Adsense izlenimler 2 gün sonra yansır mı ?

• Kullanıcı Enes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Enes

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar.1 gün önce bi kanal açtım iyi de izlenim aldı.Adsenseyede açar açmaz bağladım.

100k civarı izlenme aldım o kanaldan fakat şu anda adsensede 2.5k izlenim var.Biliyorum genel olarak yansımama gibi sorun olmuştu daha önce şu anda var.Ama benim asıl merak ettiğim şey.

Kanalın asıl izlenmeye başladığı 1 gün önce adsense de 10k izlenim görünüyor.Fakat çok daha fazla olması gerekiyor.Daha önce bu şekil sayaç durduğunda gün için de düzeliyordu görüntüleme ve tıklar.Şimdi bana 2 gün öncenin tıkları, izlenimleri nasıl eklenicek.Sorum konusunda yardımcı olursanız çok iyi olur

NOT:Adsense bağlantısında kanalın hiç bi sıkıntı yoktur.Diğer sayaç konusunada yazdım fakat bu durumu yaşayan vardır diye konu açma gereği duydum.

K.bakma cevap veremicem ama şunu söylemek istedim 1 günde 100 k helal :D

Saolasın hocam ama adsenseye yansımadıktan sonra bi işe yaramaz biliosun sonra yansır dedi soruduğum kişiler belki daha önce yaşayanvardır.

Hayır hocam anında yansır Adsense paneline. (Anında derken maksimum 30 dakika gecikmeli) aldığınız izlenimler uygulama yoluyla gönderilmiş olabilir ya da mobil sistem üzerinden gönderilmiş olabilir bu nedenle reklam görüntülemesi yapılmamış demektir. Adsense rakamları sürekli güncellenir ve rakamlar reklam görüntüleme sayısını bulundurur, izlenme sayısını değil videonuzun. Kolay gelsin :)

Hayır hocam anında yansır Adsense paneline. (Anında derken maksimum 30 dakika gecikmeli) aldığınız izlenimler uygulama yoluyla gönderilmiş olabilir ya da mobil sistem üzerinden gönderilmiş olabilir bu nedenle reklam görüntülemesi yapılmamış demektir. Adsense rakamları sürekli güncellenir ve rakamlar reklam görüntüleme sayısını bulundurur, izlenme sayısını değil videonuzun. Kolay gelsin :)

Biliyorum hocam adsensenin hemen güncellendiğini zaten fakat bazen sorun oluyor tık ve görüntülemeler geç geliyor ondan bahsediyorum.Ayriyeten videonun izlenimi direk yt üzerinden uyg vs. yan hiç bir şey yok izlenim konusunda.İlk defa başıma geliyor bende şaşırdım kanal adsenseye bağlı ama izlenim gelmiyor hayırlısı :d

---------- Mesaj saat 01:01:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:00:41 civarında gönderildi. ----------

adsense en geç 15 dakika içinde güncelleniyor.

Aynen normal zamanda oşekil de oluyor.İnş. sıkıntı olmaz bu gidişle yansımıcak gibime geliyor izlenimler.Adsenseden geri bildirim yaptım fakat türkçe şekilde yolladım.İng. çevirerekmi yollasaydım sizce.

Biliyorum hocam adsensenin hemen güncellendiğini zaten fakat bazen sorun oluyor tık ve görüntülemeler geç geliyor ondan bahsediyorum.Ayriyeten videonun izlenimi direk yt üzerinden uyg vs. yan hiç bir şey yok izlenim konusunda.İlk defa başıma geliyor bende şaşırdım kanal adsenseye bağlı ama izlenim gelmiyor hayırlısı :d

---------- Mesaj saat 01:01:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:00:41 civarında gönderildi. ----------

Aynen normal zamanda oşekil de oluyor.İnş. sıkıntı olmaz bu gidişle yansımıcak gibime geliyor izlenimler.Adsenseden geri bildirim yaptım fakat türkçe şekilde yolladım.İng. çevirerekmi yollasaydım sizce.

türkçe destek ekibi vardır mutlaka bizim gibi çalışan bir ülkenin dilini destekliyorlardır kesin :)

türkçe destek ekibi vardır mutlaka bizim gibi çalışan bir ülkenin dilini destekliyorlardır kesin :)

Konunun başınada kanalın 1 günlük izlenimini ekledim zaten analytchs şimdi güncellendi ilk gün 50 kya yakın izlenim gösteriyor.Bugünle beraber 100k civarı fakat baplı olduğu adsensede 2.5k gördüğünüz gibi.

Güncel yokmu arkadaşlar aynı durumla karşılaşan.

Aynı sorun bende de var hocam. Aslında çoğu kişide var birr kaç gündür.

Aynı sorun bende de oluştu.. Yeni kanal açtım bağladım ama gösterimler gözükmüyor

izlenimleri para kazanılmayan bir ülkeden almış olabilirsin

mobil olsa bile youtube güncelledi o işi mobilde reklamlar cıkıyor artık güncel cihazlarda ama

videonda reklam cıkmıyor olabilir

kanal analitikse baktıgında kazanc varsa youtube de kazançların kesinleşirken adsenseye yansımayan kazancında kesinleşir

izlenimleri para kazanılmayan bir ülkeden almış olabilirsin

mobil olsa bile youtube güncelledi o işi mobilde reklamlar cıkıyor artık güncel cihazlarda ama

videonda reklam cıkmıyor olabilir

kanal analitikse baktıgında kazanc varsa youtube de kazançların kesinleşirken adsenseye yansımayan kazancında kesinleşir

Kanalı açalı 2 gün oldu analytchs e görüntüleme yeni yansıdı bildiğin gibi kazanç sonradan yansıyor.1 kaç gün daha beklicem onun için.

Video %40 türkiye gerisi avrupa ülkeleri izlenimli ve sadece %20 si mobil izlenim

Reklam kesinlikle çıkıyor ondan eminim.Buna benzer bir kanal dün gece de açtım o kanalda 10k civarı izlendi ama bu görüntülemelerde yansımadı.

Bence yansırsa ay sonu yansır gibime geliyor.Yada hiç yansımaz bilemiyorum.

Sadece nedenini öğrenmek bile benim için yeterli varsın yansımasın adsenseye ama nedenini bilmeden sürekli izlenim aldığını görmek reklam çıkan videoda insanın içine oturuyor.

videoların 7sn olabilirmi :)

veya cok ilgi çekici bir resim ama cok kötü bir video başlangıcı ?

Yeni kanal açanlar için genel bir sorun düzelmesini bekleyeceğiz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri