Adsense İtiraz Formu Ve Yayıncı kimliği

benim özgün kanalımda topluluktan uçtu o yüzden kanal linkini atsam acaba sorun olur mu? bakarlar mı bilmiyorum ama bi deneme yapıcam
Kanal linki istemiyorlar anladığım kadarı ile, kanaldan örnek bir video.Topluluktan para kazanma falan mı gitti kanalımı sildiler sizin?

2-3 saat önce itiraz etmiştim.

Biraz önce ret cevabını gönderdiler. Üzülmeye gerek yok artık.

Ortalığın durulmasını bekleyeceğiz.

[MENTION=12862]AntonioMontana[/MENTION]

Arkadaşlar adsenseniz kapandıysa kesinlikle itiraz edin açılma ihtimali yüksek

Nasıl itiraz edeceğinizi anlatıyorum

öncelikle adsenseye giriş yapıp burdan itiraz sayfasına giriyoruz

https://support.google.com/adsense/contact/policy_disabled_appeal

şimdi bizden pub-xxx yani yayımcı no istiyor . Adsensemiz kapalı olduğu için normal yolardan bulunamıyor.

Gmaile giriyoruz adsenseden bize gelen maillerde örneğin yetkilendirme yaptıysanız gelen mailde yayımcı no mevcut . Yada diğer mailleri kurcalayın adsense size illaki bir mailin içinde göndermiş oluyor.

bizden birde örnek url istiyor . düzgün çalıştığınız spam olmayan bi video linkini yazın .

kendinizi güzelce ifade edin ve yollayın

Açılma ihtimali yüksek arkadaşlar nekadar çok kişi yollarsa okadar çok artıyor

adsense banlandıgı ıcın kanallar kapanmıs oluyor ve yayıncı noyuda bulamıyoruz,tam bır sacmalık yani

iki gün önce itiraz etmiştim halen cevap yok
Edit.. Az önce konudaki linkten tekrar itiraz talebi gönderdim.. Normalde ikinci bir itiraz gönderilmiyor diye hatırlıyorum ilki işlemdeyken.. Ya ilk itirazımız araya kaynadı yada başka bir iş var

Son düzenleme:
Ben daha önce 3 adsense mi kapattılar sahte tıklama yüzünden yazıyordu 2 adsenseme itiraz ettiği 1 dönüş oldu olumsuz yazdılar ama 2 hafta sonra hepsini geri açtılar.İtaraz edebilirsiniz yazmışlardı Ama bu olay biraz farklı pek umutlu değilim gerekli işlem yok yazıyor yani itiraz etme yazıyor kesinlikle edeceğim ama bu sefer çok büyük temizlk yapılıyor 15 adsense hesabım kapanmış

3 adsense için yapılan itiraza gelen cevap:

Merhaba,

Emailiniz için teşekkür ederiz.

İtirazınızı inceledik ancak hesabınızı yeniden etkinleştiremiyoruz. İtirazlar hakkında verilen kararlar, politika uzmanlarımız tarafından dikkatli bir araştırma yapıldıktan sonra verilmiştir ve nihai kararlardır. Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini lütfen unutmayın. Daha fazla bilgi edinmek için, yardım merkezimizdeki devre dışı bırakılan hesaplarla ilgili sık sorulan soruları inceleyebilirsiniz: https://support.google.com/adsense/...n=notificationhl=tr&answer=113059&topic=30288

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Pub-id Bulamayan arkadaşlar için;

Mobile App Monetization, Analysis & Mediation ? Google AdMob adresine giriş yapıp singn up with AdMob dedikten sonra açılan sayfada sign in with my Google Account üzerinden yayıncı ıd 'sini bulamadığınız Google AdSense hesabı ile giriş yapmanız

Alıntı.

adsense banlandıgı ıcın kanallar kapanmıs oluyor ve yayıncı noyuda bulamıyoruz,tam bır sacmalık yani

ben bu şekilde buldum. Allah razı olsun [MENTION=36735]Gurul[/MENTION]

Arkadaş 48 Saat Dediler 48 Saat Oldu Hala Cevap Yok

Adsense itiraz formu doldurup gönderdim... böyle bir mail geldi bu rutin olarak itirazlara otomatik gönderilen bir mail mi...

itirazıma cevap gibi gelmedi bana... merak ettim herkestemi böyle oluyor...

QlbNkg.jpg

aynı mail bana da geldi ne alaka arkadaş kanaldan bahseden kim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri