sorunu tekrar detaylı bir şekilde sorarmısın 
ben ne diyorum sen ne diyosun![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben ne diyorum sen ne diyosun![]()
sorunu tekrar detaylı bir şekilde sorarmısın![]()
eski adsenseler neden banlandı nasıl bir hatadan dolayı veya neyin önüne geçildi benim düşüncem sene sonu yaklaştı bildiğin gibi adsense google içinde ayrı bir şirket bence kar marjını attırdılar paralara yatarak
hocam 1 haftadır ben ve bir kaç arkadaş söylüyor ya. rutin banlanmalar dünya'da oldu ama kesinlikle kitlesel ban haberleri gelmedi bizde olduğu gibi. yani türkiye'ye mahsus bir operasyondu ve operasyondan iki hafta önce türkiye'nin para kazanması açıldı. tabi bire bir ne düşündüler onu bilemiyoruz ama akla yatkın en büyük neden veritabanların da bir karışıklık olmasın diye eylül ayından önce türkiye'de açılmış spam, özgün ne varsa herkesi banlamayı seçmeleri olsa gerek. kar marjına gelecek olursak quiz kadar türkiye'den para kaldırmadılar bundan emin olabilirsinçünkü banladıkları eski adsenselerin yarısının 1 ay öncesinden para kazanmasını kapattılar. bir kısmının da spam'a düşmüş kanal kabul etmeyen adsenseler olarak düşün. neyse adamlar önceden hazırlıkları yapmış düşünmüş planlamış zamanı geldiğinde operasyon yapmış işte. yapacak bir şey yok.
neyse artık hocam olan oldu bundan sonra 1 sene bi huzur versinler ekmeğimize bakalım
yeni adsense açanlar ülke olarak türkiye mi seçiyor?
Adamlar isini yapiyor, para kaybediyor olabilirsin ama bu parayi calinti icerik uzerinden kazaniyordun. Gidip polise hirsizi yakaladigi icin bilmem ne bilmem ne diyor musun?
sen bu zamana kadar kaç tane ip yüzünden kapanan adsense duydun yada kanal bırak bu hurafeleri botlar aynı ip üzerinden kaç tane video atıyor hesaba giriyor.bu yapılan aligometri tamamen dengesizce yapılmıstır adsense hesabın yok ve sana devre dısı bırakıldı diye mail geliyor.ip yüzünden kapandıgına hala ısrar edersen google koydugu maddelerin birini yapıştırcam buraya.
Bu forumda böyle bir sorun var işte. Çoğu kişi böyle zıplıyor kendine küfredilmiş gibi. Sen benim ne içerik üzerinden para kazandığımı bilmiyordun bu bir, benim yazdığım bu yazı üzerinden para kazanıp kazanmadığımı bile bilmiyorsun iki. Hiçbir şeyimi bilmeden şöyleydin böyleydin diye beni suçlayamazsın. Yazdığım yazı üzerinden bile suçlayamazsın çünkü kendi kendime sitem paylaşmışım gelip bana zıplama hakkını vermiyor sana. Ayrıca tekrar başa dönelim sen benim ne yapıp ne yapmadığımı bilmeden çalıntı cart curt yapamazsın adabınla otur işine bak kimsenin gereksiz yere avukatlığını da yapma, tanımadığın birisi için şunu yapıyorsun bunu yapıyorsun diye suçlamalarda da bulunma. Kimsin sen? Herkese tek tek cevap yaz o zaman çalıntıydı zaten söylenmeyin diye, yazdın mı böyle? Eğer herkese yazdıysan sesimi çıkarmicam ama gelip de birini gözüne kestirip kafana göre suçlama yapacaksan sesini kes, işine bak.
Hangi maddeyi istersen paylasabilirsin, birlikte yorum yapariz.
Ortalikta hurafe yok, ytpara daki adsense hesaplarinin %95inin kapatildi (bu tahmin forumdan birinin). Bu yazilan algoritmanin ne kadar saglam oldugunu gosterir.
Dikkat edersen sadece Ip yuzunden kapandi demiyorum, Google bir sekilde bir algoritma yazdi, artik IP yi mi kullandi, banka bilgilerini mi kullandi bilmiyoruz. Sonucta bu algoritma senin hesaplarinin sana ait oldugunu buldu (buradaki diger kisiler gibi) ve bunlari birbir kapatti, hatta bir adim ileri gitti gelecekte kullanabilecegin hesaplari da hic acimadan kapatti. Turkiye de sadece ozgun yapan, bugune kadar bir tane YT videosu bile sikinti yasamamis kisiler var, onlarin hesabi mis gibi duruyor, reklamlari oynuyor.
Bu bir hata degil, partnerlerin kisitlanmasindan sonra yapilmis, planli bir harakettir, buyuk capli bir hata olsaydi gece gunduz calisip acarlardi, bir haftadir durum boyle artik da geri adim atmazlar.
Bak algoritma soyle yanlis boyle yanlis kodlanmis diye lagaluga yapacaginiza, durumu kabul edip, gelecege dair planlar yapin. Ya da Bir bardak su icin.
Ilyas Adsense forumuna git 21 Eylule gelene kadar asagiya indir sayfayi, Sonra bir suru uzak dogulu isimlerin sikayetini gorursun. Orda turklerden pek ses yok. Uzak dogu TRden beter etkilenmis olabilir
Mesela, Nguyen Thi Thu Hang' demiski:
https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/leBx5GuFr10;context-place=forum/adsense
Sadece 1 adsensem banlandı.İçerisindeki para büyük miktardı.Diğer adsensemde bir sürü kanal kapandı hiçbirşey yapmadılar.Paraların üstüne yatmak için bahane üretiyorlar bildiğin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.