- Web sitesi
- www.bestoffrm.com
ortalama 5 -8 saat sonra kanalın para kazanması gider ve reklam cıkmaz adsense banlanır banlanmaz gitmez.
yorum için teşekkür ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ortalama 5 -8 saat sonra kanalın para kazanması gider ve reklam cıkmaz adsense banlanır banlanmaz gitmez.
Arkadaşlar banlanan adsenselerde 2 ay önce geçersiz etkinlik kesintisi olmuş muydu ? olmayan var mı ?
beyler biraz fazla bir ban olmadı mı sizce ? yokmu google ekibiyle ile bağlantı kurabilecek kimse öğrensinler neymiş ne değilmiş ya, yabancı forumlarda hiç ban konusu yok
Türklerle alıp veremedikleri ne hocam. Naptık ki biztemmuz ayını hatırlayın arkadaşlar google 1 ay ödeme yapmayınca google forumlarını ve sosyal medyayı başta uzak doğu ülkeleri olmak üzere amerika ve avrupa yıktı. şuan dünya çapında bir ban olayı olsa emin olun ortalığı kimse yıkmasa vietnamlılar, hindistanlılar yıkardı ama hiç birinde ses yok çünkü bu ban türkiye sınırlarında gerçekleşiyor. bu işte bir iş var. google kaliteli spamı teşvik için her şeyi yaptı ama işi ban olayına taşıyacağını sanmıyorum.
temmuz ayını hatırlayın arkadaşlar google 1 ay ödeme yapmayınca google forumlarını ve sosyal medyayı başta uzak doğu ülkeleri olmak üzere amerika ve avrupa yıktı. şuan dünya çapında bir ban olayı olsa emin olun ortalığı kimse yıkmasa vietnamlılar, hindistanlılar yıkardı ama hiç birinde ses yok çünkü bu ban türkiye sınırlarında gerçekleşiyor. bu işte bir iş var. google kaliteli spamı teşvik için her şeyi yaptı ama işi ban olayına taşıyacağını sanmıyorum.
Bende biraz önce baktım vietnamlılar da banlanma görmedim.temmuz ayını hatırlayın arkadaşlar google 1 ay ödeme yapmayınca google forumlarını ve sosyal medyayı başta uzak doğu ülkeleri olmak üzere amerika ve avrupa yıktı. şuan dünya çapında bir ban olayı olsa emin olun ortalığı kimse yıkmasa vietnamlılar, hindistanlılar yıkardı ama hiç birinde ses yok çünkü bu ban türkiye sınırlarında gerçekleşiyor. bu işte bir iş var. google kaliteli spamı teşvik için her şeyi yaptı ama işi ban olayına taşıyacağını sanmıyorum.
Vietnamlılara olmaması saçma değil mi bizden daha beter spam yapıyorlar
soruyu biraz öncede sormuştum ama belki gözden kaçmıştır.
Askıya alınan hesaba ait kanallarda reklamlar neden çıkıyor? bilen arkadaş var mı?
Şu an bir yabancı forumda konuları incelerken vietnamlı olduğu söyleyen adam çok sayıda adsense senin banlandığı yazmış..
Vay arkadaş, benim adsense de gitti şaka gibi yahu..
"
Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır....."
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.