Adsense işleme girip Ödeme Alamayanlar

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
iş bankasından sorunsuz alıyordum bu sefer halk bankasından alayım dedim ödeme gelmedi. formuda dolduramıyoruz 10 gün geçmesi lazım. tam kepazelik. konuya tam hakim olan geçen ay parasını alabilen biri varsa bizi yönlendirirse çok iyi olur

https://accounts.google.com/Service...sense/contact/wire_transfer_not_received&rd=1

forumu doldurun arkadaşlar, birde benim gibi bi dahaki ayı beklemeyin yeni banka hesabı tanımlayın adsense'a tanımlayan 3 kişi aldım yazmış. Bende henüz tanımlamadım banka hesabı gerek yok dedi google yetkilisi maksimum ama şimdi tanımlayıp tekrar bu formdan iletişime geçeceğim.
arkadaşlarında dediği gibi 10 gün sınırı var malesef. geçtiğimiz ay ödeme almıştım ne oldu da şimdi sorun oldu anlamadım...

Bertan kardeşim nedir senin bu bahtsızlıgın geçen ayda sorunluydu senin adsense inşallah bu düzenlemeden sonra hakkını alırsın kardeşim.

ah be abi sorma, 3 adsense'da spama girdi zaten 2 haftadır kanal bağlayamıyorum adsense'lara bağladıgım anda kapanıyor. Şükür ki 2sinin ödemesi geldi o iyi oldu. Yalnız bu bir tanesi en sağlam olanı geçen ay gelmedi bu ay yine gelmedi..

Ödemenizi göndermemizin üzerinden 10 gün geçmeden, banka havalesi ödemenizle ilgili inceleme yapamayacağımızı lütfen unutmayın.

10 gün geçmeli diyor linkte

iş bankasından sorunsuz alıyordum bu sefer halk bankasından alayım dedim ödeme gelmedi. formuda dolduramıyoruz 10 gün geçmesi lazım. tam kepazelik. konuya tam hakim olan geçen ay parasını alabilen biri varsa bizi yönlendirirse çok iyi olur

arkadaşlarında dediği gibi 10 gün sınırı var malesef. geçtiğimiz ay ödeme almıştım ne oldu da şimdi sorun oldu anlamadım...

doğru hocam 10 gün sonra formu doldurun diyordu, [email protected] 'a mail atın arkadaşlar, ben attım yine yeni yeniden dejavu yaşıyorum.

Merhaba geçen ay gönderildi denilen ödeme hesabıma gelmedi bu ayki ödeme işleme girdi gözüküyor fakat hala geçen ay gelmesi gereken xxxxxxxxTL gelmedi yardımcı olurmusunuz?

Merhaba

Süreçteki anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Mühendislik Ekibimizden sorunun çözüldüğüne dair bir bilgilendirme aldım. Ödemenizin iptal edilerek yeniden AdSense hesabınıza yatırılması, sonrasında da banka hesabınıza gönderilmesi ile ilgili olarak Ödemeler Ekibimiz ile iletişime geçiyorum.

Ekibimizden konu ile ilgili bir bilgilendirme aldığımda sizi bilgilendiriyor olacağım.

Saygılarımla,

Max

diyor

arkadaşlar,

24.05.2015 tarihinde işleme giren ve ödendi olarak görünen tutar dün (27.05.2015) akşama doğru iptal edildi
(muhtemelen soy isimden dolayı oldu bu iptal işlemi)

PqDa0b.png

l7ZN3p.png

Daha sonra tekrar aynı bankadan yeni bir vadesiz hesap oluşturdum ve onu banka bilgilerime tanımladı. Birincil olan banka bilgisini sildim..

Yeni banka bilgisi onayı için 0,XX TL tutarda hesaba gelmiş ve onayladım..

Şuanda ödenecek tutar bölümünde alacağım tutar yazıyor.

Banka bilgisini onayladıktan sonra aşağıdaki gibi bir mail gönderdim.
Farklı bir yol izlemem gerekir mi ?

Merhaba Sayın Yetkili,

24.05.2015 tarihinde tarafıma yapılan ödeme 27.05.2015 tarihinde bankada yaşanan bir hata nedeniyle iptal edilmiş ve tutar tekrar ödenmek üzere sizin hesabınıza gönderilmiş.

Banka bilgilerimi tekrar ekledim ve onayladım.

İlgili tutarın (X TL) hesabıma gönderilmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,

arkadaşlar,

24.05.2015 tarihinde işleme giren ve ödendi olarak görünen tutar dün (27.05.2015) akşama doğru iptal edildi
(muhtemelen soy isimden dolayı oldu bu iptal işlemi)

PqDa0b.png

l7ZN3p.png

Daha sonra tekrar aynı bankadan yeni bir vadesiz hesap oluşturdum ve onu banka bilgilerime tanımladı. Birincil olan banka bilgisini sildim..

Yeni banka bilgisi onayı için 0,XX TL tutarda hesaba gelmiş ve onayladım..

Şuanda ödenecek tutar bölümünde alacağım tutar yazıyor.

Banka bilgisini onayladıktan sonra aşağıdaki gibi bir mail gönderdim.
Farklı bir yol izlemem gerekir mi ?
bunun için ne yaptın bir yerlerle iletişime geçtin mi yoksa kendilerimi yaptı. benimde işleme girdi fakat para hesaba yatmadı.

bunun için ne yaptın bir yerlerle iletişime geçtin mi yoksa kendilerimi yaptı. benimde işleme girdi fakat para hesaba yatmadı.

Yok hocam sistem kendi iptal etti.
Yeni banka bilgisi ekledim, onayladim ve dun para hesaba yatti..
Benim odemenin bekleme nedeni muhtemelen eksik soyisimden kaynakli. Yani adsenseye esimin sadece adi soyadi yaziyordu (evlenmeden onceki soyadi)
Yeni bilgiye dogrusunu yazdim ve tamamlandi

benim adsense nisan ayı kazancım mayıs ayında isleme girmemisti. adsense gmailine bi mail geldi ve her ay duzenli odeme aldıgım problem yasamadıgım adsensedeki eksik banka hesabı ayrıntıları nedeni ile odememin iptal edildigi yazıyordu isin ilginci iptal edilen odeme nisan ayında odemesini aldıgım mart ayı kazancıydı mayıs ayında hic bir islem yok yazısı vardi simdi ise baslangıc hikayesi nin karsısında nisan ayı kazancım yazıyor. yukardaki odenecek kazanclar kısmında ise nisanda aldıgım miktarla mayıs ayında isleme girmeyen tutarın tıpoplamı yazıyor. ben yeni bi vadesiz banka hesabı acarak adsense banka hesap bilgilerine tanımlama yaptım simdi adsensenin bankaya pin gondermesini bekliyorum dun konu acmıstım.
http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/74921-isleme-girmeyen-adsensede-banka-problemi.html

Nedir son durum arkadaşlar ödemesi gelen varmı.Benimde makbuz kesildi ama ortada hala ödeme yok 2-3 defa form doldurdum gönderdim mail attım ama hep aynı cevaplar.

Nedir son durum arkadaşlar ödemesi gelen varmı.Benimde makbuz kesildi ama ortada hala ödeme yok 2-3 defa form doldurdum gönderdim mail attım ama hep aynı cevaplar.

Benim ödeme iptal edildi gönderildi diyor bakalım Bugün anlarız.. Bu arada benm geçen mart ayı kazancı Nisan ayı ödemesi bu iptal olan, 25 Mayıs kazancınıda ekleyecekler sanırım üzerine.

Benim ödeme iptal edildi gönderildi diyor bakalım Bugün anlarız.. Bu arada benm geçen mart ayı kazancı Nisan ayı ödemesi bu iptal olan, 25 Mayıs kazancınıda ekleyecekler sanırım üzerine.

hocam dediğiniz gibi yeni banka hesabı ekleyip mesaj atarak mı yaptınız

hocam dediğiniz gibi yeni banka hesabı ekleyip mesaj atarak mı yaptınız

evet ben 2 aydır mailleşiyorum zaten, banka hesabı girmene gerek yok dedi google yetkilisi. fakat bu ayda gelmedi para.. ( bunu herhalde 20. söyleyişim :D )

Banka hesabı ekledim Bankaya gelen test ödemesini adsense'a girdim. Mail attım param nerde diye? max yine yıkama yağlamaya geçti, Ödemeniz gönderilemedi diye bir mesaj aldım sonra tekrar mail attım gönderin dedik! dedim. ödemeniz gönderildi diyor du en son 2 gündür girmedim hesaba Bugün bakacağım işte banka hesabına gelir artık

01/06/2015 F28567 Gönd: GOOGLE IRELAND LIMITED TR0008TXSW43 CITIBANK.....

Arkadaşlar Nisan 22'sinde işleme girip gelmeyen meblağyı hesabıma almış bulunuyorum bilginize.

değerli hocam, allah gönlüne göre versin. yazdığın mailin içeriğini gönderebilirmisin benzerini bende atayım. ingilizcem ileri düzeyde değil. ama bizimkisi bu ay işleme girmedi.

Geçmiş olsun hocam bence sorun Akbankta yazmıştım daha önce doğrulama için para istemiştim 2 haftada gelmedi bence bankayı değiştirin yine gelmezse

Üstad. Ben Enparaya doğrulama istedim 22 Mayısta istedim hala gelecek. Kimlik onayı yaptığım kimlikle banka hesap sahibi farklı ondan olabilir mi ki acap? :)

değerli hocam, allah gönlüne göre versin. yazdığın mailin içeriğini gönderebilirmisin benzerini bende atayım. ingilizcem ileri düzeyde değil. ama bizimkisi bu ay işleme girmedi.

Hocam normal Türkçe yazın ben normal bir Türkle konuşur gibi yazdım oda yazı sonra ingilizcede attım ama Türkçe yazılana gelen cevapla hallettim, [email protected] mail bu,

Üstad. Ben Enparaya doğrulama istedim 22 Mayısta istedim hala gelecek. Kimlik onayı yaptığım kimlikle banka hesap sahibi farklı ondan olabilir mi ki acap? :)

Hesabı Kimlik ile onaylattınız, 20 TL den fazla bir meblağ kesinleşti.

Hangi banka hesabını ekleyecekseniz Adsense hesabındaki ismide onu yapın. Sonra Bankanıza Test ödemesi gelecek meblayı gireceksiniz. Eğer Bu banka olmadıysa başka bir banka deneyin ama olması gerekiyor genelde Test ödemelerim hep geldi aynı gün üstelik..

01/06/2015 F28567 Gönd: GOOGLE IRELAND LIMITED TR0008TXSW43 CITIBANK.....

Arkadaşlar Nisan 22'sinde işleme girip gelmeyen meblağyı hesabıma almış bulunuyorum bilginize.
hocam maile ne yazdınız bizim ki paso otomatik cevap ne yazmamız gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri