Adsense itiraz formu

gönderdim bakalım hayırlısı inşallah açarlar herkesin hesaplarını

pub no nerden bulacağız . kanla bağlı değildi adsenseye maillerdede bişi yok :( ? varmı bunun çözümü?

Daha önce başka adsenseden taşıdığınız bir kanal varsa onun mailine girip bakabilirsiniz orda yazıyor.

İtirazı yaptıktan yaklaşık 1 hafta sonra döndüler ve verdikleri yanıt tamamen dalga geçercesine. Adamlar adeta alay ediyor. Cevap mailinde şu şekilde yazmışlar:

Merhaba,

Emailiniz için teşekkür ederiz.

Kanalınızın yanlışlıkla kaldırıldığını düşünüyorsanız şu Yardım Merkezi sayfasını ziyaret ederek askıya alınmanıza nasıl itiraz edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr&ref_topic=2803138

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

İtirazı yaptıktan yaklaşık 1 hafta sonra döndüler ve verdikleri yanıt tamamen dalga geçercesine. Adamlar adeta alay ediyor. Cevap mailinde şu şekilde yazmışlar:

Merhaba,

Emailiniz için teşekkür ederiz.

Kanalınızın yanlışlıkla kaldırıldığını düşünüyorsanız şu Yardım Merkezi sayfasını ziyaret ederek askıya alınmanıza nasıl itiraz edeceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=tr&ref_topic=2803138

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

ingilizce dilini seçip ingilizce yazin gönderin hocam

ingilizce dilini seçip ingilizce yazin gönderin hocam

Hocam o saçma yazıyı gördükten sonra sinirle bunu akıl edemedim :( birkez daha itiraz ettim ve hatırladığım kadarıyla 2 itiraz hakkım var şimdi dediğiniz gibi yapabilirmiyim-yapsam sorun olurmu?

Hocam o saçma yazıyı gördükten sonra sinirle bunu akıl edemedim :( birkez daha itiraz ettim ve hatırladığım kadarıyla 2 itiraz hakkım var şimdi dediğiniz gibi yapabilirmiyim-yapsam sorun olurmu?

Hocam ben kaç kez farklı farklı şeyler için itiraz ettim. ayrıca benim adsensem türkiye lokasyonlu değil. türkçe ve ingilizce şikayetlerde bulundum. anladığım kadarıyla ingilizce ve ya başka dilde(alman faransiz vs) yazınca çoğu kez sadece o dili bilen google elemanına gönderiyorlar şikayeti. us vdsle girip sayfa dilini ingilizce yapip sorunuzu ingilizce uzun ve açıkca yazıp gönderin.

Hocam ben kaç kez farklı farklı şeyler için itiraz ettim. ayrıca benim adsensem türkiye lokasyonlu değil. türkçe ve ingilizce şikayetlerde bulundum. anladığım kadarıyla ingilizce ve ya başka dilde(alman faransiz vs) yazınca çoğu kez sadece o dili bilen google elemanına gönderiyorlar şikayeti. us vdsle girip sayfa dilini ingilizce yapip sorunuzu ingilizce uzun ve açıkca yazıp gönderin.

yardımcı olduğunuz için çok sağolun dediklerinizi göz önüne alarak birkez daha denicem yapacak başkada birşeyimde yok zaten :(

yardımcı olduğunuz için çok sağolun dediklerinizi göz önüne alarak birkez daha denicem yapacak başkada birşeyimde yok zaten :(

o kadar zamandir forumdayim daha hiçmi hiç adsense banını actirabilene rastliyamadim.. bende bayadir ara ara ugrastim ve ugrasiyorumda ama acmak istemiyo adamlar izlenimim o yönde, ing. de deniyorum.. ayrica düsünüyorumda cok zor ama hadi banı bi sekilde actirabilsekde icindeki kesinlesen miktar tekrar aktif olucakmi, sanmiyorum. eger kesinlesen aktif olucaksa alabileceksek actirmak icin ugrasmaya deger ama aktif olmayacaksa koy bi tarafina gitsin anlami yok.

o kadar zamandir forumdayim daha hiçmi hiç adsense banını actirabilene rastliyamadim.. bende bayadir ara ara ugrastim ve ugrasiyorumda ama acmak istemiyo adamlar izlenimim o yönde, ing. de deniyorum.. ayrica düsünüyorumda cok zor ama hadi banı bi sekilde actirabilsekde icindeki kesinlesen miktar tekrar aktif olucakmi, sanmiyorum. eger kesinlesen aktif olucaksa alabileceksek actirmak icin ugrasmaya deger ama aktif olmayacaksa koy bi tarafina gitsin anlami yok.

Hocam dediklerinize kısmen katılıyorum ama forumda önceden açılmış benzer konularıda inceledim bu şekilde banını açtıranlar azda olsa var. Açmasalar bile reddetmekte fayda var diye düşünüyorum ufakta olsa var olan şansımızı deniyelim. İngilizce itirazımı tekrar yaptım ve 2 saat kadar sonra geri dönüş yaptılar bu seferde başka itiraz bildiriminde bulunmamamı ve detaylı olarak inceleyip dönüş yapacaklarını söylediler detayları inşallah olumlu şekilde buradan paylaşıcam.

daha önce ki konularda tecrübe edinen arkadaşlar vardı. Adsenseyi tekrar açtıklarında içindeki kazançlar sıfırlanıyormuş bilginiz olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri