Adsense inde kesinleşme olmayanlar

Özgün premium adsensede de problem var. Desteğe yazdım bakalım ne diyecekler. Ama şuanda adsense de ciddi güncellemeler var.

Premium adsense nasıl oluyor hocam? Direk anlık destek alabiliyormusunuz? Eğer öyleyse bu tip adsense hesapları olan arkadaşlar öncülük etsin iyi ya da kötü belki bir cevap alma şansımız vardır. Bende mail attım ama dönüş olacağını sanmıyorum.

Premium adsense nasıl oluyor hocam? Direk anlık destek alabiliyormusunuz? Eğer öyleyse bu tip adsense hesapları olan arkadaşlar öncülük etsin iyi ya da kötü belki bir cevap alma şansımız vardır. Bende mail attım ama dönüş olacağını sanmıyorum.

Evet hocam anlık destek alabiliyoruz. Ama ben geçen hafta sonunda Londra yla görüşmüştüm bekleyin demişlerdi.

4 hane adsensr hala kesinlesmedi bu ay buna guveniyodum ins bugub guncellenir

Bende ilk defa bu ay buna güvendim önceki aylar gelmez belki diye temkinliydim ilk defa buradan gelecek paraya güvenip iş yaptım şimdi alternatif ödeme yöntemini kullanmaya hazırlanıyorum karttan avans

Kesinleşmeyip 2 ay birden kesinleşen varmış 2 aydır kesinleşmeden de ve kesinlesmedikten sonra banlanan da

Son düzenleme:
gecen aydan kesınlesen 200 tl üstü para vardı. Dün gece hesaba girdim pin ve banka hesabı eklediğim halde uyarı var. (banka onayını yaptım)

Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var.

NOT: KASIM AYI HALEN KESİNLEŞMEDİ. benim gibi bekleyen var mı?

njM2Z5.png

gecen aydan kesınlesen 200 tl üstü para vardı. Dün gece hesaba girdim pin ve banka hesabı eklediğim halde uyarı var. (banka onayını yaptım)

Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin gerçekleşmesi için yapmanız gereken işlemler var.

NOT: KASIM AYI HALEN KESİNLEŞMEDİ. benim gibi bekleyen var mı?

njM2Z5.png

Hocam banka hesabını birincil hesap yap düzelir muhtemelen

Arkadaşlar Morellinizi bozmak istemiyorum ama bu saat den sonra hiç bir şey değişmez %99 kesintiye uğrayanlar bende dahil vede kesinleşme 0.00 olan bende dahil aynı kalır çünkü geçen ayda olmuştu bazıların bu ay değişmedi vede değişmez dünya genelinde bir sorun olsa ihtimal olurdu belki ama anladığımız kadarıyla türkiye ve vietnam da oldu bu hata ki ben hata olduğuna da inanmıyorum hata olsa o zaman 1.2.3 hane olanlarıda 5 hane kesinleşseydi niye fazla vermiyor ama asıl sorun bence bundan sonra ne olacak öbür ay kesinleşmeler aynı olmayacağını kim bilebilir 2 ayda 50k gittiğine üzülüyorum ama öbür ay belirsizliği beni daha çok korkutuyor

Hocam o yeni adsenselerde var onaylasanda şerit kalkmıyor fakat bir zararı yok

[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] tarayıcı kapat temizle ve aç sorunun düzelecektir çerezle alakalı bir durum o

3 adsenseden 2 si kesinleşme olmadı diğerinde %90 a yakın kesinti var.
elde hazır bulunan kanallarla bekleyecegım kanal felan yapmıcam artık boşa kürek çekıyoruz dünden bu yanı gram uyku uyuyamadım huzursuzluktan.

cok kesinlesme olmayan adsense var oturup hepsine bakamadim ama kesinlesen yok gibi bende yada 0 tl kesinlesti.. isin ilginci bu adsenseler halen sayiyor .. garip bir durum hayirlisi bakalim neler olacak

Ya patlayacak adsenseler yada önümüzdeki ay düzelir.
Ama bence bu ayın kazançları çöp oldu

[MENTION=27795]Hayalet301[/MENTION] tarayıcı kapat temizle ve aç sorunun düzelecektir çerezle alakalı bir durum o

hocam adsenseye vds ile gırıs yapıyorum... tarayıcının cerezlerı temizledim daha önceden girdim olmadı. tekrar mesajından sonra yeni bir tarayıcı kurdum aynı sorun devam etmekte. ( halen kesinleşme olmadı beklemekteyim)

NOT : TURKNET İLE İLK MESAJIM :D :D :D 48 Saat sonra 75 MB BİT BEKLİYORUM

o037nb.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri