaması saçma değil mi bizden daha beter spam yapıyorlar

vietnamlılarda banlanma yok iş türkiyeye özel. Lifetan bende şüpheleniyorum ama bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri