Adsense İtiraz Formu Ve Yayıncı kimliği

mhmtdrn0

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsenseniz kapandıysa kesinlikle itiraz edin açılma ihtimali yüksek

Nasıl itiraz edeceğinizi anlatıyorum

öncelikle adsenseye giriş yapıp burdan itiraz sayfasına giriyoruz

https://support.google.com/adsense/contact/policy_disabled_appeal

şimdi bizden pub-xxx yani yayımcı no istiyor . Adsensemiz kapalı olduğu için normal yolardan bulunamıyor.

Gmaile giriyoruz adsenseden bize gelen maillerde örneğin yetkilendirme yaptıysanız gelen mailde yayımcı no mevcut . Yada diğer mailleri kurcalayın adsense size illaki bir mailin içinde göndermiş oluyor.

bizden birde örnek url istiyor . düzgün çalıştığınız spam olmayan bi video linkini yazın .

kendinizi güzelce ifade edin ve yollayın

Açılma ihtimali yüksek arkadaşlar nekadar çok kişi yollarsa okadar çok artıyor

Neye dayanarak acilma ihtimali yuksek dedin ? Senin ki acildi mi

Camasir Makinesi cihazımdan gönderildi.

ozgun spam yapıyoruz acılır belkı :)

Edit: hocam kendımızı nasıl savunabılırız kı yapck birşey yok artık :(

daha önceden kapanan bi adsensemi açtırdım . size tavsiyem suçu kabullenmeyin. inandırıcı bir yalan uydurun
örnek : videolarıma sahte telifler yollanıyor hesabımın kapatılması isteniyor ancak hesabımda politikalara aykırı bir video olduğunu sanmıyorum varsada hesabımın değil içeriğin silinmesi ve hesabımın açılmasını istiyorum .
burda spam yaomayalım arkadaşlar kopyala yapıştır yapmayalım değişik şeyler bulun

şikayeti iyi niyetli birine okutursanız şansınıza açabilir. :)

ben itirazı yaptım saatler önce sonuç olumlu olmazsa bir daha bir daha derken en son yeter artık dedirtecem :)

Burada maksat bir ay önce olduğu gibi yanlışlıkla kapatıldıysa sesimizi duyurup açtırmak.. Daha önce adsensesi banlanan arkadaşlar olmuştu ve kendiliğinden açılmıştı..

Son düzenleme:
Tüm Adsense ekibini saygıyla andım. Baya özgün bir yazı oldu. İtiraz Formunu Gönderdim.

formu doldururken küfür etseniz daha iyi, en azından içiniz rahatlar. :D

manuel kontrol yapıyolarmı otomatık cevapmı

onu bizde bilemiyoruz ama otomatik kapattıkları kesin . sırf boş itiraz göndermek bile açtırabilir. ben bütüm itirazları okuyacaklarınıda pek sanmıyorum itiraz edeni açabilirler. ama okuyorlarsa diye temkinli yazmakta fayda var

İtiraz formu kabul edilmezse diğer açılan adsenseler banlanır mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri