Adsense izlemeler çakıldı

• Kullanıcı RIGEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hocam fal bakar gibi yazmıssın :) Çalışma şeklim dedigin gibi %70 uzun video geri kalanı kısa. Uzun videoların hepsine ara reklam koymuştum...

4 aydır bu işin içindeyim çözdüm artık olayı :) yabancı da çalışsan Türkte farketmez kısa video patlamadıkatan sonra sana hep kaybettiriryor. Türkçe uzun içerik kolay ama yabancı da haber katagorisi dışında sıkıntı çekiyorum acıkcası.. 70,000 izlenmeli kısa video getirisi emin ol 10,000 izlenmeli uzun videodan az!

Türkçe çalışanların tbm si 0,05 0,06 uzun videoda. Yabancıda bu 0,08-0,15 arası oynuyor katagoriye göre. Hangi katagori çalışıyosan tebrik ediyorum :) inş daha çok kazanırsın sorunsuz'!

İçimi büyük bir telaş kaplamıştı neyse ki genel bir problemmiş rahatladım :)

aynen, benim sorunum yaklasik 2 saat oldu. izlenim ve tiklama saymiyor. herhalde bakim felan vardir

adsense hesap kesim zamanı yaklaştı,çok normal saymaması..
no panik,paralar yolda :D

Beyler paralar yarinmi kesinlesiyo ?

Birde konuyu acan kisi nasi cekiyon o verileri saatte bir

benim de izlenimler kaç saattir 1K filan ancak yansıdı - bu zaman aralığında normalde 10-15K yansırdı

Bir saatir 0 izlenme almışım sorun genel demeki

2 saatlik eksikle başladı tekrar saymaya ama 2 saatlik eksiklik var .google bunu hep yapıyor artık nem kapmaya başladım ha.

vee uyarı da geldi
Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

sanırım bütün veriler yansıdı

beyler bilen yazsın yarınmı kesinleşiyo TL kazançları

saymaya başladı yanlız bu rapordaki bazı veriler gecikmiş uyarısını da veriyor

ben aynı iban numarasını 2. adsensemede yazdım sonra 2. adsenseyi sildim şimdi 1. adsensem banlanmadı yakında banlanır mı

2 saatlik eksikle başladı tekrar saymaya ama 2 saatlik eksiklik var .google bunu hep yapıyor artık nem kapmaya başladım ha.

vee uyarı da geldi

Üzgünüz, ancak bu rapordaki bazı veriler gecikmiş durumda. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. Bunun reklam sunumuna veya ödemelere hiçbir etkisi olmayacaktır.

AYIP EDİYORSUN GOOGLE KARDEŞİM BUNLAR NİTELİKLİ YASAL DOLANDIRICI BİLE BİLE GELİYORSUN YANİ :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri