Adsense için vds kullananlar multi banlanmaları bu yüzden olabilir

cagatayak

Kayıtlı Üye
Daha önceden hiç düşünmemiştim. Ancak bugün baktım 2 adsensem için aldığım vdsler aynı lokasyon gözüküyordu. Yani ipler bir firmaya ait. Googleın gördüğü aynı binada farklı kişiler olabilir. Ttnet iplerde bu durum farklı IP2Location Ankara olarak gözüksede EurekAPI yaşadığımız yer olarak gözüküyor.
0NjEgo.png

Ancak vds iplerinde bu durum farklı Ttnet ipsinde olduğu gibi IP2Location datacenter nerdeyse orasını gösteriyor ancak EurekAPI kısmı boş. Bu nedenle google buralardan açılan adsenseleri multi olarak görüyor olabilir. Çünkü aynı firma başkasınada adsense vds satmış olabilir. Tabiki bu benim düşüncem bi çeşit beyin fırtınası

W9A7MY.png

adsense için vds çalışmak intihar... vds denilen olay bir serverin parçası sonuçta. diğer parçaları nerede sorusunu sorun kendinize ?... ya som server alacan yada manuel evden çalışacan.

ben ipden degılde spamın en cok yapıldıgı ulkelerde banlanmaların arttıgını dusunuyorum,

a - kanalı b- kanalıyla beraber bir adsenseye bağladıktan sonra kimse demesinki ben çok temiz çalışıyorum bana bişe olmaz yada banlanmaz!! en temizi aynı pc den adsense başı sağlam 5 kanal güncel video....

başka adsense için vds kullanan arkadaşlarda https://www.iplocation.net burdan sorgularsa sevinirim. Bi çeşit beyin fırtınası yapalım.

---------- Spam Engelliyici 04:18 ---------- Önceki Mesaj 04:08 ----------

Şuan ki duruma göre iki adsensede sanki aynı binada kullanılıyomuş gibi gözüküyor. Bi binada kaç kişi adsense kullanabilir ki ? Google bu şekil düşünüyor olabilir.
1
A6QzVz.png

2
j1P67j.png

185 ile baslayan iplerde kullandıgım butun adsenseler banlandı. 46. ile baslayan iplerde kullandıgım adsenseler banlandı. ama vds kullanmayanlarda var onların adsenseleride banlandı

VDS ile hiçbir alakası yok. 1,5 yıldır server ile çalışırım ilk defa toplu banlanmaya şahit oldum.Serverdaki her bir bilgisayar kişiseldir ve kendine ait ip adresi bir mac adresi özel bir kimliği vardır.Geoip aynı firmaya ait gösterebilir sonuçta superonline da kullandığınız zaman orada da superonline yazacak.O zaman bir mahalle düşünün ki herkes adsense çalışıyo ve hepsi superonline kullanıyo.O halde hepsinin banlanması gerekir dimi? İşte öyle bi olay yok.Benim dikkat ettiğim sadece orada farklı classlarda ip kullanmak ve aynı isim soyisme ait adsense barındırmamak vdslerde.

VDS ile hiçbir alakası yok. 1,5 yıldır server ile çalışırım ilk defa toplu banlanmaya şahit oldum.Serverdaki her bir bilgisayar kişiseldir ve kendine ait ip adresi bir mac adresi özel bir kimliği vardır.Geoip aynı firmaya ait gösterebilir sonuçta superonline da kullandığınız zaman orada da superonline yazacak.O zaman bir mahalle düşünün ki herkes adsense çalışıyo ve hepsi superonline kullanıyo.O halde hepsinin banlanması gerekir dimi? İşte öyle bi olay yok.Benim dikkat ettiğim sadece orada farklı classlarda ip kullanmak ve aynı isim soyisme ait adsense barındırmamak vdslerde.

peki hiç iplerinizin lokasyonunun bi anda değişme durumuyla karşılaştınız mı ? Şuan ip adresimi google almanya olarak görüyor 1 saat önce türkiyeydi.

Aynen hocam bu aralar romanya olarak görmeye başladı.Kullandığım ipler yeni üretilmiş 0 iplerdi.İlk abd olarak görüyodu sonra oturdu tr olarak gördü.Son 10 gündür saçma bir şekilde romanya olarak görüyo.
peki hiç iplerinizin lokasyonunun bi anda değişme durumuyla karşılaştınız mı ? Şuan ip adresimi google almanya olarak görüyor 1 saat önce türkiyeydi.

Aynen hocam bu aralar romanya olarak görmeye başladı.Kullandığım ipler yeni üretilmiş 0 iplerdi.İlk abd olarak görüyodu sonra oturdu tr olarak gördü.Son 10 gündür saçma bir şekilde romanya olarak görüyo.
İnşallah adsenseye bi zararı dokunmaz suan onunla ugrasıyorum ne yaptıysam olmadı

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri