Adsense Hesapları Banlanıyor (Eylül 2015)

Adsense hesabınız banlandı mı?

• Kullanılan toplam oy
    638
benim bir sorum olacak umarım kaynamaz arada. kafamı kurcalıyor epey.

benim bir kanalım var. önce adsense sonra partnere bağladım. şimdi adsense banlandı. bu partnerdeki kanalımı partnerden çıkarsam ne olur?

doğrudan banlanan adsense e mi bağlayacak? para kazanması mı gidecek?

1 saat önce gümledi.para kazanması hic kapanmamıstı.ödemesi gec ödenmemisti nisan ayında.

eylül ayından sonra açılan adsenselerin önemli kısmı sağlam kaldı şuana kadar arkadaşlar bu işte bir iş var. eylül türkiye güncellemesinden önce neredeyse adsense bırakmadılar.

yeni adsenseyi açan oldu mu telefon doğrulamada problem mi var bende şu hatayı veriyor
önce şu uyarıyı veriyor
Sunucuya bağlanılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
sonra bunu diyor
Doğrulama kodunun kullanım süresi dolmuş. Lütfen yeni bir kod isteyin ve tekrar deneyin.

yok hocam ben akşam 22:30 civarı yeni adsense açtım daha onaylandı diye mail gelmedi bekliyorum

bana kalırsa türkiye'nin para kazanmasını açtıktan sonra sistemsel bir sıkıntı olmasın diye geçmişe dönük bütün hesapları kapatma kararı aldılar. ben daha da mantıklı bir açıklama bulamıyorum. şu ankete bakarsanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.

http://www.ytpara.com/adsense-ban/8...e-guncellemesinden-sonra-banlanan-var-mi.html

Doğru olması en yüksek ihtimallerden. Biri bende eylül güncellenmesinden sonra adsenseyi açanlardanım şuan bir sıkıntı yok ama insanda yinede bir korku oluyor bu geceyi atlattık mı heralde problem olmaz.

hacı spamcısan niye teori arıyosunki asıl teori araması gerekenler özgüncüler

eylül ayından sonra açılan adsenselerin önemli kısmı sağlam kaldı şuana kadar arkadaşlar bu işte bir iş var. eylül türkiye güncellemesinden önce neredeyse adsense bırakmadılar.
Eylülden sonra açılan hesaplarda daha kesinleşme olmadı, bu yüzden onları incelememiş olabilirler. İncelediklerindede bir tane bile özgün olmayan video gördüklerinden banlıyolar.

@ScrollLock arkadaşın açtığı anket 2 gün önceydi yani ban olaylarının yeni başladığı anketi sıfırlasa yüzde 90 dan fazlası evet banlandık diyecektir. benim açtığım anket taze yani 2 günlük yıkımdan sonra açıldı. eylülden sonra açılan adsenseler de yüzde 60 oranında bir oran var.

İlyas hocam ankette cok bi fark gorunmuyo

Valla anketete baktımda nerdeyse yarı yarıya eylülden sonra acılanlarda kapanmıs kapanmayanlarda kapanır gibi son 1 2 saatte baya kanal gumledı bir kontrol etsinler kanallarını hatta su anketi bastan yapsalar kapanmayanlar %10 u gecemez benım daha yenı kapandı yarım saati anca geçti

Adsensenin altındaki kanallarda böyle bir durum var. Üzücü olan ise içinde tamamen özgün bir kanalımda var. Bunlara ne yapmamız lazım?

PoLgr7.png

Aynı durumdayım

bence iş dolar ile alakalı, ülkemizde ne zaman dolar hızlı yükselişe geçince o zaman bir şeyler ters gitti.Son doların fırlamasında paypal blokeleri başlamıştı.

Mobil olarak gönderildi.

İlk once bende spami bitirdiler diye dusundum ama en les spami yapan uzak dogudan ses cikmayinca turkiye ye mahsus bir temizlik oldugunun kanisina vardim.

ehey diğer adsense'de uçtu :D uçuyorum admin :))) sağlık olsun bu darbe ne zaman biter ona göre yeni açalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri