Adsense işleme girip Ödeme Alamayanlar

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Hocam normal Türkçe yazın ben normal bir Türkle konuşur gibi yazdım oda yazı sonra ingilizcede attım ama Türkçe yazılana gelen cevapla hallettim, [email protected] mail bu,

Hesabı Kimlik ile onaylattınız, 20 TL den fazla bir meblağ kesinleşti.

Hangi banka hesabını ekleyecekseniz Adsense hesabındaki ismide onu yapın. Sonra Bankanıza Test ödemesi gelecek meblayı gireceksiniz. Eğer Bu banka olmadıysa başka bir banka deneyin ama olması gerekiyor genelde Test ödemelerim hep geldi aynı gün üstelik..

Evet. 20 TL den fazla meblağ kesinleşti. Hesabı kimlik ile onaylattım. Banka hesabındaki isim ile Kimlikteki farklı acaba ondan mı diye şüphelendim. Adsense de ayarlar kısmındaki isim kimlikteki isimdi. Onuda banka hesabı ile aynı yaptım bakalım bir de böyle deniyeyim.

Evet. 20 TL den fazla meblağ kesinleşti. Hesabı kimlik ile onaylattım. Banka hesabındaki isim ile Kimlikteki farklı acaba ondan mı diye şüphelendim. Adsense de ayarlar kısmındaki isim kimlikteki isimdi. Onuda banka hesabı ile aynı yaptım bakalım bir de böyle deniyeyim.

Pin beklemeden direk kimlikle onaylatamıyormuyuz ?

pin beklemesi cok sıcı bi durum. aradan cıksın istyrm. içerde cok param oldugundan degil :D

hocam maile ne yazdınız bizim ki paso otomatik cevap ne yazmamız gerekiyor.

22 Nisan da xxxxx TL Gönderldi dediniz ama gelmedi? Ayrıca 25 Mayıs xxxxx TL de gelmedi? paramı gönderirmisiniz?

Tamam 1 2 gün icinde iptal edip gönderilcek dediler.

Tamam o zaman gönderin dedim geldi.

otomatik mesajlara cevap verin, yalnız noreply@google a cevap vermeyin o maile cevaplarınız gitmez.

adsense-support yada -tr den gelen maillere cevap verin Max yada Maksimus isimli bi adamla konuşmaya başladıgınızda adam her yazıdıgınıza cevap veriyor.

Ama Yeni banka hesabı ekleyip Test ödemesini alıp onaylayıp Birincil ödeme yöntemi o hesap yapmadan boşuna mail atmayın vakit kaybı olur

22 Nisan da xxxxx TL Gönderldi dediniz ama gelmedi? Ayrıca 25 Mayıs xxxxx TL de gelmedi? paramı gönderirmisiniz?

otomatik mesajlara cevap verin, yalnız noreply@google a cevap vermeyin o maile cevaplarınız gitmez.

adsense-support yada -tr den gelen maillere cevap verin Max yada Maksimus isimli bi adamla konuşmaya başladıgınızda adam her yazıdıgınıza cevap veriyor.

Ama Yeni banka hesabı ekleyip Test ödemesini alıp onaylayıp Birincil ödeme yöntemi o hesap yapmadan boşuna mail atmayın vakit kaybı olur
cevap için sağolun hocam zaten önceki hesabım iş bankasıydı onunla sorunsuz alıyordum bu ay halk bankası ekledim ödemem yatmadı bende tekrar iş bankasına dönüş yaptım bakalım bu ayda sorun yaşayacakmıyız.

Şimdi şöyle bir durum var 22 nisanda yapılan ödeme banada geldi gözüküyor ama ortada para yokyeni banka hesabı ekleyip onu birincil hesap olarak tanımladığımda.Eski yani ödeme gelmeyen banka hesabını sileceğim. O işlemden sonra sorun çıkma ihtimali yokmu? bu hesaba para gitti yeni hesap eklediniz buna gönderemeyiz diye

çok mail yazdım bugün işleme girdi hatta adamlar parayı gönderdik yeter artık dedi ama yok yarın parayı alamazsam ziraat paraya çöktü :)

bi arkadaşım geçen ay aldığı ödemeyi bu ay tekrardan aldı. adsense ödemesi bugün gelmiş.

geçen ay 3 birim almıştı.
bu ay da alacağı 4 birim diyelim.
adsensede ödenecek 7 birim yazıyodu. sapıtmıştı adsensesi.
Ama bu sabah hesabına 7 birim yatmış. Yamyam gidip hemen almış.
Umarım anlatabilmişimdir :)

Arkadaşlar bugün baya koştum bu ödeme ile alakalı hayırlısı ödeme hiç gönderilmediğini saptadım ve bankadan hesap döküm özetini aldım şimdi ayrıntılı şekilde adsense supporta mail attım hesap dökümüyle beraber inşallah hayırlı bir haber gelir.

25 nisanda falan mı ne onaylatmıştım kimlikle hesabı 29 nisan da param yatmıştı. Söyleyim dedim.

yaklaşık bir saat önce ödeme gönderdiler. ödemesini alanların makbuzda ödeme numarası tr ile mi başlıyordu ?

an itibariyle yattı param çok şükür, umarım alamayanlarda alır parasını
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] hocam çok teşekkür ederim valla senin dediklerini uygulamazsak öylece yatmasını beklerdim ben şahsen :D yönetici arkadaşlar bence bu konuyu sabitlemeli çünkü ilerde başkalarınında başına gelebilir

Hocam merhabalar,

Ben Nisan ayında 3 haneli bir rakam alacaktım fakat hala alamadım.Mailde attım geri dönüş yapcaz dediler ama hiçbirşey olmadı.Nasıl bu parayı alabilirim acaba?Yardımcı olabilir misin bana da?

Hocam merhabalar,

Ben Nisan ayında 3 haneli bir rakam alacaktım fakat hala alamadım.Mailde attım geri dönüş yapcaz dediler ama hiçbirşey olmadı.Nasıl bu parayı alabilirim acaba?Yardımcı olabilir misin bana da?

Hocam Benim Nisan ayında alacağımı bu şekilde yolladılar, şimdi Mayıs ayında alacağım kaldı bir tek,

Yeni bir banka hesabı ekle test ödemesindeki meblağyı gir Birincil hesap olarak belirle, eski banka hesabını sil.

Konu başında verdiğim Formu doldur Pub numarası paranın gönderildiği idda edilen Tarih, Miktar ''ESKİ'' Hesap numarasının son 4 hanesi. bu formu doldurun, daha sonra dediğim gibi [email protected] a

Merhaba bana Nisan ayında xxx TL ödeme gönderdiniz gözüküyor fakat para gelmedi. yeni banka hesabı ekliyorum parayı gönderirmisiniz? diye mail at, imkanın varsa bir de İngilizce at, sürekli mail at seninle konuşmaya başlasın maksimum, Ne zaman alacağım paramı hadi ama ben hakkımı istiyorum ayıp ediyon felan de 1 - 2 gün içinde gönderirim diyecek zaten yeni hesabına alırsın parayı. Yeni hesap mutlaka ekle yoksa benim gibi beklersin 2 3 ay :)

@Psi hocam bence bu konudaki tüm bilgileri ilk mesajda toparlayınız, ileride çok işe yarayacaktır.

Hocam Konu başlığını düzenlemiştim yapılması gerekeni sade bir dille belirttim zaten fakat önemli bir konu olduğu için insanlar yeni banka hesabı eklemeye ve birincil hesap yapmaya çekiniyorlar. bir kaç sayfa okuduktan sonra gönül rahatlığıyla bu işlemleri yapıp ödemelerini alacaklardır. Teşekkür ederim.

Hocam Konu başlığını düzenlemiştim yapılması gerekeni sade bir dille belirttim zaten fakat önemli bir konu olduğu için insanlar yeni banka hesabı eklemeye ve birincil hesap yapmaya çekiniyorlar. bir kaç sayfa okuduktan sonra gönül rahatlığıyla bu işlemleri yapıp ödemelerini alacaklardır. Teşekkür ederim.

Hocam once mail mi atayım bank hesabını mı ekleyeyim?

Psi hocam merhabalar.Enparadan hesabı açıp bilgileri girdim fakat 10 olmasına rağmen test ödemesi gelmedi.Bilgiyi girerken yanlış birşey yapmış olabilir miyim acaba?İsim-soyisim türkçe karakter olmadan, iban no ve finansbank ı işaretledim.

sakin olun diye söylüyorum benim gibi 40 50 kişi belki daha fazla mayıs ödemesini haziranın 1 - 2 sinde aldı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri