Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Reklamlarınızı yerleştirdiğiniz örnek URL'ler kısmına ne yazıyosunuz ?
Hocam bende ödeme yapılmayacak para reklam verene geri iade yapılır diye yazıyordu Boyle bişe okudum eğer yanlıs hatırlamıyorsambende ettim sonuç yazarım. bu arada kesinleşmişleri alabilirmiyiz acaba
Hayır abibende ettim sonuç yazarım. bu arada kesinleşmişleri alabilirmiyiz acaba
Hayır abispamda olsaydı adsense oduyordu ama banlanınca bir şey ödemıyor
abi eger itirazı kabul edılırse adsense banı kaldırır o zaman odememesı ıcın sebep yok gibi ama yinede bellı olmazİtiraz kabul edilse dahi mi ödemiyor?
Yayimci kimligi maillerde var ben cok aramadim yetkilendirme yaptigim gmaile gelen ilk mailde vardi zaten .onun disinda gmailden adsenseye ilk kaydoldugunuzda gelen mailin icinedebakin .
---------- Spam Engelliyici 11:41 ---------- Önceki Mesaj 11:36 ----------
İtiraz formunda nizden yayimci kimligi ve youtubeden bir adet video urlsi isteniyor neden? Cunku cunku itirazinizi tamamen bu video urlsini inceleyerek yapacaklar duzgun bir video linki gondermeye bakin .kapqtmalari manuel takip etmiyorlar acilmalari belki manuel yapabilirler bu yuzdengerek otomatik gerek manuel olsun duzgun spam olmayan bi videonuz varsa gonderin . Yoksa eski bos kanallardan birine spam olmayacak bi video atin . Oda yoksa yni bi kanal acin onq video atin . Oda yoksa www.youtube.com yazin oda yoksa ...![]()
your google adsense id değil mi hocam pub id aynı şeyler ? // değil sanırım 16 haneli değil
kanal takipdeki ca-host pub id sanırım bu pub id o da 16 hane
Adsense yayıncıların sadece kendi başlarına kullanabildikleri bir sistemdir.Bu yazı adsense kurallarında yardım forumunda yazar.Bu yüzden bize bireysel olarak işlem yapan kimse yok.İtirazınızı yapın.Gerisi şansınıza kalmış birşey.Bu zamana kadar banlanmış bir adsense hesabını açtıran kimseye denk gelmedim.
hoc ben actirdim banlanan adsenseyi itiraz ederek
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.