Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şükürler olsun sabah ezanıyla birlikte iyi haber geldi,inşallah hesaplarımızda'da görmek dileğiyle arkadaşlar ben yatıyorum allah rahatlık versin.
birine girdim baktım henüz ses yok tatilse herkese tatil olmalı bazıları girip bazıları niye girmiyor bu ne biçim belirsizlik anlamadım ben
bende de yok hocam birazdan girer hocam inşallah biraz sabır![]()
Her yerde başladı PIP inşallah dinlemeden geberene kadar işleme alırlar hepsini![]()
benimde biri girmiş diğerinde tık yok hala inşallah oda girer![]()
şükürler olsun herkesinki girer inşallah dostlar
gecen ay benim adsensler bir gün sonra işleme girdi ilk ödemeleriydi bakalım bu ayda yine bizi geç işleme alacaklar gibi duruyor bu da haliyle hafiften tırstırıyor insanı ban mı geliyo diye
---------- Spam Engelliyici 01:45 ---------- Önceki Mesaj 01:44 ----------
ooo reis yarın gece sendeniz o zamanhayırlı olsun
gecen ay benim adsensler bir gün sonra işleme girdi ilk ödemeleriydi bakalım bu ayda yine bizi geç işleme alacaklar gibi duruyor bu da haliyle hafiften tırstırıyor insanı ban mı geliyo diye
işleme giren arkadaşlar saati yazabilir mi sırayla mı giriyor yoksa hepsi aynı anda mı girmiş bir bakalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.