Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle şeylerde hep beni buluyor abi ya
dün 3 pinim geldi girdim bugün yatması gerekiyordu ne işleme girdi ne bişey öylece bekliyorum yarın ola hayır ola diyecemde 2014 te de bunu yaşadım adsensede 15k vardı işleme girmedi ayın 21 iydi hiç kimsenin işleme girmedi sonra çoğu ban yedi benimkide gitti öyle pek hayırlı bi haber değil korkun bence![]()
Bunun arkasında BAN olursa hiç şaşırmam..Şahsen iyi 2 adsense kanalıma partnere başvurdum-davetiyeleri bekliyorum..Tedbir her zaman iyidir..Adsense banında kanalların çöp olmasından gına geldi artık..
ne diye millete korkun morkun diyorsun tedirgin ediyorsun birader böyle insanlara tav ouyorum yeminle
[MENTION=13885]WaDa[/MENTION] Dün Test ödemesini girdiğim hesaplara gelirler yatmamış ama gene dün test ödemesi yatmasını istediğim hesaba test ödemesi yatmış.
Saat 12:46 Web adsense 'ler de de günlük kazanç görünmüyor.
beyler yansımalar anlık mı yoksa geceden beri olan yansımalarıda eklemişler mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.